LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da mi je samo vidjeti što je u glavi dubokoumnih kapitalaca koji danas rasprodaju dionice Ledo zbog toga što padaju dionice građevinara ???? Pa izgleda da likovi niti neznaju kamo pripada dionica LEDO u prehranu jer se osim sladoleda bave i smrznutom hranom .Dionica odlično posluje i primjer je kvalitete po svemu sudeći trebala bi rasti ali drukeri koriste svaku priliku da jeftino dokupljuju LEDO.

Treba samo napomenuti kad su dionice građevinara rasle na lažima 80 % dionica Ledo je mirovala sad je vrijeme za njezin rast.

Da mi je samo vidjeti što je u glavi dubokoumnih kapitalaca koji danas rasprodaju dionice Ledo zbog toga što padaju dionice građevinara ???? Pa izgleda da likovi niti neznaju kamo pripada dionica LEDO u prehranu jer se osim sladoleda bave i smrznutom hranom .Dionica odlično posluje i primjer je kvalitete po svemu sudeći trebala bi rasti ali drukeri koriste svaku priliku da jeftino dokupljuju LEDO.

Treba samo napomenuti kad su dionice građevinara rasle na lažima 80 % dionica Ledo je mirovala sad je vrijeme za njezin rast.

sigurno? da kupim?

Vi ga samo čuvajte ja bježim dok se može u konzorciju još zaradit

Tko uspije postaviti 1. nalog na bidu, a da ga ne pretekne onih 15, plaćam pivu [angry]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Tko uspije postaviti 1. nalog na bidu, a da ga ne pretekne onih 15, plaćam pivu [angry]

Kupnja na dionici Ledo raste uz povlačenje prodaje konačno ulagači znaju gdje trebaju uložiti novac od rasprodaje građevinaca . Svakako u podcijenjenu dionicu Ledo i Zvijezda.

DELUX = DIZELAS = ZIMZELEN = vodavoda = valentine = Brankica = fajrunt = Ringo = lanica = domobran = malibu = kanabis = split

Ovdje samo ask igra i ništa više [smiley]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Pazi ovo, samo okreni Tirana izlazi
iz Albanije, ne mogu vjerovati

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Prema TA koja mi treperi ispred monitora kaže

2.200 kuna – target cijena

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Zašto se ovdje trži na 2 booka?

Osim što prodaju albanske proizvode, i što dečki vješto prebacuju na 6.300 (moć prebacivanja), ima li što još što će zadržati cijenu iznad 6.000 u sljedećem razdoblju??? [bye]

Sjećam se IGH na 11.000 kuna kada sam trpio uvrede na pm. [bye]

Zašto se ovdje trži na 2 booka?

Zato što su dečki iz PBZ obveznog mirovinskog fonda odlučili da je to nadasve jeftino i da će mirovine kojima upravljaju uložiti u ovu perjanicu Todorićevog koncerna. Eto.

Ta ekipa iz pbz omf su daleko najgori spaljitelji naših mirovina koji postoje.Kupovati Ledo na tri buka što su oni činili donedavno graničili s čistim ludilom i kriminalom. Bas me zanima kako će opravdati ovu cijenu kad se dobit prepolovi ove godine

Forum za opuštanje - http://www.kucilooro.webs.com

Meni je osobno puno zanimljivija ona gluplja ekipa s druge strane koja pokušava rušiti dionicu Ledo pa dnevno ostaje u jednom potezu bez 30 do 50 ovako kvalitetnih dionica koje baš oni drugi pametniji polako i sigurno sakupljaju.

New Report

Close