LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prije bih rekao da je to Todorićevo preuzimanje Mercatora , koje će podići Ledo, Zvijezdu, Konzum i ostale firme iz Todorićevog carstva . Plus ga premijerka gđa. Jadranka Kosor otvoreno zove u vladu pa može li bolje.

Ako dođe do preuzimanja Mercatora to bi strahovito podiglo Todine dionice može li netko postaviti taj članak o preuzimanju.

[thumbsup] Istina je link : Vaš link [thumbsup] [smiley] [wink]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

danas bih Ledo mogao dobit potvrdu kupovnog signala

http://www.svijet-dionica.net/

Kad krenu veliki igrači s kupnjom neće biti više dionica Ledo za male , zato je sad prilika još dokupiti koju dionicu prije samog uzleta.

Ovih dana je rizično biti na prodaji, mene su eliminirali iz ove dionice iako sam mislim da sam dovoljno visoko. Nažalost. Čuvajte zalihe.

Kako je krenuo mogao bi Ledo sutra lagano u pozitivnu blokadu.

Skoro si lagano pogodio…

Dokup,Dokup!!!!!

kad bi bio pun ko brod nebi bio ovdje!!!![emo_dolar]

Dionica LEDO + 1,29 % sve manje dionica na prodaju koji danas kupe već će biti u plusu.

…nemam ledo…imao i rano prodao…svaka čast što ste čvrste ruke…no imate i sreću da nemate špekulante i burekinvestitore…sretno…drago mi je što je kolega maminepare došao na svoje, ako nije još davno istresao…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Dela Ledo dela, ko da mu je 2o ko da mu je 20 , + 1,81 %

Oznaka Vrijeme Cijena Količina
LEDO-R-A 11:42:42 6.973,99 2
LEDO-R-A 11:39:12 6.968,00 4
LEDO-R-A 10:21:41 6.939,00 4
LEDO-R-A 10:21:07 6.938,22 2
LEDO-R-A 10:21:07 6.938,21 1
LEDO-R-A 10:00:00 6.938,22 3

Dokup,dokup navek!

kad bi bio pun ko brod nebi bio ovdje!!!![emo_dolar]

New Report