LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo ode blok od 500 komada u sekundi. to je valjda to [thumbsup]

I'LL BE BACK

kaj je bilo na sjednici? ima ko info? navodno ide dividenda od nekih 90-100 kunića

Vijest bi trebala biti službena na Zse al je još nema šta je malo čudno jer je za jamnicu i konzum dva dana nakon sjednice bila obavjest.
Možda je stvarno dividenda dobra,po meni moguća dividenda oko 40-70 kn sve preko bi bilo + s obzirom na situaciju u svijetu.
Uvijek se nadamo boljem,te računam na skoru obavjest o sjednici.

jamnica dala 2x % od dobiti tak da bi i ledo trebao u tom rasponu nekaj dat ali i da neda koga briga treba sam pratit ko je to prodavao u top 10 jer 1500 kom nije malo [lol]

ovo izlazi po meni pbz skrbnički

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

ovo izlazi po meni pbz skrbnički

misliš 10? kaj nije ovaj na 4 kupovao

decki jel ovo zvijer pustena sa lanca ili su se danas prodali ….. ja druge ne vidim. [lol]

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

300 hudicev ovo bu skandal kada krene pa dobro jel raja vidi ovo kaj se dogada ?!?!

Pa hebes mi sve ako dividenda nebu 500 kuna ili ga sutra prodaju nekome. BID se slaze kako lego kockice ….. [lol]

300 hudicev ovo bu skandal kada krene pa dobro jel raja vidi ovo kaj se dogada ?!?!

Pa hebes mi sve ako dividenda nebu 500 kuna ili ga sutra prodaju nekome. BID se slaze kako lego kockice ….. [lol]

ko u stara dobra vremena kad smo kupovali po 6k [thumbsup]

za tjedan dana ode na 10k

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

nesmijem ništa reć,valjda ovo nećete izbrisat,
bravo strpljivi dolazi naše vrijeme

kaj nam je netko pobacal jedinice, valja mu je knap…. do 6400 ima sam 18 komada a on bi si srezal prosjek [lol]

Whats happening?????????? [lol] [lol] [lol] [lol]

Whats happening?????????? [lol] [lol] [lol] [lol]

Hrvatsko tržište kapitala

New Report

Close