Da mi je samo vidjeti što je u glavi dubokoumnih kapitalaca koji danas rasprodaju dionice Ledo zbog toga što padaju dionice građevinara ???? Pa izgleda da likovi niti neznaju kamo pripada dionica LEDO u prehranu jer se osim sladoleda bave i smrznutom hranom .Dionica odlično posluje i primjer je kvalitete po svemu sudeći trebala bi rasti ali drukeri koriste svaku priliku da jeftino dokupljuju LEDO.
Treba samo napomenuti kad su dionice građevinara rasle na lažima 80 % dionica Ledo je mirovala sad je vrijeme za njezin rast.
Da mi je samo vidjeti što je u glavi dubokoumnih kapitalaca koji danas rasprodaju dionice Ledo zbog toga što padaju dionice građevinara ???? Pa izgleda da likovi niti neznaju kamo pripada dionica LEDO u prehranu jer se osim sladoleda bave i smrznutom hranom .Dionica odlično posluje i primjer je kvalitete po svemu sudeći trebala bi rasti ali drukeri koriste svaku priliku da jeftino dokupljuju LEDO.
Treba samo napomenuti kad su dionice građevinara rasle na lažima 80 % dionica Ledo je mirovala sad je vrijeme za njezin rast.
sigurno? da kupim?
Vi ga samo čuvajte ja bježim dok se može u konzorciju još zaradit
Tko uspije postaviti 1. nalog na bidu, a da ga ne pretekne onih 15, plaćam pivu [angry]
Tko uspije postaviti 1. nalog na bidu, a da ga ne pretekne onih 15, plaćam pivu [angry]
Kupnja na dionici Ledo raste uz povlačenje prodaje konačno ulagači znaju gdje trebaju uložiti novac od rasprodaje građevinaca . Svakako u podcijenjenu dionicu Ledo i Zvijezda.
Pazi ovo, samo okreni Tirana izlazi
iz Albanije, ne mogu vjerovati
Prema TA koja mi treperi ispred monitora kaže
2.200 kuna – target cijena
Zašto se ovdje trži na 2 booka?
Osim što prodaju albanske proizvode, i što dečki vješto prebacuju na 6.300 (moć prebacivanja), ima li što još što će zadržati cijenu iznad 6.000 u sljedećem razdoblju??? [bye]
Sjećam se IGH na 11.000 kuna kada sam trpio uvrede na pm. [bye]
Zašto se ovdje trži na 2 booka?
Zato što su dečki iz PBZ obveznog mirovinskog fonda odlučili da je to nadasve jeftino i da će mirovine kojima upravljaju uložiti u ovu perjanicu Todorićevog koncerna. Eto.
Ta ekipa iz pbz omf su daleko najgori spaljitelji naših mirovina koji postoje.Kupovati Ledo na tri buka što su oni činili donedavno graničili s čistim ludilom i kriminalom. Bas me zanima kako će opravdati ovu cijenu kad se dobit prepolovi ove godine