LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I danas prilika da iznad 7100 prodaju svi oni koji se osjecaju nadrukanim na ledu..

Također i da kupe oni koji misle da vrijedi 3 buka.
Jel kupujete onda?
Aha ne, prodali ste,a li zašto ako vrijedi 3 buka.
Pa to još ide gore.
Dajte malo opširnije pišite o tome, kao što ste pisali o rastu.

7-8 dana zaredom svi kojima ledo nije dobor ili skupo imaju priliku prodat…
Opet smo Governor i ja pogodili da je ledo najbolja dionica, raste kaolud, aonda NE pada

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

Opet smo Governor i ja pogodili da je ledo najbolja dionica, raste kaolud, aonda NE pada

Potpuno se slažem i podržavam kolegu , što se tiče Leda u pravu je .

OD 30.10.
1. AGROKOR D.D. 173.606 78,85 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.318 4,69 Skrb. račun +28
3. INVESTCO D.O.O. 4.651 2,11 Osnovni račun
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE – OBVEZNI MIROVINSKI FOND 2.595 1,18 Skrb. račun +71
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 1.481 0,67 Skrb. račun
6. PBZ D.D. 1.327 0,60 Skrb. račun
7. BAHOVEC SREČKO 1.162 0,53 Osnovni račun
8. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 848 0,39 Skrb. račun -5
9. PBZ D.D. 713 0,32 Skrb. račun -73
10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 463 0,21 Skrb. račun
Ukupno: 89,55

Hypo mirovinac na četvrtom mjestu i dalje grize,podaci za ponedjeljak govore da je kupio još
86 komada…

4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE – OBVEZNI MIROVINSKI FOND 2.681 1,22 Skrb. račun
[/quote]

Promjene:
Ponedjeljak-stanje od četvrtka 05.11

1. AGROKOR D.D. 173.606 78,85 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.318 4,69 Skrb. račun
3. INVESTCO D.O.O. 4.651 2,11 Osnovni račun
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE – OBVEZNI MIROVINSKI FOND 3.010 1,37 +329
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 1.481 0,67 Skrb. račun
6. PBZ D.D. 1.302 0,59 Skrb. račun -25
7. BAHOVEC SREČKO 1.162 0,53 Osnovni račun
8. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 802 0,36 Skrb. račun -46
9. PBZ D.D. 684 0,31 Skrb. račun +29
10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 463 0,21 Skrb. račun
Ukupno: 89,69

Vidi se i dalje tko grabi…
Pozdrav

Dela Štico na leduko da mu je 20

tako je. I to zato jer ima malu i laganu imovinu i trži se na multiplikaciji booka pa kad se dionica katapultira, zalijepi se za strop i ne pada nazad na temlju, a primjerice JNAF pada nazad jer ga vuče na tlo ona teška debela guzica od imovine.

HAHAHA sjećam se lalića kako nas je pilio da je prodo Ledo po 5300 i kupio Zvijezdu jer ima "fundamentalni gap". Dečko je malo zaboravio da sam JA tu da određujem fundiće, a ne on.

I'LL BE BACK

tako je. I to zato jer ima malu i laganu imovinu i trži se na multiplikaciji booka pa kad se dionica katapultira, zalijepi se za strop i ne pada nazad na temlju, a primjerice JNAF pada nazad jer ga vuče na tlo ona teška debela guzica od imovine.

HAHAHA sjećam se lalića kako nas je pilio da je prodo Ledo po 5300 i kupio Zvijezdu jer ima "fundamentalni gap". [/u]Dečko je malo zaboravio da sam JA tu da određujem fundiće, a ne on.

I ja se sjecam toga..
Tu je pokazao da nema znanje, jer je prodao jeftin ledo a kupio poprilicno skupu zvzd.
Istina da je bio fundamentalni gap, ali u korist leda

Bez uvrede deca, ali čini mi se jako problematičnim hvaliti tog "Šticu" ( ako je to Štico na koga ja mislim ) jer je dotični mirovinski fond kupovao na ATH brdo precjenjenih dionica, od Ingre do desetine drugih budalaština.

Nemojte me krivo shvatiti, kužim ja da vam je drago da tako veliki igrač kupuje, ali nemojte da vam to bude jedini oslonac u odluci jer bi moglo biti kajanja.
A poslije hebanja nema kajanja! To jest možda ga i ima, ali boli glava od njega kao od lošeg alkohola.

Nhf i puno sreće

Ne zaboravite da su i Plivu prodali Actavisu prerano!!!!!!!!!! Toliko o njihovim procjenama!

I'll be twice the King my father ever was!

AIIIIIIIIIII

kako se cisti ovaj ledo, opet sve do 7200

Što li to oni znaju [rolleyes]

MC Hammer.

Iako mi nije jasno zasto HPB ne stavi sve na 7200 i mirni djaci..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

MC Hammer.

http://www.youtube.com/watch?v=2c4L4CPfQY8&feature=fvst [thumbsup]

tik tak tik tak.
MC, gdje si???

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

New Report

Close