LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koliko vidim, masa drukera i za gore i za dolje.
A nijednog junaka da kupi po asku ili proda po bidu.
Da li to znači da su se i ovce opametile i ne trguju kako im se kaže na forumu?

Kupuje mirovinac i ZB Global ili ZB Aktiv a prodaje investitor i malo HPB.
Dakle kupuju mirovinci i najveci kreditor a prodaju mali…

Pametnom dosta

– kada bi iza svega toga stajala dobra namjera, bilo bi više nego dobra preporuka

– što ako je taj investitor povezan na neki način sa fondovima i dogovorno im uvaljuje (koliko puta smo vidjeli da AZ fondovi kupuju po diktatu – najbolji primjer toga je IPO Optime i sumnajm da bi bilo koji ozbiljan stručnjak opravdao kupnju na IPo, a onda izlazak AZ fondova po 100 kuna i ulaz AZ OMF-a)

– da postoji minimum poštivanja mene kao investitora, imao bih na uvid konsolidirana izvješća (evo ja mogu uložiti nekoliko stotina tisuća kuna u kupnju dionica i kao takav sam premali da bih došao do svih financijskih podataka) – na osnovu čega onda procijeniti fer vrijednost

– konsolidirana zanju biti lošija od nekonsolidiranih (pretpostavljam da to nije u ovom slučaju)

Evo svi danas imaju priliku prodati ledo, da nebi kojekakvi novootvoreni nickovi pisali o drukanju..

Governor je na ovoj dionici dao STRONG BUY na 3 k, savjetovao da se ne prodaje bar do 7k, jer minimalno toliko vrijedi fundamentalno.

Meni vrijedi i više, a danas kad je crobex 10 % manje od lokalnog vrha, imate priliku prodati iznad 7k..

Ako smo Governor, Plavi, Geronimo, Media i ja "navukli" koga na LEDO, mi mu se ispricavamo, što u par mjeseci ima 200 % zarade a ne više

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

Damnašnja kupnja na ledu i promet svakako mogu potvrditi tocnost moga prethodnog posta..

SVI kojima ledo ne valja imaju priliku prodati po cijenama iznad 7 k..Ledo je oduvijek bio velikodušan i znao nagraditi svoje dioničare.

A sad nek iz svoje busije iskoce razno razni tipovi s preporukama o kupnji gradjevinara na 8 bookova, na njihovim ath vrijednostima, na vrhuncu u 2007 i još pootvaraju milijune zumbul-nickova pa nek napadaju cijenjene forumaše GERONIMA PLavog, Governora, Mediu…

Evo kome ledo nevalja, Kupnja vas časti s preko 40 komada iznad 7k

Ja sam rasprodao vecinu leda, meni je prosjecno donio cca 150 % u nekoliko mjeseci..
Ostavio sam kolicinu koju NE diram, jer s ledom se nikad nezna, uvijek moze iznenaditi i potegnuti

Evo svi danas imaju priliku prodati ledo, da nebi kojekakvi novootvoreni nickovi pisali o drukanju..

Governor je na ovoj dionici dao STRONG BUY na 3 k, savjetovao da se ne prodaje bar do 7k, jer minimalno toliko vrijedi fundamentalno.

Meni vrijedi i više, a danas kad je crobex 10 % manje od lokalnog vrha, imate priliku prodati iznad 7k..

Ako smo Governor, Plavi, Geronimo, Media i ja "navukli" koga na LEDO, mi mu se ispricavamo, što u par mjeseci ima 200 % zarade a ne više

Nije istina, rekao je da vrijedi minimalno 3 buka, a ne 7 k, on nikad ne govori o ciframa, i nije par mjeseci nego godinu dana postao sam njegove postove od prije godinu dana.

Ispričavam se ja svima što je ledo otišao gore 100% u godinu dana, kao i VEĆINA dionica na TK.
Tolko o znanju

Hvala.

Tako je ,ja sam rekao da vrijedi više od 7k , 3 booka , po meni vrijedi 8k

Book je bio cca 2700 to je otprilike tri booka…

Governor je covjek koji ima brutalno znanje

Ja sam cijelo vrijeme od 1238 pisao da sde ide gore, otvorio temu oporavak trzista kapitala, u tjednu kad je bilo dno…

nije cilj bio pogoditi dionici, nego trend, a od 3 mjeseca o prije dva tjedna ja pišem samo o uzlaznom trendu.

Najavim vam tocno u dan korekciju u 6 mjesecu i tocno u dan dno te korekcije…

***obrisano***

Agrokor je predvodnik neplaćanja u cijeloj RH, posebno je to vidljivo iz FI Leda i Konzuma………………a i Zapadno Rimsko Carstvo je propalo zbog sličnih problema……….

Evo što o tome kaže ugleda kompanija………………..a Ledu pada izvoz!

D&B upozorava: Trećina hrvatskih tvrtki ne plaća obveze!Izdano: 12:07 4. studenog 2009
Redakcija Business.hr
U izdanju Dun & Bradstreetove mjesečne publikacije International Risk and Payment Review za tekući mjesec najveća bonitetna kuća na svijetu Dun & Bradstreet dodjeljuje Hrvatskoj i dalje rejting DB3d, ali i preporučuje oprez u poslovanju s hrvatskim tvrtkama zbog neplaćanja obveza.

Prema podacima D&B-a, koji u hrvatskoj zastupa BonLine, 24,5 posto plaćanja hrvatskih poduzeća stranim poduzećima kasnilo je više od 30 dana od ugovorenih rokova, 64,2 posto plaćanja izvršeno je u dogovorenom roku, dok je 9,9 posto plaćeno sa 60 ili više dana zakašnjenja od ugovorenog roka. S obzirom na takve pokazatelje D&B preporučuje da se posao s hrvatskim poduzećima osigura putem akreditiva.

Prema zadnjim podacima Državnog zavoda za statistiku na koje se poziva D&B, Hrvatska je u drugom kvartalu izašla iz recesije s ekonomskim rastom od 7,7 posto u odnosu na prethodni kvartal. U prilog hrvatskom gospodarstvu ide i činjenica da je iz recesije izašla i većina zemalja u koje hrvatska poduzeća izvoze (npr. Njemačka) te su izgledi za ekonomski rast do kraja godine izgledni. Ono što D&B smatra otežavajućom okolnosti u oporavku ekonomije su Vladini nameti koji će usporiti ekonomski rast.

D&B smatra da, iako se domaća ekonomija oporavila, ona će i dalje biti ovisna o zemljama u koje poduzeća izvoze jer je domaća potražnja vrlo mala.

U globalnim razmjerima rejting se povisio u dvije države, Pakistanu i Siriji, a nije spušten ni u jednoj. U regiji i dalje najviši rejting ima Slovenija (DB2c), a slijede je Mađarska (DB3d) i Hrvatska, te Albania (DB4a), Makedonija (DB4b), Srbija (DB5a) i BIH (DB5c).

Nema dokaza da Ledo vrijedi 3 booka………………….ništa na burzi ne vrijedi tri booka

[lol]

Agrokor je predvodnik neplaćanja u cijeloj RH, posebno je to vidljivo iz FI Leda i Konzuma………………a i Zapadno Rimsko Carstvo je propalo zbog sličnih problema……….

Evo što o tome kaže ugleda kompanija………………..a Ledu pada izvoz!

D&B upozorava: Trećina hrvatskih tvrtki ne plaća obveze!Izdano: 12:07 4. studenog 2009
Redakcija Business.hr
U izdanju Dun & Bradstreetove mjesečne publikacije International Risk and Payment Review za tekući mjesec najveća bonitetna kuća na svijetu Dun & Bradstreet dodjeljuje Hrvatskoj i dalje rejting DB3d, ali i preporučuje oprez u poslovanju s hrvatskim tvrtkama zbog neplaćanja obveza.

Prema podacima D&B-a, koji u hrvatskoj zastupa BonLine, 24,5 posto plaćanja hrvatskih poduzeća stranim poduzećima kasnilo je više od 30 dana od ugovorenih rokova, 64,2 posto plaćanja izvršeno je u dogovorenom roku, dok je 9,9 posto plaćeno sa 60 ili više dana zakašnjenja od ugovorenog roka. S obzirom na takve pokazatelje D&B preporučuje da se posao s hrvatskim poduzećima osigura putem akreditiva.

Prema zadnjim podacima Državnog zavoda za statistiku na koje se poziva D&B, Hrvatska je u drugom kvartalu izašla iz recesije s ekonomskim rastom od 7,7 posto u odnosu na prethodni kvartal. U prilog hrvatskom gospodarstvu ide i činjenica da je iz recesije izašla i većina zemalja u koje hrvatska poduzeća izvoze (npr. Njemačka) te su izgledi za ekonomski rast do kraja godine izgledni. Ono što D&B smatra otežavajućom okolnosti u oporavku ekonomije su Vladini nameti koji će usporiti ekonomski rast.

D&B smatra da, iako se domaća ekonomija oporavila, ona će i dalje biti ovisna o zemljama u koje poduzeća izvoze jer je domaća potražnja vrlo mala.

U globalnim razmjerima rejting se povisio u dvije države, Pakistanu i Siriji, a nije spušten ni u jednoj. U regiji i dalje najviši rejting ima Slovenija (DB2c), a slijede je Mađarska (DB3d) i Hrvatska, te Albania (DB4a), Makedonija (DB4b), Srbija (DB5a) i BIH (DB5c).

Nema dokaza da Ledo vrijedi 3 booka………………….ništa na burzi ne vrijedi tri booka

[lol]

[lol] [lol] [lol]

Pratim trgovanje na ovoj dionici.
Non-stop se brani ova dionica iznad 7.000 kn, proda se deset kom i odmah novi nalog sa deset kom, i tako traje već danima.
Da to nevalja kako neke kolege to naglašavaju na ovim cijenama zašto bi to netko kupovao, ali dobro možda kupuje Dinkec.

Korkyra

OD 30.10.
1. AGROKOR D.D. 173.606 78,85 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.318 4,69 Skrb. račun +28
3. INVESTCO D.O.O. 4.651 2,11 Osnovni račun
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE – OBVEZNI MIROVINSKI FOND 2.595 1,18 Skrb. račun +71
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 1.481 0,67 Skrb. račun
6. PBZ D.D. 1.327 0,60 Skrb. račun
7. BAHOVEC SREČKO 1.162 0,53 Osnovni račun
8. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 848 0,39 Skrb. račun -5
9. PBZ D.D. 713 0,32 Skrb. račun -73
10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 463 0,21 Skrb. račun
Ukupno: 89,55

Hypo mirovinac na četvrtom mjestu i dalje grize,podaci za ponedjeljak govore da je kupio još
86 komada…

4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE – OBVEZNI MIROVINSKI FOND 2.681 1,22 Skrb. račun

Izgleda da gripa i sladoled ne idu skupa… Slab promet danas, možda krene tek tamo oko 15:30h

Eto mi sad na kad puno pričam… Odmah 110.000kn prometa u 2 minute… Izgleda da se kesten pire jede 🙂

New Report

Close