Slažem se s tobom. Ukoliko Europa sutra budu u izraženijem minusu i Crobex će biti u minusu, nema tu negog velikog mudrovanja.
Ali ova formacija u TA je jako rijetka i ukoliko se ona pojavi investitor bi trebao obratiti pažnju na nju, i ukoliko sutra Crobex bude u zelenom, za LEDO postoji velika mogućnost da bude u crvenom upravo zbog ove formacije.
Ni ATPL, ni INGR, ni IGH danas nisu stvorili ovu formaciju ali zato Crobex je.
Slažem se s tobom. Ukoliko Europa sutra budu u izraženijem minusu i Crobex će biti u minusu, nema tu negog velikog mudrovanja.
Ali ova formacija u TA je jako rijetka i ukoliko se ona pojavi investitor bi trebao obratiti pažnju na nju, i ukoliko sutra Crobex bude u zelenom, za LEDO postoji velika mogućnost da bude u crvenom upravo zbog ove formacije.
Ni ATPL, ni INGR, ni IGH danas nisu stvorili ovu formaciju ali zato Crobex je.
uuuuuu….sva sreća da je dokazano kako TA služi samo za ubiranje provzija klijentima i ničem drugom….obožavam ove iz TA i best buya…ako se ameri i ovaj tjedan narastu nema te formacije frende moju koju ti možeš nacrtat da zadrži ledo na ovim razinama. meni bi i odgovaralo da padne jer bu se opet vratio
Slušaj da je TA tako loša ona nebi opstale sve ove silne godine, i ne bi imala toliko sljedbenika koji se povode za njom.
Deca,piknula sam si još 2 komada a PBZ mirovinac si je piknul još 100 komada.
Ak je meni dobro, dobro je i njemu
Slušaj da je TA tako loša ona nebi opstale sve ove silne godine, i ne bi imala toliko sljedbenika koji se povode za njom.
frende pogledaj ko je zadnju nobelovu iz ekonomije dobio i zašto. TA je glupost koja je izmišljena kao iopcija na housing pa gle di je to dovelo. a mimo svega toga kaj nebi trebala kao TA funkcionirat na velkim prometima? gle sve usvemu da me krivone shvatiš imam ovu dionicu i oću da padne takda je imam još više. ak se ameri poskliznu i mi bumo i za to ti ne trba nikakva TA.
i ja bi piknuo samo da love imam. nek jos i padne bas me briga.skupljam i cekam pa sta bude.. nije da nema rizika ali kao sto sam prije godinu i pol radio sta je radila vecina (i popusio) sad radim totalno suprotno od vecine i nadam se da cu zaradit..digao sam i kredu pa bumo vidli.skroz sam unutra.
malo mi je prerizicno prodavat pa cekat nize (mada je vrlo moguce da se trziste malo nagne) jer su todoriceve dionice pune dobrih iznenadjenja i nikad se ne zna kad se moze ocekivati neka senzacionalna vijest pa ne bi htio popusit taj rast kad vec tolko cekam..
hehe, Brankice očekivo sam bolje od tebe. Mirovinac je piknul točno tih 100 komada od HPB skrbničkog koji ih je prodo njima. To ne znači apsolutno ništa. Taj je HPB subjekt prodo cca 400 komada, od toga je mirovinac kupio 180. Ostatak su kupovali mali. Možda je to tebi dobro, meni baš i nije. Bilo je vjerojatno također pretumbavanja unutar skrbničkog zagrebačke banke na 8.mjestu i te su dvije stvari koincidirale. Otud veliki prometi. Ali još je zanimljivije ovih par dana nakon dok je skrivač živio na asku po cijele dane. Tko puši priče o dogovernim transakcijama, ja mu ne mogu pomoći. Ne kažem da ih nije bilo, bilo ih je ali nisu bitne. Ja u priče o prodaji i "ponudama na stolu" ne vjerujem. Na Ledu je zadnjih 5 dana bila distribucija. Dobro da lik nije stavio tablu s natpisom "evo vam narode dionice, kupujte". Narušila se KTA i nek se zakotrlja crvenilo u USA pa da vidiš belaja. Svak piše onako kako mu odgovara, al mi nemojte prodavati priče kako je ovih dana ovo s trgovinom Leda bilo dobro jer nije. Opet ponavljam da ne bi bilo zabune, Ledo je bijes od firme i ja ga držim, al ovo s trgovinom zadnjih par dana IMNSHO nije bilo dobro, a vi pišite što hoćete.
Evo stanje u odnosu na ovo što sam slao jučer:
20.04 T: 15.04.2009 ??
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. AGROKOR D.D. 173.606 78,85 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.129 4,60 Skrb. račun
3. INVESTCO VRIJEDNOSNICE D.O.O. 4.651 2,11 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 2.503 1,14 Skrb. račun
5. HPB D.D. 1.998 0,91 Skrb. račun -100
6. AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 1.368 0,62 Skrb. račun
7. PBZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 1.246 0,57 Skrb. račun +100
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 1.189 0,54 Skrb. račun -2
9. BAHOVEC SREČKO 1.162 0,53 Osnovni račun
10. PBZ D.D. 654 0,30 Skrb. račun -22
Ukupno: 90,16
hehe, Brankice očekivo sam bolje od tebe. Mirovinac je piknul točno tih 100 komada od HPB skrbničkog koji ih je prodo njima. To ne znači apsolutno ništa. Taj je HPB subjekt prodo cca 400 komada, od toga je mirovinac kupio 180. Ostatak su kupovali mali. Možda je to tebi dobro, meni baš i nije. Bilo je vjerojatno također pretumbavanja unutar skrbničkog zagrebačke banke na 8.mjestu i te su dvije stvari koincidirale. Otud veliki prometi. Ali još je zanimljivije ovih par dana nakon dok je skrivač živio na asku po cijele dane. Tko puši priče o dogovernim transakcijama, ja mu ne mogu pomoći. Ne kažem da ih nije bilo, bilo ih je ali nisu bitne. Ja u priče o prodaji i "ponudama na stolu" ne vjerujem. Na Ledu je zadnjih 5 dana bila distribucija. Dobro da lik nije stavio tablu s natpisom "evo vam narode dionice, kupujte". Narušila se KTA i nek se zakotrlja crvenilo u USA pa da vidiš belaja. Svak piše onako kako mu odgovara, al mi nemojte prodavati priče kako je ovih dana ovo s trgovinom Leda bilo dobro jer nije. Opet ponavljam da ne bi bilo zabune, Ledo je bijes od firme i ja ga držim, al ovo s trgovinom zadnjih par dana IMNSHO nije bilo dobro, a vi pišite što hoćete.
[/quote]
Glete gospon guverner, dok god skrbnički prodaje a mirovinac kupuje, meni dobro.
Da je obrnuto ne bi mi bilo dobro.
A to kaj je mirovinac kupil 180 komada od HPB-a a ne iz free floata , meni tak svejedno.
A to kaj neko prodaje, to isto niš ne znači.Uvijek neko prodaje a neko kupuje, kaj ne?
A ak padne nek padne, ja tu nemrem niš. Novce za dokup imam a mislim da na ZSE ne postoji firma koja je sigurnije ulaganje od Leda u ovoj krizi.
Mislim da to i vi znate,gospon guverner, tak da ne znam kaj ste živčani,bik mamicu
hehe slatka moja Brankice pa uopće nisam živčan [smiley]. Ti i ja se uglavnom slažemo osim u procjenama kretanja cijene dionice. To redovito promašiš. [tongue].
Evo, i ocjene ti moram ispravljati [wink]
hehe slatka moja Brankice pa uopće nisam živčan [smiley]. Ti i ja se uglavnom slažemo osim u procjenama kretanja cijene dionice. To redovito promašiš. [tongue].
Najte me zezati, pa jesam dobro rekla onda da Ledo ne bu išel ispod 3500?
Vi ste rekli da ak Ameri roknu da bum ja onda vidla svog vraga.
Al bogme nije išel
Najte me zezati, pa jesam dobro rekla onda da Ledo ne bu išel ispod 3500?
Vi ste rekli da ak Ameri roknu da bum ja onda vidla svog vraga.
Al bogme nije išel
[/quote]
Kak nije išel, a ja podebljo po 3400 a to je bilo nakon one tvoje femozne predikcije, a mislim čak da je i na 3300 išla tih dana, al ti nisam htio nabijat na nos kad si mi sva tak slatka pufasta. Ak ti se da vidi kaj si napisala tad, a kaj sam ja napiso na to i koliko je cijena bila dan dva nakon. hehe.