LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

tko god se osjeća nesigurno. Tko god misli da je "navučen" mojim i Dizelovim pisanjem još od 2500K do 3500K( a po tim cijenama ga je bilo doslovno na lopate), kome god je LEDO skup, tko god misli da je Ledo napuhani balon… već mjesec dana može prodati svoj LEDO na pristojnoj cijeni od preko 7K dok cijelo tržište već tjednima pada a neki se tickeri u građevinskom sektoru doslovno raspadaju. eto toliko.

I'LL BE BACK

A ja se sjecam da su neke "povjesne licnosti ovog foruma" [yawn] [yawn] kad je ledo bio 6 k savjetovala prodaju "napuhanog todexa" i kupnju "podcijenjene" Hidroelektre po 350 kn [bye]

Pogledajte samo gomilanje kupnje a prodaje skoro da i nema i rast je više nego siguran.
Najbolje ponude [ LEDO-R-A ]
Kupnja Cijena

7
7.200,00
10
7.160,00
20
7.150,00
14
7.100,01
9
7.017,00
5
7.015,00
11
7.011,00
1
6.903,03
2
6.901,21
10
6.611,00
Cijena Prodaja
7.205,00
1
7.238,00
10
7.250,00
2
7.270,00
1
7.290,00
5
7.300,00
20
7.330,00
2
7.350,00
6
7.377,00
2
7.397,00
2

nemaju znanje
[/quote]

Sad jel znanje imati u zaleđu PBZ/CO koji to kupuje?
Da nekupuju tko zna po koliko bi bio ledo.
Recimo dođe neki vanjski igrač i hoće kupiti ddjh po 100kn po dionici i onda bi neko rekao imam znanje.
Imaš sreće…

Sad jel znanje imati u zaleđu PBZ/CO koji to kupuje?
Da nekupuju tko zna po koliko bi bio ledo.
Recimo dođe neki vanjski igrač i hoće kupiti ddjh po 100kn po dionici i onda bi neko rekao imam znanje.
Imaš sreće…

je, evo ko ludi su… čekaju u redu da kupe DDJH po 100 [rolleyes].

Kolega, ja pišem o Ledu već godinu dana i podastirem argumente. I mirovinci čitaju forum, i njima je potrebno znanje. Vidite kako su bezglavo kupovali na ATH kojekakve Ingre i šta ti ja znam šta sve ne. To je razumljivo. Nisu imali znanje. Nisu imali bačvu knjiga koja je potrebna za taj poso. I sada su se u zadnji tren odlučili za znanje. Svaka im čast, a ne ko onaj iz AZ fonda. Taj je odbio znanje po 5K i dalje ga odbija na nekim drugim dionicama. Zato i ima uvjerljivo najgore rezultate u 2009.

I'LL BE BACK

je, evo ko ludi su… čekaju u redu da kupe DDJH po 100 .

Kolega, ja pišem o Ledu već godinu dana i podastirem argumente. I mirovinci čitaju forum, i njima je potrebno znanje. Vidite kako su bezglavo kupovali na ATH kojekakve Ingre i šta ti ja znam šta sve ne. To je razumljivo. Nisu imali znanje. Nisu imali bačvu knjiga koja je potrebna za taj poso. I sada su se u zadnji tren odlučili za znanje. Svaka im čast, a ne ko onaj iz AZ fonda. Taj je odbio znanje po 5K i dalje ga odbija na nekim drugim dionicama. Zato i ima uvjerljivo najgore rezultate u 2009.

Kolega trebalo bi par nas koji imamo znanje održat predavanje dinkecu iz osnova ulaganja

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

kolega dizelas,
umjetnost je znati zanimljivo pričati, ali je jos veća umjetnost znati pažljivo slušati…!

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

http://seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-brodari-nastavili-rast%2c-crobex-u-minusu-0%2c3%25,60974.html

MA ovaj LEDO je zaista najbolja dionica

Navali narode evo krumpira
http://www.vecernji.hr/vijesti/u-smecu-zavrsilo-25-tona-neprodanog-krumpira-clanak-50241

who dares, wins

PBZ CO +206 =3338
PBZ d.d. -2 =677

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

nisam rekao da se treba trziti na jednom booku, vec da si siguran… a ovo za 1.5 book ne kazem ja, kaze veliki Warren… znate i on mene zove svaki dan

Evo saki, vidiš da je podcijenjeno, podcijenjen je ledo i na 2,5 booka, a kamoli na 1,5…
Ajoš kad jednom izbace konsolidirano…
Ima da bude kino, igranka
[wink]

MA ovaj LEDO je zaista najbolja dionica

Pa sto ga proda ak je tak dobar? Ili sam ja mozebitno krivo uocio da si neki dan napisao da si ga frknul?

New Report

Close