LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Deca,ono kaj mene zanima je dokad se Ledo misli folirat sa svojim prvim i zadnjim kvartalom i nazovi sezonskom djelatnosti i bilježi gubitke dok drugi proizvođači kao npr haagen dazs imaju 17% veći prihod i 14% veću dobit u prvom kvartalu u Europi.Pa to je ko kod nas na moru di sezona traje dva mjeseca a u Italiji i Grčkoj traje 6 mjeseci.
Da li je to možda povezano sve većim iskorakom u frozen foods umjesto veće koncetracije prema core ajskrim biznisu, a čini mi se da je to sad već 50-50%?
Jer, ono što mi se čini značajnim je činjenica da su i Unilever i Heinz prodali svoje frozen food biznise.Da li netko zna koliko je profitabilnost tog frozen food biznisa?
Fala

Frozen food od Leda bu zavrsio u Mlinaru to je jos 2007 odluceno,

Cudi me da to ti neznas

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Di je guverner.
Šta je sa ovim ledom .
Čini mi se da bu opet po 4500.

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Di je guverner.
Šta je sa ovim ledom .
Čini mi se da bu opet po 4500.

možda i niže

Deca,ono kaj mene zanima je dokad se Ledo misli folirat sa svojim prvim i zadnjim kvartalom i nazovi sezonskom djelatnosti i bilježi gubitke dok drugi proizvođači kao npr haagen dazs imaju 17% veći prihod i 14% veću dobit u prvom kvartalu u Europi.Pa to je ko kod nas na moru di sezona traje dva mjeseca a u Italiji i Grčkoj traje 6 mjeseci.

haagen-ova kuglica u nekim gradovima u europi košta 30 kn pa je možda tu "kvaka" , probao i haagen-ov sladoled, fin je al brate ne vrijedi toliko… a gužva , stoji se u redu …

Vidim forum potpuno utihnuo , "od sto glasa – glasa cuti nije"
Veliki minusi nas prate ovih dana , ta nasa burza fakat jedinstvena,
kad pada , sve pada, kad raste skoro sve raste :))
Zelim porucit da je dugorocno ovo jedna od najsigurnijih dionica i još nesto —
Jedva cekam dan kad ce fundamenti i kvartalna izvjesca utjecat na cijenu dionice !!!

ČOVJEČE PAZI DA NE IDEŠ MALEN ISPOD CROBEXA

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/1128-09-LEDO_Poziv_GS.doc

znači 03.07.2009 je zadnji dan za kupnju da bi se dobila dividenda [huh]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

pa dobro, nije 90 kuna za baciti

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Pa nije za baciti al dionica koja je prošle godine vrijedila debelo iznad 10000kn ipak je premalo.
Ako probije blok od 5000kn ja ću napokupiti. Do tada mi se ne ulazi.

idući tjedan će bit bolje...

Pa nije za baciti al dionica koja je prošle godine vrijedila debelo iznad 10000kn ipak je premalo.

Rano ti je to.Treba čekati barem do 12500,onda je se sigurno radi o biku.Nemoj da te prevari….opet [rolleyes]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

Rano ti je to.Treba čekati barem do 12500,onda je se sigurno radi o biku.Nemoj da te prevari….opet [rolleyes]
[/quote]
[lol] [lol]

Lavgar
Ne radi se o biku ni o medi.
Možda se varam al taj koji se prazni s nalozima od po 50kom
Može zadržati cijenu íspod 5000kn (već viđeno kod leda)
Pa ćemu onda ulaziti da uhvatim 2% rasta?
Ili radi dividende od 90 kuna? Pa to mi provizija pojede za ulaz i izlaz.
Neki su govorili u nazad mjesec dana ledo će skočit. Ja sam prodao. I uzeo 20% više kod brodara.
Pa ako vama odgovara vi uđite sada. Bit ću vam zahvalan da sa vašom kupnjom probijete tih 5000kn.

idući tjedan će bit bolje...

New Report

Close