od kad te zanima? poslat ću ja navečer, ne stignem sad…
gle soma komada se kupilo/prodalo a nema promjene zato to može biti jedino unutar skrbničkog preslagivanje- zadnjih 10 dana ako može
od kad te zanima? poslat ću ja navečer, ne stignem sad…
Svaki dan obećaješ, a nikada ne ispuniš.
Misliš da je portir?
gle soma komada se kupilo/prodalo a nema promjene zato to može biti jedino unutar skrbničkog preslagivanje- zadnjih 10 dana ako može
[/quote]
Je,gledam i ja ali niš nema nigde od promene.
A nemre bit van Top 10 kad je samo oko 2000 komada u opticaju.
Jako misteriozno,deca
Svaki dan obećaješ, a nikada ne ispuniš.
[/quote]
Valentine nikada ništa nisam obećao, dužan sam ti PM, nisam zaboravio, stanja ću poslati navečer.
samo da vam kažem da se 09.04 u četvrtak (onaj prvi dan prekrcavanja) odigravalo ispod top10. jer nema promjene u odnosu na 08.04. kojeg je kolega Goldy poslao. možda je nekaj s tim datumima oko onih praznika sjebano. ovi datumi su sa uključenim T-3.
ovo stanje koje se sad vidi na SKDD (od jučer 16tog) je sa promjenama u petak 10. kad burza nije radila, ali SDKK je jer nije bio službeni praznik. danas navečer će se vidjeti promjene od utorka 14tog. ak vam štogod pomaže.
ne, u četvrtak 09.04.2009 je prošlo 500 komada, a to po ovom stanju onda nije vidljivo, a to mi je čudno, osim ako nije bilo ispod top 10. isto mi je i čudno da ovo stanje što šalje goldy na datum 16.04 (dakle utorak 09.04 sa T-3) je apsolutno identično kao i stanje od 15.04 (tj.u srijedu 08.04 T-3). Znači ili je kompletan promet u četvrtak 09.04.2009 bio ispod top 10 (manje vjerojatno za sada) ili su ovi u SDA nekaj sjebali s datumima.
[/quote]
Je,gledam i ja ali niš nema nigde od promene.
A nemre bit van Top 10 kad je samo oko 2000 komada u opticaju.
Jako misteriozno,deca
[/quote]
onda je unutar skrbničkog
nemre bit unutar skrbničkog jer nemre bit baš isti broj protrgovanih na burzi i unutar skrbničkog. Recimo ti i ja smo pod HPB skrbničkim i ja prodam tebi cca 500 komada, ali kvaka je u tome da je i Pero kupovo na burzi cca 13 komada. I kaj sad? Onda je po stanju skrbničkog HPB manjak od 13 komada, ne? tj. nas smo dvojca unutar skrbničkog trgovali 487 komada, a 13 je kupio Pero od mene po asku. nema šanse da je točno isti broj unutar skrbničkog koji je na burzi, a s druge strane nema teoretske šanse da ovaj kaj štampa dionice na asku ne bude iz top 10.nekaj su sjebali u SDA tj. kasne.
nemre bit unutar skrbničkog jer nemre bit baš isti broj protrgovanih na burzi i unutar skrbničkog. Recimo ti i ja smo pod HPB skrbničkim i ja prodam tebi cca 500 komada, ali kvaka je u tome da je i Pero kupovo na burzi cca 13 komada. I kaj sad? Onda je po stanju skrbničkog HPB manjak od 13 iprodkomada, ne? tj. nas smo dvojca unutar skrbničkog trgovali 487 komada, a 13 je kupio Pero od mene po asku. nema šanse da je točno isti broj unutar skrbničkog koji je na burzi, a s druge strane nema teoretske šanse da ovaj kaj štampa dionice na asku ne bude iz top 10.nekaj su sjebali u SDA tj. kasne.
može ak je dog.a biloje dogovoreno 900kom vidli bumo sljedeći tjedan