LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pa tebi je to poanta meni nije jer ja na malo dulje gledam a i malo više imam. ***obrisano*** tu si negde s količinom sad nakon dokupa. ***obrisano***

LEDO + 11,43 %

Ledo već + 2,54 %

– iznos od 69.396.255,49 kn u zadržanu dobit
– iznos od 20.035.470,00 kn za isplatu dividende

Koliko je to po dionici? Nešto manje od 100 kn?

who dares, wins

– iznos od 69.396.255,49 kn u zadržanu dobit
– iznos od 20.035.470,00 kn za isplatu dividende

Koliko je to po dionici? Nešto manje od 100 kn?

91

a kad je isplata?

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

Za dividendu Leda 20 milijuna kuna

Za dividendu Leda 20 milijuna kunaTvrtka za proizvodnju i promet sladoleda i smrznute hrane Ledo u prošloj je godini ostvarila dobit od 89,4 milijuna kuna, a prema odluci Glavne skupštine iznos od 20,03 milijun kuna rasporedit će se za isplatu dividende.

a kad je isplata?

3. Dividenda će biti isplaćena u roku od 30 dana od dana donošenja ove odluke.

who dares, wins

i ko ima pravo na dividiendu ? s kojim danom je trebalo iamti dionice da bis e dobila ista?

i ko ima pravo na dividiendu ? s kojim danom je trebalo iamti dionice da bis e dobila ista?

imaš na zse prijedlog i samu odluku pa čitaj

Daj ako je netko vidio nek kratko napiše ???????

Hvala

smanjuje se minus.......

2. Pravo na dividendu stječu dioničari koji su upisani u Registar dionica pri Središnjem klirinškom depozitarnom društvu d.d. na dan donošenja ove odluke.

IMAM li za ove dokupljene 03.07. pravo na dividendu
3.7.2009 10:37:33 kupovni 474559 LEDO-R-A 3 3 3.568,00 Izvršen
Ma znam da nije puno ali tek tako da znam za drugi put ..znam za +3…ali ovo je kupljeno u petak 03.07….
Hvala na od…

smanjuje se minus.......

New Report

Close