LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

09.06.2009 > T: 04.06.09 Pros. cijena: 4.635,70
RB Dioničar Broj %
1. AGROKOR D.D. 173.606 78,85%
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.221 4,64%
3. INVESTCO VRIJEDNOSNICE D.O.O. 4.651 2,11%
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D… 1.843 0,84%
5. PBZ D.D. 1.821 0,83% +13
6. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 1.356 0,62% +6
7. BAHOVEC SREČKO 1.162 0,53%
8. HPB D.D. 818 0,37%
9. PBZ D.D. 751 0,34% -27
10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 447 0,20% +2
UKUPNO 196.676 89,33%

3 subjekta u top kupili po sitno, investor prodao. to je dobro

I'LL BE BACK

A joj što sam ja kupio!!! ode sve gore 10% a ledo se zabetonirao, mislio sam da je granica 5500. al ove ture ni 5000kn neće proći. Mislim da u ledu ne samo da ližemo, nego i pušimo!

idući tjedan će bit bolje...

Dobro si rekao i pušimo i to dobro.
Ako slijedeći tjedan bude raslo a ledo i dalje 5000 bum se pozdravio sa ledom do neke druge prilike.
Ovako samo pušimo lovu koju smo mogli zaraditi.

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

kolege pa ja vam govorim da prodate a vi kupujete… prodajte po bidu i riješite se Leda jednom zauvijek.

I'LL BE BACK

Pa normalno da ćemo prodati. Nisam se emotivno vezo ni za jednu
pa neću ni za ovu dionicu.
Ne kažem da neće doći i ledovih 5 minuta
al ja radije okrenem koju dionicu pa se vratim. Samo da vidimo u petak
oće li se uzlazni trend nastaviti il ne. I koliko je jaka ova blokada iznad 5000kn.
Ako okrene bdi idem opet u brodare. Atpl rast100kn u jedan dan. To je ledu 500kn. A za to treba malo više likvidnosti od 100dionica na dan.

kolege pa ja vam govorim da prodate a vi kupujete… prodajte po bidu i riješite se Leda jednom zauvijek.

Mislim da su vam mnogi zahvalni na savjetu. opet su zaradili na drugim dionicama!

Ne mogu razumjet ovog sa 50 kom po 5000 kn , Prvi na asku vec sat vremena , a slijedeci
vec nudi po 5150 , … ponekad doista ljudi bez filinga za trgovanje imaju previse novaca !!

ČOVJEČE PAZI DA NE IDEŠ MALEN ISPOD CROBEXA

Ne mogu razumjet ovog sa 50 kom po 5000 kn , Prvi na asku vec sat vremena , a slijedeci
vec nudi po 5150 , … ponekad doista ljudi bez filinga za trgovanje imaju previse novaca !!

nekako imam osjećaj da je taj isti kupovao na drugoj strani sve ove dionice ispod 5000 kn.
postavi zid i onda svi nervozni postave se malo ispod na prodaju.
možda griješim,ali…..

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

sori, možda glupo pitam, ali mislim da nija nebitno: ima li ledo halal cert?

thx

nekako imam osjećaj da je taj isti kupovao na drugoj strani sve ove dionice ispod 5000 kn.
možda griješim,ali…..
[/quote]

Često to tako biva, a možda čovjek samo želi prodati.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

možda griješim,ali…..
[/quote]

[/quote]
hmmmmmmmmmmmmmmmm [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

možda griješim,ali…..
[/quote]

[/quote]
da želi,onda bi davao više naloga po par komada a ne ovako,stavio blok da se svi prepadnu…

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

New Report

Close