LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kupnja Cijena
2 3.851,17
10 3.851,00
10 3.850,00
3 3.840,02
2 3.823,00
1 3.811,33
3 3.750,01
15 3.556,00
10 3.553,00
9 3.552,00

Cijena Prodaja
3.969,99 4
3.970,00 2
3.993,00 1
4.000,00 1
4.049,97 1
4.159,00 1
4.200,00 1
4.257,00 1
4.259,43 2
4.298,02 1

Skriveni na prodaji 3970., po tko zna koji put. Pa dolke će više. Sve mi se čini da bi mogli malo u rikverc. [undecid]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Kakvo je ovo pretumbavanje.Nije dobro nikako 374 kom u nekoliko transakcija. [shocked]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Kakvo je ovo pretumbavanje.Nije dobro nikako 374 kom u nekoliko transakcija. [shocked]

promet danas preko 2 milje kuna, a tebi je to loše? danas je netko veći izlazio, ali je sve pokupljeno bez spuštanje cijene.. to je dobar znak jer to nije bila panična rasprodaja nego ulaz drugih većih igrača u Ledo

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Ovo mirise na dobro. Ovakav promet nije odavno vidjen.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

promet danas preko 2 milje kuna, a tebi je to loše? danas je netko veći izlazio, ali je sve pokupljeno bez spuštanje cijene.. to je dobar znak jer to nije bila panična rasprodaja nego ulaz drugih većih igrača u Ledo
[/quote]
pa bilo je dogovoreno..kaj se sad čudite ko pura dreku…zakaj bi netko rušio cijenu ak nađe kupca po istoj..nije valjda da je na 4000 ledo skup a na 15000 je bio jeftin [lol] [lol] slk vratio sam se tebi u ledo ak ga nisi prodao

[/quote]
pa bilo je dogovoreno..kaj se sad čudite ko pura dreku…zakaj bi netko rušio cijenu ak nađe kupca po istoj..nije valjda da je na 4000 ledo skup a na 15000 je bio jeftin [lol] [lol] slk vratio sam se tebi u ledo ak ga nisi prodao
[/quote]

Smotani, pa ti i Techman stvarno veze nemate. Ovo kaj je danas bilo na Ledu ne može nikako biti dobro i samo je dio bio dogovoren.

Techmane obećao si mi da ćeš pročitati Kostolomca, ako jesi pročitaj ponovono.

Lanice, Ledo je televizor u boji za one tvoje kombinate,to i sam znaš, al si ušo u krivo vrijeme frende. Ja nisam prodo, zašto bih.. reko sam da sam na long i imam fini prosjek, al sljedeći tjedan podebljavam po 3500, pa ti vidi. Al dobro je, neka te tu s nama. [thumbsup]

I'LL BE BACK

To znalci ako takvi postoje.
1.Koliko bi capexa bilo normalno po salesu ovakvog proizvodjaca odnosno u kojoj je ledo fazi jer ima dosta velik capex sada od kojif 5-6% salesa no koliko je to odrzivo (pretpostavljam da se radi o sirenju mreze).

Odnosno moze se postaviti i pitanje, koliki je vijek trajanja jedne skrinje za slatkac.

2. Da li Ledo Citluk ima kakvih dugova prema bankama ili su to pozajmice od Leda Zagreb? (totalno tasko za reci znam).

Prava vrijednost ove firme ce se znati ako je ikad prodaju, do tada.. sve je rekla kazala…
Ali da vrijedi vise, vrijedi, puno puno vise.

Kod preuzimanja bi se morala platiti velika premija (barem 20% na fer vrijednost) za brand+trziste ako ne i vise..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Prava vrijednost ove firme ce se znati ako je ikad prodaju, do tada.. sve je rekla kazala…
Ali da vrijedi vise, vrijedi, puno puno vise.

Kod preuzimanja bi se morala platiti velika premija (barem 20% na fer vrijednost) za brand+trziste ako ne i vise..

Rekao bih da je dosta izvjesno da će Ledo biti prodan u roku 1-2 godine, tj. da će pojedini dijelovi Agrokora biti prodani/preuzeti od većih igrača jer ulaskom u EU teško da će se Toda moći nositi s velikim multinacionalkama, pa su preuzimanja su jedan logičan slijed koji ovdje predstoji. Uostalom, dosta je pogledati kako sve što kod nas vrijedi polako preuzimaju stranci: ERNT, PLVA, HT, Dukat (Lura), INA je već napola otišla, pa zatim velik dio hotelijerstva itd.
Spajaju se i preuzimaju i najveće svjetske kompanije, pa gdje neće ove naše firme koje uz dobru profitabilnost imaju lokalni i regionalni značaj.
Do ulaska u EU sve će to biti već odigrano pa onaj tko sada kupi i zadrži dionice imat će izvjesno jako lijepu zaradu…

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

ovaj prvi na bidu je izgleda ozbiljan [thumbsup]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

potrgan skrivač na ledu!

Fino to danas ide

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

New Report

Close