Ja prvenstveno gledam Ledo kao dionicu i njezine odlične poslovne rezultate.Odvratni su mi neljudi koji sebe stavljaju iznad Boga i odlučuju tko je što i gdje treba biti. To samo dokazuje da nemaju kulture niti mozga. Prije par dana pljuvati po dionici a onda se sad kao doći čuditi uspjehu.I još pokušati biti duhovit a čista sirovina. No sve će mi to nadoknaditi sutrašnji rast dionice Leda.
moram priznat da mi je žao što se na ovoj temi okuplo dosta taloga sa ovog foruma..
no bez obzira ja i danas dokupio 6 kom…
nije puno ali veseli….
kako reče guverner……
LEDO JE PRVA LIGA SVE OSTALO JE DRUGA……..
Talog je potrojena ličnost
Pa o čemu vi pričate. Ma Tko prodaje-tko kupuje? Zar ovih 20-30 dionica svaki dan?
Netko je zakasnio ući? Pa ledo je već danima na istim vrijednostima 100kuna gore dole. A više mislim da ovo što vi zovete drukanje na dole je razočaranost ljudi s kretanjem cijene ove dionice. Jer su ušli a rasta nema. Ma nije to samo u ledu. Cjela nam je burza takva.
Al ledo prednjaći s jako lošom likvidnošću i dok god se bude čekalo 2sata od trgovanja do trgovanja uvijek će se pojaviti neki novi nalog na prodaji koji će onemogućit daljnji rast dionice. Pa evo vi što govorite o rastu i ja bi volio da ledo sutra bude 10000kn.al mislim da neće tako brzo. Pa ako mi možete odgovorit kad će po vama ledo probiti 6000kn.tj. narasti za nekih 33% od današnje cijene?
Za Optimista – Ledo ce porasti kad to Todi bude odgovarlo jer ima vecinski paket dionica,
Dakle kad on namigne svojim jatacima u fondovima – onda ce porasti.
Na pitanje koliko – tesko je reci, psiholoska granica je na 5000 , ali mogao bi lako
i do 6000 jer je sa vecinskim vlasnikom puno lakse kontrolirati dionicu.
Gdje smo u tome MI mali dionicari ? Predstoji nam pogadjanje TRENUTKA
KAD CE TODA ODLUCITI DA MU LEDO VRIJEDI PUNO VISE !!!!!!!
Predstoji nam pogadjanje TRENUTKA
KAD CE TODA ODLUCITI DA MU LEDO VRIJEDI PUNO VISE !!!!!!!
Radije nek te bude strah što će se desiti ako Toda odluči prelijevati dobit u Konzum kao što radi sa Beljem…
Prihodi od prodaje su Belja su impresivno narasli a dobit mizerna.
Trebao bi netko od dioničara na skupštini zatražiti da mu se daju na uvid cijene po kojima Ledo prodaje proizvode Konzumu i ostalim trgovačkim lancima. Je rako Konzum ima povlaštene cijene onda su zbog toga zakinuti svi dioničari Leda.
rocky jesi li ti dioničar leda? ako jesi si bio na skupštini? i da imaš li bilo kakve dodire s ekonomijom škola/faks ili si slobodni umjetnik?
Nisam dioničar Leda niti ekonomskog obrazovanja ali me intrigiraju sve Todex dionice i taj cijeli monopolistički koncern koji mislim da generalno više šteti Hrvatskoj nego što joj čini dobro.
Zaista se ne šalim, tražite na skupštini da vam prezentiraju uvjete poslovanja prema Konzumu i prema ostalim lancima. Oni će to vjerojatno odbiti a to bi značilo da ima mjesta sumnji.
Jer ako je Konzum povlaštene uvjete od Leda onda bi to značilo da Toda krade dio zarade od Vas dioničara za svoje drugo poduzeće.
šef/ceba/direktor do kud ide ledo?
Ogromna kupnja na Ledu nam sve govori do kraja idućeg tjedna nadam se na 8.000 kuna ,prodaja je slaba što se i vidi na burzi a ja se svejedno pitam tko prodaje i tih par dionica Leda s gubitkom dok tržište raste. Dokup i samo dokup svim slobodnim sredstvima.
Najbolje ponude [ LEDO-R-A ] Kupnja Cijena
17 4.502,00
7 4.501,00
5 4.500,00
20 4.485,00
35 4.480,00
12 4.470,00
5 4.410,00
53 4.400,00
1 4.303,33
3 4.302,05
Cijena Prodaja
4.600,00 1
4.618,00 2
4.618,99 10
4.619,00 4
4.668,16 3
4.700,00 3
4.750,00 1
4.779,00 1
4.798,99 1
4.799,00 3
Nisam dioničar Leda niti ekonomskog obrazovanja ali me intrigiraju sve Todex dionice i taj cijeli monopolistički koncern koji mislim da generalno više šteti Hrvatskoj nego što joj čini dobro.
Zaista se ne šalim, tražite na skupštini da vam prezentiraju uvjete poslovanja prema Konzumu i prema ostalim lancima. Oni će to vjerojatno odbiti a to bi značilo da ima mjesta sumnji.
Jer ako je Konzum povlaštene uvjete od Leda onda bi to značilo da Toda krade dio zarade od Vas dioničara za svoje drugo poduzeće.
znači dušebrižnik….aj se ostavi čorava posla jer pišeš gluposti. hvala ti kaj se tolko brineš za dioničare leda ali dobro je nama sa todom i dok je toda tu sve će biti 5. pusa