neka neka, samo nek se koči… to je dobro… može se bocnuti tu i tamo po sitno danima bez nervoze da ti zbriše cijena za razliku od ostalih dionica…otišlo bi to u bloku da ovi hoće, ali neće jer je igra neka, sad sam već 100% siguran…sad koštamo isto ko ZVZD. superica [thumbsup]
Divno ti je razmišljanje. Već si mogo uzet s nekom drugom dionicom barem 50% i opet se vratiti u ledo na íste vrijednosti !
Divno ti je razmišljanje. Već si mogo uzet s nekom drugom dionicom barem 50% i opet se vratiti u ledo na íste vrijednosti !
kolega, u Ledo sam ušo po posjeku 3100 i ne diram ga. JDPL mi je primjerice odradio cca 50% u tri tjedna. Pa ne prebacujem se ja cijeli iz dionice u dionicu ko neki… ne znam to…
Ledo je prošle godine dao 20% zadržane dobiti u dividendu ak to napravi to je oko 100 kn po dionici. Jel neko ima info o ovome
kolega, u Ledo sam ušo po posjeku 3100 i ne diram ga. JDPL mi je primjerice odradio cca 50% u tri tjedna. Pa ne prebacujem se ja cijeli iz dionice u dionicu ko neki… ne znam to…
[/quote]
Eh gubi pa nemaš kaj znat, kad j bul svi znaju ulagat, kaj god da kupiš il prodaš dobro je, jer drugi dan sve raste.
Evo i ja ulazio u ledo 19.3. prvi put na 3000 kn. Od onda do danas kad sam kupio na 4300 sam ga prodavao i kupovao 5 puta.
Frende, to je gušt, nekaj malo trguješ, zaradiš za burek, zaradiš brokeru za večeru i to je to.
Pazi, ja sam taj koji radi promet, jer sam istovremeno na bidu i na asku.
Pa nekad i falimo, al glavno da se igramo, kaj nije to bit života, kad već imaš love, ili samo mlati pa dok ti ne pukne žila u glavi[shocked] [thumbsup]
ne znam to… kad to radim onda najčešće spušim pare. Ja kupim pa držim do targeta. Ak baš jako naglo nešto naraste onda prodam dio pa nazad unutra kad se izkorigira. Ledo je došo ko špriher na cca 4K i onda se ukupo al se nije iskorigiro, sve nešto unutar 7%, to ni ne gledam…. Izgleda da ga drže pod kontrolom. Ne mogu se zamisliti da sad idem prodat Ledo kako bi kupio nešto drugo. A šta ako ga baš tada puste s lanca? Kako ću onda bez Leda? Ko bez gaća…
ja ne kužim ovu ekipu iza HPB skrbničkog, pa išlo bi im i po 5500. ma štopaju 100%… [angry]
ja ne kužim ovu ekipu iza HPB skrbničkog, pa išlo bi im i po 5500. ma štopaju 100%… [angry]
[thumbsup] Odu Ledo i Zvijezda u pozitivnu blokadu. [thumbsup]Koji će tek rast biti idući tjedan. [thumbsup] [smiley] [wink]
Odu Ledo i Zvijezda u pozitivnu blokadu. Koji će tek rast biti idući tjedan.
Ne znam baš,…..rađe ću kapitalizirat ovo što imam,pa ako nastavi i drugi tjedan lako ću se ukrcat.Već mi se dešavala pušiona u očekivanju tog famoznog rasta idućega tjedna.Priča o vrabcu u ruci i golubu na grani…
hm hm jel to neko maknuo branu ili je nova prije blokade ?!!? malo mi se cini kao da je neko stavil 50 komada u tri naloga.
Komentari ili bolje neko zna?