LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

slažem se kolega, ovakva jedna firma nema šta tražit ispod 3,5-4 nekonsolidirana booka

Ledo mi se čini kao super dionica, ali sa ovim 3,5-4 nekonsolidirana booka mi se čini da ste pretjerali

volio bih vidjeti ovakvu situaciju kod većine naših kompanija

evo malo podataka za period 2003-2008 (GFI)

– rast prihoda cca 13% godišnje (za 1% više nego rashoda)
– rast ROE cca 12% godišnje (za prethodnu godinu je 16,48%)
– rast čsite dobiti 27% godišnje
– rast BV je 13,7% godišnje
– smanjuje se vrijeme plaćanja dobavljačima po stopi od 18% godišnje
– smanjuje se zaduženost u odnosu na kapital po stopi od 4% godišnje

kad to sve uvrstim u svoju čarobnu formulu (oprezna formula jer potencijalni rast smanjujem, a diskontoranje radim sa 10% ) dobivam da je za mene vrijednost Leda bila 6437 kuna po dionici

slažem se kolega, ovakva jedna firma nema šta tražit ispod 3,5-4 nekonsolidirana booka

Ledo mi se čini kao super dionica, ali sa ovim 3,5-4 nekonsolidirana booka mi se čini da ste pretjerali

kad to sve uvrstim u svoju čarobnu formulu (oprezna formula jer potencijalni rast smanjujem, a diskontoranje radim sa 10% ) dobivam da je za mene vrijednost Leda bila 6437 kuna po dionici

[/quote]
dobro, svako ima svoje…
Meni ledo vrijedi više…

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

[/quote]

kolega, pa to je smiješna cijena. po mojoj formuli tolko mu nije niti trenutna fer value bez ikakvog forwarda.

I'LL BE BACK

Ledo je neopravdano potopljen sa oko 8.500 kuna ako se dobro sjećam Todorićevom mudrom izjavom , tako da si je on i pajdaši sredio jeftin dokup odlične podcjenjene dionice. Najgore od svega je to da su svi tvrdili za dionicu Leda kad je bila na 20.000 kuna da je debelo podcjenjena. Isti ti sada pljuju i kontroliraju rast da se naglo ne otme kontroli a oni ostanu bez odličnih dionica. Pitanje je do kada će ju uspjevati kočiti tako da Ledo debelo zaostaje za rastom ostalih kvalitetnih dionica.

Na dionici Leda se primjećuje da ne prati rast crobexa očito se još neki moraju ukrcati ; )
[/quote]
Nije Ledo potopljen Todorićevom izjavom nego zbog financijske krize koja je divljala u svijetu.
Kad je dionica na vrhu svi će govoriti da je podcijenjena, dok je na dnu svima skupa.
Naravno da ne prati rast Crobex-a kad raste brže od indexa, od dna je je narasla 120%, dok je Crobex narastao oko 77%.

[/quote]
bravo bravo bravo [lol] [lol]

Dela Ledo ko da bu išal na 20 !!!

Izleda da ga je Lidl nagrizao sa jeftinim a dobrim sladoledima kaže prijatelj ja osobno nisam probao Radi istog Todorić raskida suradnju sa Lidlom

Može K/P

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

evo, kolega…

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

evo, kolega…

Odlično do 14.500,00 kuna ementaler, kojih 100-tinjak komada.
Ak se neko zainati i to sve pobere danas, bit će svega.

Isto tak je i edamer do 3.000,00 kuna, kojih 120-150 komada.
Ak se neko zainati bit će tu svega…

Izleda da ga je Lidl nagrizao sa jeftinim a dobrim sladoledima kaže prijatelj ja osobno nisam probao Radi istog Todorić raskida suradnju sa Lidlom
[/quote]

Ti nisi probao, a 98% hrvata nije ni čulo za Lidlov sladoled.

[/quote]

Ti nisi probao, a 98% hrvata nije ni čulo za Lidlov sladoled.
[/quote]
Istina a za pitati se je zašto raskida suradnju radi sladoleda Sve će seznat za 2 tjedna nakon izvješća

evo, kolega…

Odlično do 14.500,00 kuna ementaler, kojih 100-tinjak komada.
Ak se neko zainati i to sve pobere danas, bit će svega.

Isto tak je i edamer do 3.000,00 kuna, kojih 120-150 komada.
Ak se neko zainati bit će tu svega…

[/quote]
Da svatko od nas koji laprdamo na ovoj temi kupi jedan po asku sutra bi mogli imati jako veliku zaradu

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Lako što LEDO ide gore svaki dan, ali ponestaje prodaje.
A što ćemo sad.

Korkyra

New Report

Close