LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ak se ne varam 91 kn je dividenta,samo neznam kad je isplata i na koji dan si trebao biti dionicar

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

ak se ne varam 91 kn je dividenta,samo neznam kad je isplata i na koji dan si trebao biti dionicar

dividenda će sjesti na račune u prvoj polovici kolovoza,ako se ne varam tj. mjesec dana od skupštine a za dividendu se dionice trebalo imati na dan 07.07. kad je bila skupština.

I'LL BE BACK

[thumbsup]Nikako mi nije jasno da se nakon punih 9 dana rasta svjetskih burzi Ledo nemože vratiti na bar 5.500 kuna , već se lešinari lipare na 4.000 kuna . Uskoro ide kvartalno izvješće koje je uvjek Ledu najbolje poslije srpnja mjeseca i pojačane potrošnje sladoleda i smrznute hrane. Prema tome i argumenti za rast dionice Leda su tu pre nama. [thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

[thumbsup]Nikako mi nije jasno da se nakon punih 9 dana rasta svjetskih burzi Ledo nemože vratiti na bar 5.500 kuna , već se lešinari lipare na 4.000 kuna . Uskoro ide kvartalno izvješće koje je uvjek Ledu najbolje poslije srpnja mjeseca i pojačane potrošnje sladoleda i smrznute hrane. Prema tome i argumenti za rast dionice Leda su tu pre nama. [thumbsup]

Kakve to gluposti pišeš
Šta bi trebali uspoređivat 2 kvartal s prvim???

NA SEMINARU ĆU VAM PREDSTAVITI KJNIGU "OD MILIJUNA DO PUCKE KUHINJE" ...autora S.I.

Kakve to gluposti pišeš
Šta bi trebali uspoređivat 2 kvartal s prvim???

[/quote]
daj objasni molim te

Ima li tko saznanja o FI

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

http://zse.hr/UserDocsImages/financ/LEDO-fin2009-1H-NotREV-N-HR.xls

[thumbsup]

jbg dečki firma je firma….sad brzo po asku [lol] [lol]

Das bomba

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Samo ask je nešto jako šupalj, a biti će i još šuplji

Zašto moraš zagledati naokolo ako svoj svjet nosiš u sebi?

Samo ask je nešto jako šupalj, a biti će i još šuplji
[/quote]
ma bu to palo [lol] [lol] [lol]

ujeboteled

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

New Report

Close