LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ma ljudi nakon onakve kupovine jedan dva dana mora stajati cekaju sve da vide oce navaliti na prodaju

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

[angry] Sramotno je štopanje na ovoj dionici pogledajte građevinaLedo kasni minimalno 50 % u rastu za ostalim kvalitetnim dionicama. [lol]

ajde ti nama reci zašto bi ledo trebao rasti..imam jako puno leda, da nebi ispalo da drukam, al gade mi se ovakve budalaštine i price
[/quote]
Naravno da svako ima svoju teoriju,pa tako i ti,samo što iz priloženog se vidi da ledo ipak raste,a ne da pada,znači trubiš bez veze i drukaš,mi smo optimisti dok got je kraj leda zelena boja i sa pravom se nadamo porastu

gle treba što prije prodat ledo jer je svoje odradio… ajmo bežanija

[angry] Sramotno je štopanje na ovoj dionici pogledajte građevinaLedo kasni minimalno 50 % u rastu za ostalim kvalitetnim dionicama. [lol]

ajde ti nama reci zašto bi ledo trebao rasti..imam jako puno leda, da nebi ispalo da drukam, al gade mi se ovakve budalaštine i price
[/quote]
Naravno da svako ima svoju teoriju,pa tako i ti,samo što iz priloženog se vidi da ledo ipak raste,a ne da pada,znači trubiš bez veze i drukaš,mi smo optimisti dok got je kraj leda zelena boja i sa pravom se nadamo porastu
[/quote]

Samo što si ti naveo dovidendu kao razlog rasta , pa ne znam ko piše gluposti i druka

dečki moji nejde ledo nikam….mislim da je ovo vrh

alo ekipa, štopali su nas i sve… al stavio sam neke brojke na papir. se sjećate da ga je bilo po 2500 na lopate i nije bilo bida? zona sumraka jebote… tih dana sam čak i dokupio par komada po 2500 i 2600. Usro sam se živ. bio sam valjda sam na bidu, ja i još par mohikanaca, treso sam se od straha jer sam u marginu bio. Uglavnom… danas je cijena 5400. Dakle rast od 120%. Što se mene tiće, neka štopaju i dalje. Dao bog da me tako štopali sljedećih 5 godina. IMHO igrači bu nas držali između 5 i 5,5 K sad jedno vrijeme. možda se varam….

I'LL BE BACK

alo ekipa, štopali su nas i sve… al stavio sam neke brojke na papir. se sjećate da ga je bilo po 2500 na lopate i nije bilo bida? zona sumraka jebote… tih dana sam čak i dokupio par komada po 2500 i 2600. Usro sam se živ. bio sam valjda sam na bidu, ja i još par mohikanaca, treso sam se od straha jer sam u marginu bio. Uglavnom… danas je cijena 5400. Dakle rast od 120%. Što se mene tiće, neka štopaju i dalje. Dao bog da me tako štopali sljedećih 5 godina. IMHO igrači bu nas držali između 5 i 5,5 K sad jedno vrijeme. možda se varam….

Kao što su držali između 4-4,4K jedno vrijeme dok je sve raslo, ako se ne varam?!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Kao što su držali između 4-4,4K jedno vrijeme dok je sve raslo, ako se ne varam?!
[/quote]

da, Ledo je neobuzdana zvijer koju drže lancima. Mislim da je kontrolirana dionica jer da nije, tržište bi ju raketiralo. A kad vidim tko je prvi u strukturi iza Agrokora, poprilično sam uvjeren da će bit raketaža kad im bude odgovaralo… firma vrijedi, i svi vole lizat, tako da to i nije teško izvest. samo kad će se odlučit na to, ne bih znao…

I'LL BE BACK

nema više prometa , jeli to bio plafon? ni švarci se više ne javlja [undecid]

Kune nisu problem, kuna nema

Ovdje upišite svoj komentar…

Kune nisu problem, kuna nema

ima li netko današnje transakcije

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Klasika,stavi 10 kom na kupnju pa deset na prodaju pa da još to malo stisne na psihu 44 kom i odmah se netko upecao sa 12 kom na dolje.
Pa nejde to dolje to netko opasno pali ekipu i navlači.

New Report

Close