Stevice
Akcije i hartije a ne deonice.
Ili si ti neki cudan dijalekt, tamo negdje na tromedji Nis-Skopje-Sofija
Ja sam iz mnogo mešane familije. To ovde ne bi trebalo da bude bitno. Bitno da se razumemo.
Dad dadadada na 7600 imate za prodat 19 komada, zakaj ne prodate, vi koji ste navučeni?
Pa zato kaj NEMATE ledo, zato kaj ste sve prodali na 5k [bye]
Ledo na ATH of the year [thumbsup]
Nije bitno što je crobex u minusu i sve ostale dionice su u minusu, što tržište pada, jer ledo ima dobre fundamente pa će stoga i dalje rasti. Čitajući prijašnje postove to sam ja zaključio.
Mnogima je ledo ovih, a i ne samo ovih dana trn u oku..
Ucestala su pitanja po kaficima, forumskim okupljalištima :" pa zasto raste" " pa zakaj ga napucavaju" "to mora dolje"….
Tko je imao znanje na vrijeme je prepoznao potencijal ovog dijamanta..
A i mnogu su poput moga brata DIZELASA i GOBERNATOROVOG brata Governora na vrijeme ukazali u podcijenjenost ove dionice..
Meni je moj brat rekao da cvrsto drzim Ledo koji mi je ostao, dio smo zajedno prodali na cca 7350..
Ovdje smo zasticeni kao svete indijske krave, što fundamentima što, fenomenalnim mirovincem PBZ-om
Imas znanje ili inside informaciju, a to je velika razlika [rolleyes]
A ti misliš da je 0,08% malo za mirovinske fondove?
Oni u prosječnoj godini imaju prinos oko 5% pa ih taj pomak od 0,08% može već bitno pomaknuti u odnosu na druge OMF-ove.
Ali ako ga puste da padne, ode i tih 0,08% ili još više, jer tko će kupiti toliko dionica ako počnu padati.
Mnogima je ledo ovih, a i ne samo ovih dana trn u oku..
Ucestala su pitanja po kaficima, forumskim okupljalištima :" pa zasto raste" " pa zakaj ga napucavaju" "to mora dolje"….
Tko je imao znanje na vrijeme je prepoznao potencijal ovog dijamanta..
A i mnogu su poput moga brata DIZELASA i GOBERNATOROVOG brata Governora na vrijeme ukazali u podcijenjenost ove dionice..
Meni je moj brat rekao da cvrsto drzim Ledo koji mi je ostao, dio smo zajedno prodali na cca 7350..
Ovdje smo zasticeni kao svete indijske krave, što fundamentima što, fenomenalnim mirovincem PBZ-om
Imas znanje ili inside informaciju, a to je velika razlika [rolleyes]
[/quote]
Evo i tebi jedan insajd. da ne kažeš da nisi znao.http://www.poslovni.hr/PD/
Evo i tebi jedan insajd. da ne kažeš da nisi znao.http://www.poslovni.hr/PD/
I sada se netko i dalje usudi lupetati da g.Ivica Todorić nije prvoligaš i da mu prijeti propast.. [rolleyes]. Dajte ljudi budite ozbiljni i pogledajte istini u oči. Da li BNP Pariba i Unicredito čekaju u redu da financiraju HDEL, IGH ili THNK?
Imajte i štujte znanje.
srdačno vaš,
guvernerov mlađi brat, GUBERNATOR
1. AGROKOR D.D. 173.606 78,85 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.318 4,69 Skrb. račun
3. INVESTCO D.O.O. 4.651 2,11 Osnovni račun
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE – OBVEZNI MIROVINSKI FOND 3.485 1,58 Skrb. račun
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 1.400 0,64 Skrb. račun
6. PBZ D.D. 1.302 0,59 Skrb. račun
7. BAHOVEC SREČKO 1.162 0,53 Osnovni račun
8. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 795 0,36 Skrb. račun
9. PBZ D.D. 640 0,29 Skrb. račun
10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 463 0,21 Skrb. račun
Ukupno: 89,85
PBZ dd. -10
PBZ co +4
Ivica Todorić: Bandić će jabuke i sokove morati platiti, a tko će biti predsjednik nije mi važno
http://seebiz.eu/hr/tvrtke/ivica-todoric-bandic-ce-jabuke-i-sokove-morati-platiti,-a-tko-ce-biti-predsjednik-nije-mi-vazno,61612.html
U Agrokoru je danas pedesetak ljudi koji bi mogli biti ministri. Njihova je stručnost i sposobnost pridonijela uspjehu kompanije. Agrokorovi stručnjaci drže predavanja na najprestižnijim tribinama međunarodne poslovne zajednice – ponosno ističe.