Pobersš dvadesetak kom po asku i na 5000 smo
62
Ogromna kupnja na Ledu nam sve govori do kraja idućeg tjedna nadam se na 8.000 kuna ,prodaja je slaba što se i vidi na burzi a ja se svejedno pitam tko prodaje i tih par dionica Leda s gubitkom dok tržište raste. Dokup i samo dokup svim slobodnim sredstvima.
Najbolje ponude [ LEDO-R-A ] Kupnja Cijena
17 4.502,00
7 4.501,00
5 4.500,00
20 4.485,00
35 4.480,00
12 4.470,00
5 4.410,00
53 4.400,00
1 4.303,33
3 4.302,05
Cijena Prodaja
4.600,00 1
4.618,00 2
4.618,99 10
4.619,00 4
4.668,16 3
4.700,00 3
4.750,00 1
4.779,00 1
4.798,99 1
4.799,00 3
[/quote]
[lol] [lol] [lol] [thumbsup]
Lijepo je vidjeti toliki optimizam na Ledu, ali nemojmo pretjerivati. Živio druk
ona nece nikad biti favorit naseg oporavka jer ce uvijek slijediti top 5 po prometu zato ne baljezgaj, realno je da dode do 5000 i tu se ukopa do trenutka kada Crobex ne povuce iznad 2200 – 2300
Zašto ovaj druker izgleda nervozan kao da je u kešu ? Toliko se raspigo zbog Ledo + 5,32 % ne živciraj se sad Ledo mora stići Zvjezdu koja je na plus + 10,26 % . Onda će krenut i tvoje dionice čemu panika ?
[/quote]
Ja zabrinut pa ja ledo kupujem od 3000 i jedini na ovoj temi ne pametuje, vec dapace sam vise puta zamoli i optimiste i pesimiste da prestanu pisat.
Dabog da nitko ne vidio dionicu sa ovog foruma, ako se mene pita
Nisam dioničar Leda niti ekonomskog obrazovanja ali me intrigiraju sve Todex dionice i taj cijeli monopolistički koncern koji mislim da generalno više šteti Hrvatskoj nego što joj čini dobro.
Zaista se ne šalim, tražite na skupštini da vam prezentiraju uvjete poslovanja prema Konzumu i prema ostalim lancima. Oni će to vjerojatno odbiti a to bi značilo da ima mjesta sumnji.
Jer ako je Konzum povlaštene uvjete od Leda onda bi to značilo da Toda krade dio zarade od Vas dioničara za svoje drugo poduzeće.
Apsolutno točno. Koncern Agrokor je veliki kočničar hrvatskog gospodarstva. Na stranu što su to sve odlične firme, Ledo pogotovo, ali ova vrsta i količina integracije + povlašteni položaj kod svake vlasti nanosi ogromnu štetu Hrvatskoj…
Najkraće rečeno. Dala bi se knjiga napisati…
Inače, ( nisam dioničar Leda, a da mu vlasnik nije taj koji je, puno bi stavio u Ledo) , bez konkurencije najbolji sladoledi na svijetu
[thumbsup]
Nisam dioničar Leda niti ekonomskog obrazovanja ali me intrigiraju sve Todex dionice i taj cijeli monopolistički koncern koji mislim da generalno više šteti Hrvatskoj nego što joj čini dobro.
Zaista se ne šalim, tražite na skupštini da vam prezentiraju uvjete poslovanja prema Konzumu i prema ostalim lancima. Oni će to vjerojatno odbiti a to bi značilo da ima mjesta sumnji.
Jer ako je Konzum povlaštene uvjete od Leda onda bi to značilo da Toda krade dio zarade od Vas dioničara za svoje drugo poduzeće.
Apsolutno točno. Koncern Agrokor je veliki kočničar hrvatskog gospodarstva. Na stranu što su to sve odlične firme, Ledo pogotovo, ali ova vrsta i količina integracije + povlašteni položaj kod svake vlasti nanosi ogromnu štetu Hrvatskoj…
Najkraće rečeno. Dala bi se knjiga napisati…
Inače, ( nisam dioničar Leda, a da mu vlasnik nije taj koji je, puno bi stavio u Ledo) , bez konkurencije najbolji sladoledi na svijetu
[thumbsup]
[/quote]
daj se smiri rocky
Sa time se slažem, pretežno jedem Ledo sladoled, bilo sa škrinje, bilo u bircevima koji imaju Ledo na kuglice. Ne može se nikakav šiptarski ili uvozni sladoled mjeriti sa tim. [thumbsup]
dragi moji dioničari meni ovo smrdi na 6000 kn a vi recite kaj oćete
6000 bi trebalo mirisati a ne smrditi,smrdi recimo 4000 [lol]
dragi moji dioničari meni ovo smrdi na 6000 kn a vi recite kaj oćete
Meni ne smrdi nego sam siguran da dionica Ledo ima dobar temelj za tjedan pred nama i rast od 6.000
do 7.500 kuna po mojem osobnom mišljenju. A po rastu cjene vidim da se sve više dioničara slaže s tim. [thumbsup] [thumbsup] [smiley] [wink]