To je dobra poanta. Ovdje je ista stvar kao i Belje. Veliki gazda može prebacivati dobit među poduzećima kako mu paše. A vjerojatno mu bolje paše da prebacuje dobit u Konzum ili Agrokor.
ili si kupi brod Jana pa plovi po jadranu,evo jutros ga gledam u Starigradu na Hvaru,
a firma plati i posadu broda i marinu,i gorivo,a piše se negdje da su to potrošile hladnjače Leda,recimo,a mi mali dioničari smo tu pušiona uz sve fundamente.Ista stvar je i kod Vira,jedino su oni mali pa ih možda jednom netko i odluči preuzeti
Postoje i druge loše vijesti osim izvješća.
A vidjeti ćeš da će na kraju godine takve dionice završiti više nego dionice firmi koje i dalje dobro posluju. To je naš ZSE.
[/quote]
Insider ti si u potpunosti u pravu ali Rocky5 ti hoće reći da postoje i drge vjesti , a to su laži koje uprno ponavlja grupa ljudi koja druka svoje dionice bez obzira na pad od katastrofalnih – 70 % kao naprimjer Tehnika i Atlanska ploovidba. U isto vrjeme šire laži o dionicama koje su odlično poslovale kao Zvjezda , Ledo Igh itd. No i lažima jednog dana dođe kraj jadni luzeri koji njih slušaju i kupuju gubitaše. Nekad su slušali takove i kupovali Kemoboju a danas se tom dionicom niti ne trguje . Ulagači pratite samo rezultate sve ostalo je laž.
[/quote]
Nije laž samo pojedinci ne govore istinu ili je zaobilaze.
ne znam
Insider ja se u potpunosti slažem s tobom u ovoj tvojoj tvrdnji.Sadašnja procjena je Leda između 8.000 kuna i 10.000 kuna i to sa svim recesijama i sranjima.Prema tomu totalno podcjenjena dionica i odlična za dokup.
ja nisam rekao da je odlična za dokup i sve to već da ak je firma procjenjuje na tolko ko sam ja da kažem da manje vrijedi [rolleyes]
[/quote]
nitko nije rekao da firma ne vrijedi ja sam samo pitao zašto bi danas netko kupovao dionicu kao manjnski dionicar ako ne vidim razlog da zaradim na tome,pusti postavke ekonomije,meni je to vrlo jasno,a isto tako znam da oni sutra mogu postati gubitaši ako veliki gazda tu dobit odluči prebaciti u konzum.jedno je teorija dionica a drugo je realno stanje stvari kod nas.i o ekonomiji znam puno više nego mnogi od vas,i to ne iz knjiga nego iz poslovanja svojih poduzeća,pa zato i pitam da mi objasni netko zašto bi netko danas investirao u nešto što jako dugo može stagnirati kao cijena dionice,ali neki se ovdje odmah ljute,i nedaju konkretne odgovore.
Recimo SNBA sam kupio jer vjerujem da će tu banku netko jednog dana preuzeti i da bi cijena mogla skočiti na relanu knjigovotsvenu cijenu.
[/quote]
više se smiju nego ljute ovom kaj ti pišeš al znaš kaj meni nije jasno – kaj si ti tak zapeo za LEDO ak ne valja dionica ? Drž se ti svojih bankica, plovidbica, zifova i ostalih smijurija i daj prestani spamat temu ledo… [thumbsup]
[/quote]
I dalje nedaješ nikakvo objašnjenje nego se ponašaš kao malo dijete
ja sam da dionicama LEDA u pristojnom plusu,samo pokušavam povezati cijenu dionice i dobra izvješća.
Da li to znači kad je cijena dionica bila 10 000 kn da su oni duplo bolje poslovali?
Postoje i druge loše vijesti osim izvješća.
A vidjeti ćeš da će na kraju godine takve dionice završiti više nego dionice firmi koje i dalje dobro posluju. To je naš ZSE.
[/quote]
Insider ti si u potpunosti u pravu ali Rocky5 ti hoće reći da postoje i drge vjesti , a to su laži koje uprno ponavlja grupa ljudi koja druka svoje dionice bez obzira na pad od katastrofalnih – 70 % kao naprimjer Tehnika i Atlanska ploovidba. U isto vrjeme šire laži o dionicama koje su odlično poslovale kao Zvjezda , Ledo Igh itd. No i lažima jednog dana dođe kraj jadni luzeri koji njih slušaju i kupuju gubitaše. Nekad su slušali takove i kupovali Kemoboju a danas se tom dionicom niti ne trguje . Ulagači pratite samo rezultate sve ostalo je laž.
[/quote]
Nije laž samo pojedinci ne govore istinu ili je zaobilaze.
[/quote]
pogledajte ovo dopisivanje šefa samim sobom preko svojih nickova direktora i cebe
NE VIDIM RAZLOGA ZASTO LEDO NE BI PORASTAO ZA NEKIH 10 % ,
SEZONA JE U PUNOM JEKU – SVI LIZU PONESTO 🙂
POLUGODISNJE IZVJESCE JE DOBRO I OBECAVAJUCE ZA CIJELU GODINU
Vrlo lako gomila se kupnja a neznam tko bi ga prodavao tako nisko : ))
ne znam
Insider ja se u potpunosti slažem s tobom u ovoj tvojoj tvrdnji.Sadašnja procjena je Leda između 8.000 kuna i 10.000 kuna i to sa svim recesijama i sranjima.Prema tomu totalno podcjenjena dionica i odlična za dokup.
ja nisam rekao da je odlična za dokup i sve to već da ak je firma procjenjuje na tolko ko sam ja da kažem da manje vrijedi [rolleyes]
[/quote]
nitko nije rekao da firma ne vrijedi ja sam samo pitao zašto bi danas netko kupovao dionicu kao manjnski dionicar ako ne vidim razlog da zaradim na tome,pusti postavke ekonomije,meni je to vrlo jasno,a isto tako znam da oni sutra mogu postati gubitaši ako veliki gazda tu dobit odluči prebaciti u konzum.jedno je teorija dionica a drugo je realno stanje stvari kod nas.i o ekonomiji znam puno više nego mnogi od vas,i to ne iz knjiga nego iz poslovanja svojih poduzeća,pa zato i pitam da mi objasni netko zašto bi netko danas investirao u nešto što jako dugo može stagnirati kao cijena dionice,ali neki se ovdje odmah ljute,i nedaju konkretne odgovore.
Recimo SNBA sam kupio jer vjerujem da će tu banku netko jednog dana preuzeti i da bi cijena mogla skočiti na relanu knjigovotsvenu cijenu.
[/quote]
više se smiju nego ljute ovom kaj ti pišeš al znaš kaj meni nije jasno – kaj si ti tak zapeo za LEDO ak ne valja dionica ? Drž se ti svojih bankica, plovidbica, zifova i ostalih smijurija i daj prestani spamat temu ledo… [thumbsup]
[/quote]
I dalje nedaješ nikakvo objašnjenje nego se ponašaš kao malo dijete
ja sam da dionicama LEDA u pristojnom plusu,samo pokušavam povezati cijenu dionice i dobra izvješća.
Da li to znači kad je cijena dionica bila 10 000 kn da su oni duplo bolje poslovali?
[/quote]
ti hoćeš da ti ja dam analizu dionice leda? dečko to se plača a i to tebi ne treba. najbolje je da prodaš uzmeš tu finu zaradu i prestani spamat ovu temu
a koja je korist tebe na ovoj temi osim da drukaš kako je ova firma super!
Jer te netko i za to plaća?
tvoji postovi na Ledu su duboko intelektualni?
sve u stilu super je izvješće dionica treba biti 8000-10000 kn…i to je sve
I uz odlično izvješće od jutros je cijena jedva 4400 kn,i bilo je do sada samo 3 transakcije,
a recimo Janaf je skočio 6 posto i ima12 transakcija danas,isključivo zato što je u jutarnjem izašla šepulacija o prodaji Janafa od strane države.
a koja je korist tebe na ovoj temi osim da drukaš kako je ova firma super!
Jer te netko i za to plaća?
tvoji postovi na Ledu su duboko intelektualni?
sve u stilu super je izvješće dionica treba biti 8000-10000 kn…i to je sve
ne ti si jedini intelektualac ovjde [lol] [lol]
Najrealniji je kolega samo što ga ušutkavate i spamate s glupostima da ulagači ne čuju pravu istinu.