LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

da zato se i mislm. ulaz mi je odlican sa obzirom na sadasnju cijenu i mislim da ga necu prodavat jer ako Ameri za zelene dobro s obzirom na rokavelu jucer, iduci tjedan smo u drugom moru odma

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Odu Ledo i Zvijezda u pozitivnu blokadu. Koji će tek rast biti idući tjedan.

Ne znam baš,…..rađe ću kapitalizirat ovo što imam,pa ako nastavi i drugi tjedan lako ću se ukrcat.Već mi se dešavala pušiona u očekivanju tog famoznog rasta idućega tjedna.Priča o vrabcu u ruci i golubu na grani…

Bez rizika nema profita ili možda gubitka.
Nemoj predugo čekati jer sjeti se da ledo cijelo vrijeme stoji dok drugi odrađuju rast.
Vidi kako se ekipa seli iz dionice u dionicu,možda je došlo vrijeme za ledo ili se pak skinula blokada sa prodaje.

Pametno prosuđuj i budi mudar u ovom košmaru. [pray]

Ma sve kontam, ako mi i promakne par postotaka u rastu to mi je manje zlo,nego da padne ,pa izgubin i ovo šta trenutno imam.Prosto i jednostavno!Trenutno sam se postavio na prodaju,pa ako me poklopi,poklopi………………u ovom košmaru. [thumbsup]

ma da koji si ti nalog pretpostavljam jedan od ovih do 4800,

Pa ako nije tajna…

4799

hala, znaci nije povezan hmhm shorteri svih 40 komada

Da,da Zg28,shorteri je srušiše!Ko zna možda su mi i učinili uslugu.Nikad se ne zna. [yawn]

ma kazem sada sam dosao na razinu ili da ga rjesavam ili da pocnem nadokupljivat. pa zato me zanima, jer kako sam ja obavjesten racun koji je stopao ima jos jako malo ili nista i pod tim podrazumijevam ne vise od 60 komada pa zato.

S obzirom na ameriku jako bu napeto u ponedeljak ali ako bu dobar promet i oko nule ili vise nema sumnje gotov je

mislim da se u pon još da neš od ovog kupit al onda je gotovo. osim ak se još neko ne pojavi u kaj stvarni sumnjam

Zakasnio sam u petak kupit za 43xx.Mozda bude kakva korekcija,ali cisto sumnjam.Prodavo sam ga po 41xx,da iskoristim rast drugih dionica i kasnije se vratim,ali sam zakasnio za dlaku.Bio sam danas na kupanju u medveji i gledam od todija vilu i kukam za ledom [cry].

Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu

Zakasnio sam u petak kupit za 43xx.Mozda bude kakva korekcija,ali cisto sumnjam.Prodavo sam ga po 41xx,da iskoristim rast drugih dionica i kasnije se vratim,ali sam zakasnio za dlaku.Bio sam danas na kupanju u medveji i gledam od todija vilu i kukam za ledom [cry].

pošteno napisano!
osima ako nisi pun leda pa navijaš ovako za gore [wink]

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

pošteno napisano!
osima ako nisi pun leda pa navijaš ovako za gore [wink]
[/quote]
Da sam bar pun [pray].Sto se tice drukanja,pa jednostavno nisam od onih koji zakasne kupit i drukaju na pad,a takvih je pun forum.U stilu to ti nista ne valja i prodaj to.

Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu

New Report

Close