LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Skida se brutalno po asku.. [thumbsup]

u petak je promet bio iznad 2 milje kuna, a danas je već 2,7 milja kuna s tendencijom da dođe na 3 milje kuna. recite vi što hoćete, ali LEDO su počeli kupovati veći igrači, vjerojatno fondovi jer mali nemaju ovoliko para [thumbsup]

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

u petak je promet bio iznad 2 milje kuna, a danas je već 2,7 milja kuna s tendencijom da dođe na 3 milje kuna. recite vi što hoćete, ali LEDO su počeli kupovati veći igrači, vjerojatno fondovi jer mali nemaju ovoliko para [thumbsup]

je, velik promet je ljep i to jos kad raste..
samo neko se istodobno i iskrcava..pitaj boga ko se iskrcava..nemam stanje od sda proslog tjedna ali ce biti zanimljivo za vidjeti dali se sta mjenjalo u prvih 10

Agrokoru nedostaje 39377 dionica do 100% šta i nije tako puno uz mogućnost da ima još skrivenih dionica u skrbničkim.

Nije dobro!

Nije dobro!

[lol] [lol]

Mozda je to znak skore prodaje. Nema dugo da je direktor Unilevera bio sa Todoričem na sastanku. I sad svjedočimo neuobičajene volumene. Možda pošteni poslodavac planira squiz out prije prodaje i kupljenje kompletnog vrhnja.

Ako je to znak skore prodaje zašto bi jedan subjekt izašao sa 1100 komada? On je glup pa mu se ne zarađuje il šta? A mi smo jako pametni pa smo mu to sve poskidali aska jer mi eto znamo da ide privatizacija. Mi znamo, on ne zna… nema šta

I'LL BE BACK

Mozda je to znak skore prodaje. Nema dugo da je direktor Unilevera bio sa Todoričem na sastanku. I sad svjedočimo neuobičajene volumene. Možda pošteni poslodavac planira squiz out prije prodaje i kupljenje kompletnog vrhnja.

Ne može istisnuti jer ima oko 80% zajedno sa Investco, dakle treba mu još 15 %, a to je u ovakvim uvjetima jako puno za skupiti.

Uhljebe na ulicu!!!!!

definitivno moguć scenarij..još kad kupac izađe na vidjelo sve bude jasno al onda bumo već odletili..malo nas može spustit amerika al to je za dokup ok

A moguće je da je sve samo "pretumbavanje" unutar istih …..npr. ZABA ili
nešto slično ….
Kako je počelo prošli tjedan – sutra bi trebali znat ….

Do tada je naše lupetanje ……

Evo ja mislim prodaje INVESTICO u u dogovoru s nakim …… zato jer mi sliči na njihov način rada
već viđen …..nemora biti točno …..

Po meni je glavno da rastemo iz dana u dan , topli dani dolaze i kreće LEDO sezona
i to je to … [thumbsup]

smanjuje se minus.......

Stvarno sam mislio da je s ovakvim pričama bar na Ledu gotovo
Pa jel stvarno netko misli da bi Todorić prodao Ledo pa čak i po 30k
Ako će bilo što prodavati to će biti dionice Agrokora, a i to je jako upitno…
Nema prodaje a pogotovo ne sada…

New Report

Close