Napeto..
Velika bitka se vodi.Al mislim da je to danas probijanje.
Ameri čekaju Obamu da se izjasni oko smanjenja proračuna ali ih to nebi trebalo ih stavit u negativu.Kako sad stvari stoje Ameri otvaraju zeleno.
A onda i Ledo i druge kvalitetne dionice na probijanje novih vrhova , Ledo kota 5.000.
decki bas zato kaj ne probijaju meni smrdi na neku hebenu prevaru.
Ledo mozemo mi pricat izvjesce ovakvo onakvo, ali je cudo zivo da nista pametno na njemu, za sada…
Samo ovo danas…. cudo
evo sad prilike svima koji ne vjeruju u ovu dionicu da se iskrcaju…
Ja se prekrco u Zvijezdu. Gledajući uporedni graf Zvijezde i Leda, bogme Zvijezda zaostaje. Šta bude bude.
P.S.
Bojim se da danas ne bude sveopće bježanije kada Ameri otvore! [pray]
Kolega da ti znas kolko je mene ovog rasta strah, ne na Ledu, vec na ostalim dionica, ja sam upravo razrezo sve dionice na pola, osim Leda i Tiska.
Sad kako Bog da jer ovo nema veze sa nicim
Promjene u top 10.
Hpb se riješio 163 komada a ostali par komada gore,dolje.
Jedno je sigurno,netko marljivo kupuje izvan prvih 10 i koristi izlaz Hpb za jeftinu kupnju.
Scenarij znamo ako Hpb stane sa prodajom.
Scenarij znamo ako Hpb stane sa prodajom.
Kolega pratis?
Ako da moli ljepo da mi posaljes na PM kada stanu, ok?
Ok.
Da uhvatiš vlakić ako krene.
[proud]
od kud ti da hpb prodaje? nisam pratio top 10
poslat ću ja stanja večeras kad apdejtaju SDA.
ma ko da je bitno tko prodaje, tko god da prodaje nema toga više od soma dva komada, a uz ovakav trend jagma za Ledom je puno veća od dionica na prodaji. Samo kaj se ekipa neće zaletavat nego se vrte oko dnevnog prosjeka što je OK i pametno jer cjena stoji i možeš si uvijek piknut komad dva dok ostale junkove iz portfelja pomalo rasprodaješ dok rastu. I onda završiš na 100% Ledo [thumbsup] . A i ak okrene trend, Ledo bu tu zacementiran jer ekipa to zapravo jedva čeka pa da si ga pojača ispod 4 (znam po sebi). A jednog bu dana ovaj tikvan stal, a kaj bu onda? Ledo i IGH isti po buku? hahaha, trajat će tako hm.. JEDNU SEKUNDU [lol] . Svi znamo kak Ledo raste…ne ko ostali drugoligaši, neg se puni puni i propara oblak. Ou yeah [thumbsup]
I zapamtite: samo LEDO! sve, ali baš sve ostalo je druga liga. To ne kažem ja, to kaže Buffy. vite da liže ko sumanut.
Ekipa, ne berite brigu o cijeni dionice. SAMO LIŽITE [thumbsup]