LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Definitivno liči na Investco. Oni su poznati širom Republike Hrvatske, a i šire, po tome da sve rasprodaju u bescjenje, a onda kad izađu poraste dionica za 50% u tjedan dana. Referenca: RIBA-R-A
Ako se sutra pokaže na SDA iliti SKDD da su oni onda definitvno idemo na 6.000kn. [lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Ja mislim da je mali zaba skrb. Bilo bi dobro da je barem dio pokupovo Dinko. vidjet ćemo sve sutra navečer.

I'LL BE BACK

Na Ledu sve manje drhtavih ručica kupnja čeka ali kad krene u par dana Ledo će doživjeti najveći rast baš zbog malog broja dionica koje su na prodaji. Ovo je još uvijek povoljna cijena za dokup dionice Leda
i malim dioničarima koji žele sigurnu zaradu.

Na Ledu sve manje drhtavih ručica kupnja čeka ali kad krene u par dana Ledo će doživjeti najveći rast baš zbog malog broja dionica koje su na prodaji. Ovo je još uvijek povoljna cijena za dokup dionice Leda
i malim dioničarima koji žele sigurnu zaradu.

[lol] [lol] ..ovo nije druk [lol]

[thumbsup] Upravo krenuo i Ledo po 4.160 kuna još uvijek podcijenjen. [thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

[thumbsup] Upravo krenuo i Ledo po 4.160 kuna još uvijek podcijenjen. [thumbsup]

još malo pa bumo jako visoko [lol] [lol]

Još danas skriveni, ovaj je stvarno dosadan.

[/quote]

baš me zanima kak bu ovo završilo. KOEI si pogodio, al to nije bilo teško . Ako i ovo pogodiš neću te više niti jednom nazvati smotanim.

I'LL BE BACK

[/quote]

baš me zanima kak bu ovo završilo. KOEI si pogodio, al to nije bilo teško . Ako i ovo pogodiš neću te više niti jednom nazvati smotanim.
[/quote]

ako on kaže da je krenuo ledo idem ja udarit u ovog na asku. jest da ću se odbiti od njega kao od gume ali pokušaj se broji, a heroji opjevaju [lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

[/quote]

[/quote]
opet spam al dobro od tebe se drugo nemre ni očekivat [lol] [lol]

1. AGROKOR D.D. 173.606 78,85 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.129 4,60 Skrb. račun
3. INVESTCO VRIJEDNOSNICE D.O.O. 4.651 2,11 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 2.503 1,14 Skrb. račun
5. HPB D.D. 2.303 1,05 Skrb. račun (-83 kom)
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 1.368 0,62 Skrb. račun
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 1.192 0,54 Skrb. račun
8. BAHOVEC SREČKO 1.162 0,53 Osnovni račun
9. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 1.057 0,48 Skrb. račun
10. PBZ D.D. 652 0,30 Skrb. račun (+14)
Ukupno: 90,21

Do 16.04. koliko ja vidim prodao samo HPB …
iz top 10 …

smanjuje se minus.......

se može di vidjet stara stanja top 10 ?

New Report

Close