Drugovi! Tko znade što drug Toda radi. ipak je on iz naše škole.
Todorić ne miruje, granice njegovog "carstva" postaju mu tjesne! http://www.poslovni.hr/114586.aspx
PBZ Mirovinac je uzo onih 97 komada po bidu u utorak, a nije mu prodo HPB. nice[smiley]
Odličan potez mirovinca jer s tih 100 komada nije grizo ask od HPB-a par dana ranije nego pričekao i dobio po 200 kuna jeftinije od drhtavih ručica.
U zadnjih tjedan dva PBZ mirovinac podebljo za cca 300 komada.
Čim malo zaronimo nema nitko nikaj za reći
očeš riječi utjehe il kaj
Čim malo zaronimo nema nitko nikaj za reći
KAk bi rekao senjor gubi, kad pada onda nama drhtave ručice iz fondova prodaju nama, pa mi njima opet skuplje i tako u krug.
I svi sretni, samo većina bumo plakali kad dojdu penzije, a do onda samo uživancija, evo i sunce je izašlo malo iznad glavnog nam grada hrvata. Može li bolje? Može, da dobijemo još jeftinije i tako u krug.
Ekipa, moram vam stisnuti ruku. Svaka čast. Očekivao sam da bute prodavali sad ovih dana dok je bilo malo frkovito. Izgleda da je većini ipak došlo iz dupeta u glavu. Ne isplati se prodavati BMW po cijeni Dacie. I ne isplati se baš ići u trejd sa BMW-om. Evo iskreno ja sam očekivao veći pritisak na prodaju i povlačenje kupnje, pa da si i ja podebljam još malo. Ovo drugo se po običaju dogodilo jer lisci se pomaknu da vas uplaše, al ovo prvog nije bilo. Izgleda da je ovdje Buffet pobjedio Kostolanyja [thumbsup]
E da…za one koji niste još pročitali, imate knjigu Jamesa Pardoe-a pod naslovom "Kako to radi Buffet". Ima oko 150 strana,vrlo razumljivo i lagano štivo, meni je puno pomoglo u nekim stvarima. Košta oko 170 kn, možete ju naručiti sa Poslovnog. Uglavnom… knjiga doslovno vrišti "LEDO" [thumbsup]
Ovdje upišite svoj komentar…
30.04.09. 16:04:00 NEWS-H4306967
Ledo povećao gubitak
ZAGREB, 30. travnja 2009. (Hina) – Tvrtka Ledo je u prva tri mjeseca ove godine poslovala s gubitkom prije oporezivanja u iznosu od 4,7 milijuna kuna, što je za 19 posto više u odnosu na gubitak iz istog razdoblja prošle godine, pokazuju podaci iz financijskog izvješća Leda objavljenog na Zagrebačkoj burzi.
Kako se navodi u izvješću, Ledo je u prvom kvartalu ove godine ostvario ukupne prihode od 200,09 milijuna kuna, odnosno 1,3 posto niže nego u prva tri mjeseca 2008. godine.
U odnosu na isto razdoblje prošle godine, ostvaren je rast prihoda od prodaje (za 1 posto, na 192,2 milijuna kuna), ali je zabilježen pad ostalih poslovnih prihoda (za 62 posto, na 2,5 milijuna kuna) te je to rezultiralo nešto manjim ostvarenim ukupnim prihodom, navodi se u priopćenju tvrtke.
Ukupni su rashodi Leda u prvom ovogodišnjem tromjesečju prema istom lanjskom razdoblju smanjeni za 0,88 posto, na 204,8 milijuna kuna.
U tvrtki napominju kako su ostvareni troškovi uglavnom na nivou prethodne godine, osim troškova financiranja koji su značajno povećani i to zbog utjecaja tečajnih razlika.