malo puno skrivenih na prodaji [lol] [lol]
krivo kolega….bid podignut malo ljestvicu pa ce bit trgovanja [thumbsup]
nekih 100 kom do 3870 na prodaji
Smotanko, ti si svoje ionako prodao, pa ne znam zašto se brineš za nas. [bye]
Smotanko, ti si svoje ionako prodao, pa ne znam zašto se brineš za nas. [bye]
[/quote]
slk ja ti sam govorim kaj je na asku ne kužim di je problem..osim zakaj netko prodaje ak je tak dobra dionica
[/quote]
Jao Lanice, a zakaj netko prodaje KOEI ak je i to super dionica? koje glupo pitanje… pa uvijek netko prodaje hebemu miša. A ti si vidovit pa znaš kolko je to skrivenih na asku il kaj? to kaj ti vidiš iz transakcija okači mačku o rep. Prijatelju dragi, Ledo je prije tri tjedna koštao 2500 kuna a sad je 3800.Rezultati i trend istih je nešto najjače na ZSE. dionica raste lijepo i stabilno, baš kako i treba, a ne oni ludi skyrocketinzi. Kad se sjetim samo koliko je skrivenih bilo na 3000…Ma vidi frende, bit će i za tebe, i stići ćeš se vratit, al ti ubuduće ne bih preporučio trejd sa ovim, isto ko ni sa Tiskom,a znaš i sam zakaj. Mislim da ti je to puno bolje radit sa IGH i ostalim likvidima, al to i sam jako dobro znaš… živio [thumbsup]
jos malo….pametni skupljac na 3800…. [thumbsup]
Ukupna kupnja 152 kom prodaja 167 kom.
Jedina dionica od trgovanijih koja ima takav omjer .Pogledajte druge.
jos malo….pametni skupljac na 3800…. [thumbsup]
Kolega ovdje mozemo pricati o kupnji a ne na brodarima. Da niste slucajno i u tisku? [thumbsup]
slk ja ti sam govorim kaj je na asku ne kužim di je problem..osim zakaj netko prodaje ak je tak dobra dionica
Vjerovatno prodaje jer je stigao na izlazni target ili mozda ima info i vjeruje da ce neka druga dionica biti propulzivnija.
jadroplov
Kolega ovdje mozemo pricati o kupnji a ne na brodarima. Da niste slucajno i u tisku? [thumbsup]
[/quote]
bio nekad u tisku….mozda se vratim….. [cool]
POSLOVNI REZULTATI
Ledo ostvario veći povrat na kapital
Autor/izvor: Tomislav Petrov, tomislav.petrov@seebiz.eu
KOMENTAR – Povrat na kapital Leda povećan je kao posljedica povećanja marže neto dobiti i koeficijenta obrtaja ukupne imovine, unatoč smanjenja koeficijenta financijske poluge.
Poslovne rezultate Leda tijekom prošle godine za početak ćemo ilustrirati kroz dekompoziciju povrata na kapital i rezerve na umnožak koeficijenta financijske poluge kao ključnog pokazatelja zaduženosti, koeficijenta obrtaja ukupne imovine kao ključnog pokazatelja aktivnosti i marže neto dobiti kao ključnog pokazatelja profitabilnosti.
http://www.seebiz.eu/hr/analize/ledo-ostvario-veci-povrat-na-kapital,42021.html