LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ledov moto bi mogao biti kupujte hrvatsko – izbjegavajte ledo.

Pa neki dan sam gledao na tv kako je todoric sa svojim motom konzumirajte hrvatsko najveci uvoznik hrane u rh. Među firmama prednjaće konzum i LEDO.
***obrisano***

ŽIVA ISTINA! JE.. GA RH STOJI IZA NJEGA….
[/quote]
i dok god ima RH ledo će biti No.1 u Hrvata kao i u regiji…ćemu ova glupa prepiranja? nemate kaj drugo napisat pa uspoređujete lidl i ledo sladoled? [lol] [lol] prejadno i preloše [lol] [lol] ali se bar čovjek nasmije…inače ledo će imat prebrutalan izvještaj , šta se baš nemože reći za ostale firme kod nas, tak da evo vam još jedan argument za 8 tisučica… a sad optimist, janez i ostala ekipa – slobodno nastavite pisat i uspoređivat okuse sladoleda i nabrajat štetne sastojke [lol] [lol] [lol]

Sorry prijatelju što si se tako uspjenio. Ja sam samo napomenuo da je ledo jedan od največih uvoznika u RH. dakle hrvatski proizvod sa stranim namjernicama. A to što governer i neki ovdje bi za ledo polizali i pišu todoriću,njihova stvar.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Usput, kupujem u metrou. Od ledo sladoleda. Onaj u pakiranju od 6kg. Za sto i nešto kuna.
A kornete uzimam od nekog njemačkog proizvođaća,jer su stvarno dobri.
I opet usput, hrana pakirana pod brendom velikih kuća je u puno slučaja upravo hrvatskog podrijekla. A to što ste vi zaguljeni i mislite da vrijedi samo ono što košta,vaš problem.
Kupim pa probam. Nekad se zajebem. A neke artikle rabim već godinama i super sam zadovoljan.
Za mene rasprava završena.
Imam ledo dionice al ne zato jer jedem njihov sladoled. I ne zato što governerov braco plaće kad liže druge sladolede.
Nego jer još nema jake konkurencije u RH i drži većinu tržišta i dobro posluje.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Ledo je neopravdano potopljen sa oko 8.500 kuna ako se dobro sjećam Todorićevom mudrom izjavom , tako da si je on i pajdaši sredio jeftin dokup odlične podcjenjene dionice. Najgore od svega je to da su svi tvrdili za dionicu Leda kad je bila na 20.000 kuna da je debelo podcjenjena. Isti ti sada pljuju i kontroliraju rast da se naglo ne otme kontroli a oni ostanu bez odličnih dionica. Pitanje je do kada će ju uspjevati kočiti tako da Ledo debelo zaostaje za rastom ostalih kvalitetnih dionica.

Na dionici Leda se primjećuje da ne prati rast crobexa očito se još neki moraju ukrcati ; )

Kolege ja vas ne razumin. Pa ne tako davno mogli ste je kupit na kile za 3000 kn. Danas je 5500. Niste zadovoljni???

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Kolege ja vas ne razumin. Pa ne tako davno mogli ste je kupit na kile za 3000 kn. Danas je 5500. Niste zadovoljni???

Ja priznajem da nisam. Jedna takva firma na 1 konsolidirani book. Sramota.

I'LL BE BACK

Ja priznajem da nisam. Jedna takva firma na 1 konsolidirani book. Sramota.
[/quote]
slažem se kolega, ovakva jedna firma nema šta tražit ispod 3,5-4 nekonsolidirana booka

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

Usput, kupujem u metrou. Od ledo sladoleda. Onaj u pakiranju od 6kg. Za sto i nešto kuna.
A kornete uzimam od nekog njemačkog proizvođaća,jer su stvarno dobri.
I opet usput, hrana pakirana pod brendom velikih kuća je u puno slučaja upravo hrvatskog podrijekla. A to što ste vi zaguljeni i mislite da vrijedi samo ono što košta,vaš problem.
Kupim pa probam. Nekad se zajebem. A neke artikle rabim već godinama i super sam zadovoljan.
Za mene rasprava završena.
Imam ledo dionice al ne zato jer jedem njihov sladoled. I ne zato što governerov braco plaće kad liže druge sladolede.
Nego jer još nema jake konkurencije u RH i drži većinu tržišta i dobro posluje.

Dobar post.
Al najbolji sladoled, je besplatan sladoled.

Nek vam crkva plati harac, a ne narod.

Malo više živosti na Ledu ne bi škodilo…ali ova dionica je i inače dosta inertna na kretanja burze. Tu vrijedi ono, strpljen, spašen.

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Malo više živosti na Ledu ne bi škodilo…ali ova dionica je i inače dosta inertna na kretanja burze. Tu vrijedi ono, strpljen, spašen.

Kolega, meni je rast od 2% dnevno, kao danas, dostatan, nemam ništa protiv, a Vi? Nek tako ostane još mjesec dana i izlazimo sa osmjehom na licu. [tongue]

Kolega, meni je rast od 2% dnevno, kao danas, dostatan, nemam ništa protiv, a Vi? Nek tako ostane još mjesec dana i izlazimo sa osmjehom na licu. [tongue]
[/quote]
AKo će za mjesec dana biti 10.000 onda izlazim, prije ne… [rolleyes] Ali treba biti realan, za to treba malo više pričekati. Zato kažem, strpljen, spašen…

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Ledo je neopravdano potopljen sa oko 8.500 kuna ako se dobro sjećam Todorićevom mudrom izjavom , tako da si je on i pajdaši sredio jeftin dokup odlične podcjenjene dionice. Najgore od svega je to da su svi tvrdili za dionicu Leda kad je bila na 20.000 kuna da je debelo podcjenjena. Isti ti sada pljuju i kontroliraju rast da se naglo ne otme kontroli a oni ostanu bez odličnih dionica. Pitanje je do kada će ju uspjevati kočiti tako da Ledo debelo zaostaje za rastom ostalih kvalitetnih dionica.

Na dionici Leda se primjećuje da ne prati rast crobexa očito se još neki moraju ukrcati ; )
[/quote]
Nije Ledo potopljen Todorićevom izjavom nego zbog financijske krize koja je divljala u svijetu.
Kad je dionica na vrhu svi će govoriti da je podcijenjena, dok je na dnu svima skupa.
Naravno da ne prati rast Crobex-a kad raste brže od indexa, od dna je je narasla 120%, dok je Crobex narastao oko 77%.

New Report

Close