LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Taman kad proda sve već će početi korekcija

kaj će bit korekcija? To po TA?
[/quote]

Ne kažem da će biti korekcija uopće uskoro, ali ovi na LEDO-u su neumorni s prodajom
[/quote]
a i neko je neumoran s kupnjom

ovo kreće gore..800 kom. danas .. rijetko viđeno

ko ce ga znat di ce…ali valjda je gotov sa iskrcavanjem..pa je za kraj skinul sve do 5000
[wink]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Tako je bilo prije 2 godine, veliki prekrcaj i odjednom ledo je odletio s 4000 na 10 000 Kn

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

ko ce ga znat di ce…ali valjda je gotov sa iskrcavanjem..pa je za kraj skinul sve do 5000
[wink]

stvarno sumnjam… [lol] [lol]

crobex 4,4 u plusu a ledo 3,28…..hahahaha ovo je fakat komedija od dionice [lol]

Tako je bilo prije 2 godine, veliki prekrcaj i odjednom ledo je odletio s 4000 na 10 000 Kn
[/quote]

tad su kupovali oni koji sad prodaju

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

ovim tempom još par dana i vani je… čini se da je na prodaji samo taj iza HPB-a. Pa nitko osim njega ne prodaje… ne kužim zakaj ne stavi sve na ask i bok…

—-sa današnjim danom trebao bi biti vani, i još neki sa njim [bye]

Kune nisu problem, kuna nema

ovim tempom još par dana i vani je… čini se da je na prodaji samo taj iza HPB-a. Pa nitko osim njega ne prodaje… ne kužim zakaj ne stavi sve na ask i bok…

—-sa današnjim danom trebao bi biti vani, i još neki sa njim [bye]
[/quote]

slažem se, evo baš sad gledam stanje od SDA u petak. tada je ovaj iza HPB-a imao cca 823 komada, a u ovom tjednu, uključujući i današnji dan, prošlo je cca 1200 komada. moguće da mu je ostalo još nešto sitno, ali mislim da je veći dio out.

I'LL BE BACK

[/quote]

tad su kupovali oni koji sad prodaju
[/quote]
onda su dobro prodali

jučer sam ušo u ledo,moje mišljenje je da će ovi prodavatelji brzo crknuti,a onda nuklearna eksplozija,to je moj instikt,nadam se da imam puno istomišljenika,nema straha-ljeto je pred nama,i puno Švaba čeka da ga poliže

kaj je bilo na sjednici? ima ko info? navodno ide dividenda od nekih 90-100 kunića

New Report

Close