Najte me zezati, pa jesam dobro rekla onda da Ledo ne bu išel ispod 3500?
Vi ste rekli da ak Ameri roknu da bum ja onda vidla svog vraga.
Al bogme nije išel
[/quote]
Kak nije išel, a ja podebljo po 3400 a to je bilo nakon one tvoje femozne predikcije, a mislim čak da je i na 3300 išla tih dana, al ti nisam htio nabijat na nos kad si mi sva tak slatka pufasta. Ak ti se da vidi kaj si napisala tad, a kaj sam ja napiso na to i koliko je cijena bila dan dva nakon. hehe.
[/quote]
Evo išla sam proveriti i glete, mislim prošlo je desetak komada na 3350 a završna cijena je bila 3400.
i to je bilo samo taj dan nakon kaj sam ja rekla da ne ide ispod 3500 a odma drugi dan je završilo na 3670.
Pa nemrete mi cepidlačit za to kaj sam fulala za 4%.
To vam se u TA prizna pod prihvatljivi postotak pogreške,ak niste znali.
Baš ste ko babe, sam da je jamrat,bik mamicu
Ne znam bombice, ja znam da si ti rekla da ne bu ispod 3500, a ja kupio po 3400, a moj kompa po nekih 33XX ak se sjećam. E sad, ja vam se u tehnološku ne kužim, al znam kaj je pogodak, a kaj fulanac. Nema tu oću neću.
Baja kupuje:
Kupnja Cijena
5 4.050,00
59 4.000,00
3 3.912,06
1 3.912,05
2 3.911,07
10 3.910,00
3 3.905,06
3 3.852,00
21 3.850,00
1 3.801,05
Tko je danas ovdje pokušao "trejdati", sigurno je u minusu.
Kaže Todorić
Pa ti sad vidi, u izvješću za 2008. 1,2 milijarde. Ako uzmemo prosječnu maržu za sladoled industriju dobit bi bila …??
Sanader: Vlada podržava Agrokor
Maja Grbić
24.04.2009 12:00
Vlada Agrokoru daje potporu jer green field investicijama otvara radna mjesta, izjavio je premijer Ivo Sanader prigodom posjete gradilištu Konzumovog distributivnog centra na Žitnjaku, koji je Sanader posjetio u pratnji vlasnika Agrokora Ivice Todorića.
Sanader, a ne Ivica Todorić, zatim je nabrojio kako Agrokor u ovom trenutku radi na 20 raznih projekata koji će otvoriti oko 2000 novih radnih mjesta. Samo na Žitnjaku će od tog broja posao naći 500 radnika.
Agrokor u ovom trenutku ulaže 3 milijarde kuna, a posebno raduje da sve te poslove za Agrokor hrvatske firme Tehnika i Konstruktor, objasnio je Sanader.
Sanader: Vlada podržava AgrokorSanader: Vlada podržava AgrokorUpravo su postrojeni radnici Tehnike poslužili kao kulisa za radnu posjetu gradilištu premijera Sanadera, koja je zbog toga više podsjećala na predizborni skup.
Domaćin Sanaderu Ivica Todorić za susret s premijerom angažirao je gotovo cijelu upravu kompanije, te su mu u pratnji Ante Todorić i Ljerka Puljić, kao i Piruška Canjuga, Damir Kuštrak te vodstvo Konzuma.
Sanadera, koji se nakon Žitnjaka zaputio u posjetu PIK Vrbovcu, prati njegova bliska suradnica državna tajnica Ministarstva vanjskih poslova Bianca Matković te ministar poljoprivrede Božidar Pankretić.
Dobra vijest i za dionicu Leda.
Deca draga, HPB nam se gadno iskrcava. Još 300 komada proć,bik mamicu
Opet krivo Brankice. HPB se _iskrcavao_ jer zadnjih dva dana prometa nije bilo, a prije tri dana smo čak imali i velikog kupca. HPB je dakle bio onaj "misteriozni" skrivač na asku onih dana. Prodao ukupno cca 600 komada. Vidjet ćemo što nam donosi sutra
Kaže Todorić
Pa ti sad vidi, u izvješću za 2008. 1,2 milijarde. Ako uzmemo prosječnu maržu za sladoled industriju dobit bi bila …??
[/quote]
Kolega, konsolidirana dobit i kapital je nagađanje iako smatram da imamo ibera i to finog, ali P/S slobodno diskontirajte za pola. Koji je ovo bijes od firme… [thumbsup]
Bilo mi je malo puno prihoda, pa sam gledao neki stariji intervju s Mislavom Galićem iz 2006 u kojem spominje i prihode od Frikoma, Leda… cijelog smrznutog biznisa. I on kaže da ih gleda sve zajedno.
Ukratko Todorić pod konsolidirani Ledo vjerojatno gura i Frikom, koji nije Ledov već Agrokorov, što je Todoriću gotovo svejedno, a ovakav rast bolje zvuči. Inače Frikom je 2006. u prihodu nosito cca 20 – 30% manje od Leda.