LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

od kad te zanima? poslat ću ja navečer, ne stignem sad…

I'LL BE BACK

gle soma komada se kupilo/prodalo a nema promjene zato to može biti jedino unutar skrbničkog preslagivanje- zadnjih 10 dana ako može

Svaki dan obećaješ, a nikada ne ispuniš.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

[/quote]
možda čovjek radi noćnu pa nema vremena

Misliš da je portir?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

gle soma komada se kupilo/prodalo a nema promjene zato to može biti jedino unutar skrbničkog preslagivanje- zadnjih 10 dana ako može
[/quote]

Je,gledam i ja ali niš nema nigde od promene.
A nemre bit van Top 10 kad je samo oko 2000 komada u opticaju.
Jako misteriozno,deca

[/quote]

Valentine nikada ništa nisam obećao, dužan sam ti PM, nisam zaboravio, stanja ću poslati navečer.

samo da vam kažem da se 09.04 u četvrtak (onaj prvi dan prekrcavanja) odigravalo ispod top10. jer nema promjene u odnosu na 08.04. kojeg je kolega Goldy poslao. možda je nekaj s tim datumima oko onih praznika sjebano. ovi datumi su sa uključenim T-3.

I'LL BE BACK

ovo stanje koje se sad vidi na SKDD (od jučer 16tog) je sa promjenama u petak 10. kad burza nije radila, ali SDKK je jer nije bio službeni praznik. danas navečer će se vidjeti promjene od utorka 14tog. ak vam štogod pomaže.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

ne, u četvrtak 09.04.2009 je prošlo 500 komada, a to po ovom stanju onda nije vidljivo, a to mi je čudno, osim ako nije bilo ispod top 10. isto mi je i čudno da ovo stanje što šalje goldy na datum 16.04 (dakle utorak 09.04 sa T-3) je apsolutno identično kao i stanje od 15.04 (tj.u srijedu 08.04 T-3). Znači ili je kompletan promet u četvrtak 09.04.2009 bio ispod top 10 (manje vjerojatno za sada) ili su ovi u SDA nekaj sjebali s datumima.

I'LL BE BACK

[/quote]

Je,gledam i ja ali niš nema nigde od promene.
A nemre bit van Top 10 kad je samo oko 2000 komada u opticaju.
Jako misteriozno,deca

[/quote]
onda je unutar skrbničkog

nemre bit unutar skrbničkog jer nemre bit baš isti broj protrgovanih na burzi i unutar skrbničkog. Recimo ti i ja smo pod HPB skrbničkim i ja prodam tebi cca 500 komada, ali kvaka je u tome da je i Pero kupovo na burzi cca 13 komada. I kaj sad? Onda je po stanju skrbničkog HPB manjak od 13 komada, ne? tj. nas smo dvojca unutar skrbničkog trgovali 487 komada, a 13 je kupio Pero od mene po asku. nema šanse da je točno isti broj unutar skrbničkog koji je na burzi, a s druge strane nema teoretske šanse da ovaj kaj štampa dionice na asku ne bude iz top 10.nekaj su sjebali u SDA tj. kasne.

I'LL BE BACK

nemre bit unutar skrbničkog jer nemre bit baš isti broj protrgovanih na burzi i unutar skrbničkog. Recimo ti i ja smo pod HPB skrbničkim i ja prodam tebi cca 500 komada, ali kvaka je u tome da je i Pero kupovo na burzi cca 13 komada. I kaj sad? Onda je po stanju skrbničkog HPB manjak od 13 iprodkomada, ne? tj. nas smo dvojca unutar skrbničkog trgovali 487 komada, a 13 je kupio Pero od mene po asku. nema šanse da je točno isti broj unutar skrbničkog koji je na burzi, a s druge strane nema teoretske šanse da ovaj kaj štampa dionice na asku ne bude iz top 10.nekaj su sjebali u SDA tj. kasne.

može ak je dog.a biloje dogovoreno 900kom vidli bumo sljedeći tjedan

New Report

Close