LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo PBZ si danas malo šminka portfelj [lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

http://www.zse.hr/default.aspx?id=28514
Prodan Kozmo

who dares, wins

U vrijeme kad građevinari nemaju osigurane poslove , brodari miruju Ledo se čini kao jedino sigurno i najbolje ulaganje. Naročito ako gos. Todorić postane savjetnik premijerke kako to najavljuje sama premijerka gđa. Jadranka Kosor.

Slažem se svi u kupnju Leda!

kad bi bio pun ko brod nebi bio ovdje!!!![emo_dolar]

LEDO + 3,51 % a sad će i brat blizanac Zvijezda.

U vrijeme kad građevinari nemaju osigurane poslove , brodari miruju Ledo se čini kao jedino sigurno i najbolje ulaganje. Naročito ako gos. Todorić postane savjetnik premijerke kako to najavljuje sama premijerka gđa. Jadranka Kosor.

Da, zgrade se moze i ne mora graditi, ali jesti se mora. Tako da uz Ledo nema zime 🙂

Gomilanje kupnje na Ledu i povlačenje prodaje mora dati samo rast.

Ledo 6,884,00 rast od + 6,69 % koliko će rasti kad počnu po starom milijunski prometi dnevno a dionica na prodaji jako malo.

ja ga vidim na 24000

možda navlakuša…mjerkam ga za ponovni ulazak…ali danas su se čudno mjenjali nalozi [undecid]

Kune nisu problem, kuna nema

Slažem se svi u kupnju Leda!

Kako je krenuo mogao bi Ledo sutra lagano u pozitivnu blokadu.

Okidač je sigurno ledov novi proizvod koji me je oborio s nogu neki dan. Mamutske crvene pečene zamrznute paprike. Samo malo ulja ,octa ,soli i češnjaka i peršin za boju i aromu . Mljac ! Ovo će osvojite pola Evrope – oni to sigurno nemaju. Kladim se da imaju još noviteta u preipremi .

New Report

Close