Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
ak se ne varam 91 kn je dividenta,samo neznam kad je isplata i na koji dan si trebao biti dionicar
i da ne zaboravimo i pad je dio leta!
ak se ne varam 91 kn je dividenta,samo neznam kad je isplata i na koji dan si trebao biti dionicar
dividenda će sjesti na račune u prvoj polovici kolovoza,ako se ne varam tj. mjesec dana od skupštine a za dividendu se dionice trebalo imati na dan 07.07. kad je bila skupština.
I'LL BE BACK
[thumbsup]Nikako mi nije jasno da se nakon punih 9 dana rasta svjetskih burzi Ledo nemože vratiti na bar 5.500 kuna , već se lešinari lipare na 4.000 kuna . Uskoro ide kvartalno izvješće koje je uvjek Ledu najbolje poslije srpnja mjeseca i pojačane potrošnje sladoleda i smrznute hrane. Prema tome i argumenti za rast dionice Leda su tu pre nama. [thumbsup]
DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba
Šef,
[thumbsup]Nikako mi nije jasno da se nakon punih 9 dana rasta svjetskih burzi Ledo nemože vratiti na bar 5.500 kuna , već se lešinari lipare na 4.000 kuna . Uskoro ide kvartalno izvješće koje je uvjek Ledu najbolje poslije srpnja mjeseca i pojačane potrošnje sladoleda i smrznute hrane. Prema tome i argumenti za rast dionice Leda su tu pre nama. [thumbsup]
Kakve to gluposti pišeš
Šta bi trebali uspoređivat 2 kvartal s prvim???
NA SEMINARU ĆU VAM PREDSTAVITI KJNIGU "OD MILIJUNA DO PUCKE KUHINJE" ...autora S.I.
Šef,
Kakve to gluposti pišeš
Šta bi trebali uspoređivat 2 kvartal s prvim???
[/quote]
daj objasni molim te
Das bomba
OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep
jbg dečki firma je firma….sad brzo po asku [lol] [lol]
Samo ask je nešto jako šupalj, a biti će i još šuplji
Zašto moraš zagledati naokolo ako svoj svjet nosiš u sebi?