LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

promet stao

ne brini, itekako će se intenzivirati danas između 15:30-16:00 te pogotovo sutra u 10:00. Još se stigne danas u banku na brzi gotovinski kredit
[/quote]
[lol] [lol] kaj briješ ti? [lol] [lol]

Rekvijem, 20.04.2009. u 13:56
LOL LOLkaj briješ ti? LOL LOL

brijem kolega na jedan divan pad sutra, barem za one većinom u cashu, bez zlih namjera [wink]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Rekvi, slažem se da bi moglo tržište down. Da li će i koliko Ledo ostati imun, vidjet ćemo. Meni je svejedno jer imam Leda to što imam i ne prodajem ga, makar možda danas nije bilo loše prodati dio preko 4300. Ako padne jače kupit ću još malo, ako naraste, super..raste mi ovo kaj imam i bilda mi kolateral.

I'LL BE BACK

insider, 20.04.2009. u 14:17
LOL LOLkaj briješ ti? LOL LOL

brijem kolega na jedan divan pad sutra, barem za one većinom u cashu, bez zlih namjera [wink]
[/quote]
ma ne za to nego za kredu kažem…kakav kredit manite se tog

slažem se da je Ledo po fundamentima jedna od najjačih kompanija na zse. još ako tata preuzme mercator otvorit će se debelo još više i slovensko tržište, ipak je to milja ljudi više, koja većinom kupuje u mercatoru. jedino mi nije jasno zašto je smrznuta pizza od Leda, što sam neki dan kupio, zapravo talijanska, a jedino HR na njoj je ledov medo. [undecid]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

ni ja isto ne volim talijanske. Domaće pice su najukusnije. Liz liz Ledo Medo [thumbsup]

I'LL BE BACK

A smrznuto voće. Voće iz srbije, vrećica iz BIH jedino neka teta iz okolice Zg je slaže u kutije pa striček u kamion do nekog dućana

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

A smrznuto voće. Voće iz srbije, vrećica iz BIH jedino neka teta iz okolice Zg je slaže u kutije pa striček u kamion do nekog dućana

ne slažu tete nego mlade zategnute studentice u bijelim kutama preko SC servisa, treba držati do imidža kompanije [proud]

Po TA Ledo je stvorio formaciju kupovni vrhunac ili dan obrata trenda-na dolje.

Po TA Ledo je stvorio formaciju kupovni vrhunac ili dan obrata trenda-na dolje.

Po TA sve likvidne su izgleda dosegle "kupovni vrhunac", jedino je razlika u tome što LEDO najlakše odolijeva naletu prodavača!

Nisu sve nego samo LEDO. 27. 3. 2009 KOEI je također imao ovu formaciju pa je cijena sutradan ljusnula 9%, tako da LEDO sutra ima veliku mogućnost da padne, no živi bili pa vidili.

Nisu sve nego samo LEDO. 27. 3. 2009 KOEI je također imao ovu formaciju pa je cijena sutradan ljusnula 9%, tako da LEDO sutra ima veliku mogućnost da padne, no živi bili pa vidili.

Gluposti, zašto ne spominješ npr. ATPL, IGH, ili INGR-u, koliko su one danas "ljosnule".Sutra sve ima veliku mogućnost da padne, za to nam ne treba nikakva TA. Ako Amerikanci danas ostanu iznad 2% u minusu, i ako sutra futuresi budu u crvenom, normalno da će sve padati (čudna mi čuda), tako je bilo oduvijek, ništa novo! [yawn]

New Report

Close