12% smanjeni prihodi a vi se veselite. Da mi je znati čemu?
Gubitak ostvaren rezanjem troškova. Prihod popravljen prihodima od financiranja (očigledno nemju viziju niti znaju što će s tim sredstvima )
rezali i na plaćama zaposlenika sa 28 milijuna na 23.
Smanjili gubitak sa 5 milijuna kuna na tečajnim razlikama i to je to.
Izvješće je jako loše, to se vidi po većini stavki, nartočito ako se tendencija smanjenja prihoda nastavi i u drugom kvartalu a sva je prilika da hoće.
Jednom riječju za Ledo dolaze jako teška vremena
Kolega
Nemojte vi brinut za naš ledo, svi znamo da vrijedi 3 booka
Brinite vi brigu oko Hdel-a, a i ulaz na 350 vam nije za pohvalu…
Prije ce led preživjet na roštilju negi Hdel na 350 [bye]
Ledo je firma koja više nije to što je nekad bila………isto kao što Ingra više nije to što je nekad bila…..jednostavno vrijeme pregazi firme i dionice……ništa ne traje vječno……ciklusi razvoja i blještavih izvedbi traju dok im ne dođe kraj……tako je i Ledo imao svoje sjajne godine a sad će imati svoje loše godine….nije to Apple pa mogu inovacijama držati firmu stalno na vrhu…..Ledo je 2008. dosegao svoj vrhunac i sad će godinama padati prema razinama sa kojih ponovno može uzeti zalet…..ipak je to drugorazredni management i firma koja ovisi o tržištu jedne male zemlje u kojoj nema prostora za rast…..a ako nema prostora za rast onda može samo padati…..moj savjet je prodati Ledo i ući u firme koje sad počinju uzimati zalet…..Ledo je za slijedećih 5-6 godina firma u padu
Ledo je firma koja više nije to što je nekad bila………isto kao što Ingra više nije to što je nekad bila…..jednostavno vrijeme pregazi firme i dionice……ništa ne traje vječno……ciklusi razvoja i blještavih izvedbi traju dok im ne dođe kraj……tako je i Ledo imao svoje sjajne godine a sad će imati svoje loše godine….nije to Apple pa mogu inovacijama držati firmu stalno na vrhu…..Ledo je 2008. dosegao svoj vrhunac i sad će godinama padati prema razinama sa kojih ponovno može uzeti zalet…..ipak je to drugorazredni management i firma koja ovisi o tržištu jedne male zemlje u kojoj nema prostora za rast…..a ako nema prostora za rast onda može samo padati…..moj savjet je prodati Ledo i ući u firme koje sad počinju uzimati zalet…..Ledo je za slijedećih 5-6 godina firma u padu
u ponedeljak odmah prodajem ledo, a vas kolega molim da napišete gdje ući da ne zakasnim na zalet [proud]
Na kupnji :
Kako je moguće da kad ja zadam nalog na 30-50 kn više od ovih 21 kom ,
on se automatski poveća 1 lipu iznad mene?
Probao 3 puta…
Inače trgujem preko fime…
Na kupnji :
Kako je moguće da kad ja zadam nalog na 30-50 kn više od ovih 21 kom ,
on se automatski poveća 1 lipu iznad mene?
Probao 3 puta…
Inače trgujem preko fime…
možda imate istog brokera
ledo je na akciji ???
ledo je na akciji ???
Je veliko sniženje na ovoj odličnoj dionici s odličnim rezultazima , svakako dokupiti.
Nama više jeftinih dionica Ledo cijena lagano malo po malo napreduje prema 7.000 gdje se očekuje iduća jača potpora.
Nama više jeftinih dionica Ledo cijena lagano malo po malo napreduje prema 7.000 gdje se očekuje iduća jača potpora.
[/quote]
slažem se i sa ovim ,moguće da ne dionice uopće i ne udari u potporu.