Evo ljudi sjedim na jednoj terasi i ovo je nevjerovatno……..
pa 70 % ljudi liže……..
[lol]
a tek žene sa kornetima………
živija ledo…..
samo liži milja ti se bliži.
ovo je isto dobra dionica, tija san i nje ubosti ali nisam ima municije više. Kupiću je kad prodam Zvizdu [thumbsup]
Ja ne znam zašto ovu dionicu svi poistovjećuju sa lizalicom.
A imaju tako dobri smrznuti đuveđ i sataraš.
Ja ne znam zašto ovu dionicu svi poistovjećuju sa lizalicom.
A imaju tako dobri smrznuti đuveđ i sataraš.
[thumbsup] [thumbsup]
Dionica Leda uz gomilanje kupnje i prodaju pokojeg naivca + 2,94 % .Ova dionica je svakako odlično ulaganje.
opa krenuli su postovi.
Rocky 5 to sto si ti rekao zovu se transferne cijene… ima par (tisuca) kniiga o tome
ne razumijem zašto su mi moderatori pobrisali onaj post gdje sam opisivao kako se jedna gospođa na plaži mazala maslinovim uljem ispod Ledo suncobrana. Tamo, naime, nije bilo škrinje a suncobran je bio njen, a ja sam onda htio kupiti sladoled i skužio da to nije prodajno mjesto..
ne razumijem vas moderatori, što vi mislite da se ja zahebavam? ja ovdje objašnjavam consumer awareness i utjecaj sveprisutnosti branda na mind set, a vi mi brišete postove. Pa više vrijedi ovaj primjer Ledove sveprisutnosti nego 10 stranica prethodno napisanih (ukljućujući i moje postove) o fundamnetnima i ostalim sporednim stvarima. I rekao sam da bi momci iz Coca Cole imali šta naučiti od nas… jer nije baš da sam viđao Coline suncobrane po plažama. A onda se jedan kolega javio da kako mogu uspoređivati Colu i Ledo i da je to ko da uspoređujem Mercedesa i Fiću… ma htio sam mu samo reći da smatram da Cola nikako nije Fićo, nego vrlo vrlo solidan novi Golf šestica.
molim vas moderatori da ne brišete ovo jer je ovo ozbiljan post i onaj koji nije u bussinessu i marketingu može i puno naučiti. ja dajem sve od sebe da neke stvari podastrem a vi me brišete, a koliko glupih postova ostavljate da stoje okolo po temama. unaprijed zahvaljujem.
Lijepo za vidjeti!
Malo jezero?
@Brankica
u principu između Malog i Velikog 😉