LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ledo je totalno podcijenjen ali kad krene imat će veći rast od dionica koje su već odradile rast.

Direktore moj ja te bas i ne razumijem. 09.03.09 cijena dionice je bila 2599 kuna. Petak je zavrsila na 4252 kune. Zar to nije rast od 39 % u dva mjeseca ???? Hoce li jos rasti? E to je drugi par postola. Ja je drzim jer se nadam da hoce.
[/quote]
Pošto već voliš računati postotke , izračunaj koliko je pad dionice Leda sa 20.000 na ovih 4.200 pa mi onda reci što je više Ledo padao ili rastao ?
[/quote]
A onda sam vidio ovo i shvatio… Imamo veliki um među nama [kiss] [thumbsup]. Veliki, veliki….

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

hahaha sad si to otkrio?!?!

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

2 dionicar tj. najveca Zaba vam je ZB Global..
Mislim da je kao i svim OIF-ovima portfelj bio 50% cash i depoziti u zadnjih pola godine.
Sada kada su povlacenja stala kupuju..

Lijepo..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ok, vidimo tko kupuje LEDO, a tko ga prodaje? To je pitanje svih pitanja?

prodaju decki koji i jesu napravili situaciju da ledo ode na 20..
Zašto, to sada trenutno neznam, al moguće da zatvaraju neke druge pozicije pa im treba lova…uostalom puno su oni toga prodali i po 15,16,17.. najveci dio preuzeli po 6 od dom holdinga..
I nikakav HPB fond nije unutra već netko puno ozbiljniji, a kolega zg28 vjerojatno zna na kog mislim

[lol]

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

kolega dizelaš, najveći igrač na Ledu je ZB invest sa preko 10 hiljki komada, a ne HPB sa svojih soma i kusur komada. A najjači igrač kupuje. A nije kupovao preko godinu dana. pametnom dovoljno[thumbsup]. a tko hoće nek im proda [wink]

I'LL BE BACK

…..

Pa prijatelju zato smo i vnutri kaj ne 🙂

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

kolega dizelaš, najveći igrač na Ledu je ZB invest sa preko 10 hiljki komada, a ne HPB sa svojih soma i kusur komada. A najjači igrač kupuje. A nije kupovao preko godinu dana. pametnom dovoljno[thumbsup]. a tko hoće nek im proda [wink]

kompa švarci, znam ja jako dobro tko je najaci igrac, i taj zb invest nije do koljena igracu koji stoji iza hpb…uostalom od njega je i dobio ledo po 16,17 a poonesto i po 20
da me krivo ne shvatiš, nisam ja napisao da treba prodat ledo, dapace, mislim obrnuto, samo sam iznenadjen zašto ovi izlaze..

sve 5 dizel, al i dalje mi nije jasno kako igrač koji ima 1000 komada može biti veći od onog koji ima 10 000, al dobro… taj koji stoji iza HPB-a je izlazio u zadnjih mjesec dana. ali je kupovao mirovinac a sad kupuje najveći iza Agrokora. meni fajn.

I'LL BE BACK

sve 5 dizel, al i dalje mi nije jasno kako igrač koji ima 1000 komada može biti veći od onog koji ima 10 000, al dobro… taj koji stoji iza HPB-a je izlazio u zadnjih mjesec dana. ali je kupovao mirovinac a sad kupuje najveći iza Agrokora. meni fajn.

ma ajmo rec da za sve postoji "dogovor", bar ga je na ledu bilo 2007 .

Jel se zna nešto o dividendi?

Zaba skrbnički? Rekao bih da se tu krije ZBI

15.05.2009 > T: 12.05.09 Pros. cijena: 4.317,53
RB Dioničar Broj %
1. AGROKOR D.D. 173.606 78,85%
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.187 4,63% +58
3. INVESTCO VRIJEDNOSNICE D.O.O. 4.651 2,11%
4. PBZ D.D. 2.503 1,14% -7
5. HPB D.D. 1.378 0,63% -93
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O…. 1.368 0,62%
7. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D… 1.343 0,61%
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 1.285 0,58% +99
9. BAHOVEC SREČKO 1.162 0,53%
10. PBZ D.D. 668 0,30% +14
UKUPNO 198.151 90,00%

Sve se jasno vidi tko kupuje a tko prodaje,a ova razlika u kupljenim i prodanim dionicama,može se jednostavno objasnit kao da dnevno trgovanje ekipe sa nekoliko desetaka komada.

+

Todorić od Europske banke dobio još jedan kredit: 50 milijuna eura za širenje u BiH

KONCERN Agrokor i Europska banka za obnovu i razvoj (EBRD) u Londonu su sklopili ugovor o dugoročnom kreditiranju u vrijednosti od 50 milijuna eura. Ugovor je potpisan na rok od sedam godina, uz poček od dvije godine. Agrokor će novac iskoristiti za širenje lanca Konzumovih trgovina u Bosni i Hercegovini. Sličan kredit, od 70 milijuna eura, prošle je godine EBRD odobrio Agrokorovom maloprodajnom lancu Idea u Srbiji.

"Ovaj će projekt pomoći Konzumu da konsolidira svoju poziciju kao tržišni lider širenjem maloprodaje na području zemlje gdje moderni dućani još nisu prisutni", rekao je za Jutarnji list Alian Piloux iz EBRD-a. U Agrokoru pak navode kako će ovim potezom ojačati lokalnu industriju u BiH i otvoriti nova radna mjesta.

Unatoč krizi, u Agrokoru i za ovu godinu predviđaju ostvarenje dobrih prihoda – 20,11 milijardi kuna, od čega i četiri milijarde kuna iz Srbije (Idea) te 2,5 milijarde kuna iz BiH (Konzum). U Hrvatskoj je otvoreno ukupno 665 trgovina Konzuma, u Srbiji 93, a u BiH 98.

New Report

Close