Do stagnacije je Na zalost moralo doci jer jer su neki kupili
u pon. da bi danas prodali i sad imaju za Twice ili King 🙂
Ja ne dam svoj Ledo , cekam da Toda shvati kako Ledo vrijedi puno više !!
BTW.
Jel zna netko zasto vise nema LedoLine ???
. te ako ne zatvore financijski Lapad onda ovo… a ako bude dokap onda ono…ako BDI ovo, onda bi moglo biti ono…iako je čudno da FFA ovo, a brodari ono… onda bi moglo biti ovo…onda bi moglo biti ono…
kako im se da zajebavat sa svim tim glupostima. A ja samo ližem uz ROE od 17+% i BOLI ME KITA. i tako u narednih 100 godina [thumbsup]
Ne znam, kako se tebi dalo i jos da s tim glupostima opterecivati? Te ATPL, te JDPL, te sada ULPL potcjenjen?
[smiley]
[/quote]
pa moram ti priznat da mi se sve manje da…i sam znaš koliko napora iziskuju brodari. a ovdje samo fino ližeš i boli te đon.
[/quote]
pa zašto danas ne kupuješ kad je tako jeftina i dobra ta dionica i skakat će puta 2,3….?
. te ako ne zatvore financijski Lapad onda ovo… a ako bude dokap onda ono…ako BDI ovo, onda bi moglo biti ono…iako je čudno da FFA ovo, a brodari ono… onda bi moglo biti ovo…onda bi moglo biti ono…
kako im se da zajebavat sa svim tim glupostima. A ja samo ližem uz ROE od 17+% i BOLI ME KITA. i tako u narednih 100 godina [thumbsup]
Ne znam, kako se tebi dalo i jos da s tim glupostima opterecivati? Te ATPL, te JDPL, te sada ULPL potcjenjen?
[smiley]
[/quote]
pa moram ti priznat da mi se sve manje da…i sam znaš koliko napora iziskuju brodari. a ovdje samo fino ližeš i boli te đon.
[/quote]
pa zašto danas ne kupuješ kad je tako jeftina i dobra ta dionica i skakat će puta 2,3….?
[/quote]
kolega, bih kupovao ali nemam novca. sve sam novce stuko na ledo po 3000 pa sada nemam novca, ali da imam rado bih kupio sada… nadam se da me razumijete… [cry]
i ne znam zašto mislite da nekog nagovaram na kupnju? upravo suprotno. Prodajte Ledo! šta će vam to!!
pa prodaš druge dionice…vidim ima vas kolega svuda,a ovdje je tako dobra i sigura zarada…šteta je to pustiti…za to se i kredit isplati dići…e…..100 posto zarada..pa 10 posto kamate je prava sitnica za tako brutalan profit
kolega, pa nemam samo Ledo u portfelju, njega doduše imam najviše. nikad nisam rekao da je ovdje dobra i sigurna zarada, rekao sam samo da je Ledo najbolja frma u RH. uopće ne pišem o cjeni dionice, niti da će rasti, niti padati…
Cestitke Igh na sklopljenom poslu u Donjecku !!
Jos kad bi i našem Ledu uspio izvoz – recimo u Kinu…
Zamisli da svaki Kinez kupi samo po jedan sladoled ,
[cool]
uveli bi i 3. smjenu a i brodare bi usput zaposlili !!
Iz koncerna poručuju kako je za naplatu kredita dogovoreno refinanciranje, te da nema razloga za brigu. No, zabrinjavajući je podatak da je 2008. godine u Agrokoru bila založena imovina od 1,4 milijarde kuna za kredite vrijedne pet milijardi kuna, a pod hipoteku su stavljene dionice najvećih Agrokorovih dragulja, poput Jamnice, Leda, Konzuma i Zvijezde.
http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2009/09/07/0062006.html?pos=n0
No, zabrinjavajući je podatak da je 2008. godine u Agrokoru bila založena imovina od 1,4 milijarde kuna za kredite vrijedne pet milijardi kuna, a pod hipoteku su stavljene dionice najvećih Agrokorovih dragulja, poput Jamnice, Leda, Konzuma i Zvijezde.
Za koga zabrinjavajućI? U svakom slučaju, ispada da je Todorić pametniji od tih banaka, zalog 1,4 mlrd za kredite od 5 mlrd…
samo je pitanje vremena kad bu ledo na bubanj ali mislim da bu on prvi od svih…a to ispod 8 somića ne išlo a i pogađate kome…možda ipak nisu bezveze bili u ZGu [lol] [lol] [lol] ajmo sad opet pljuvat po ledu – sakai lopina il kak se već zovete nemojte me sad iznevjerit – ajmo dugi postovi o sladoledu u lidu, lošim sastojcima, malo o bilanci il rdg ne sjećam se više(to mi bilo presmješno) i ostalim inteligentnim poluargumentima koji idu nauštrb ledu [lol] [lol] [thumbsup]