LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Badava nam Fi u 17.00.h jučer ,ako EU i futuresi budu padali …

Naš Todo se prvo žali i plače radi slabe tržišne kap. a kad je jučer imao asa – nije ga iskoristio
baš pametno …Nažalost …..

Nitko sretniji od mene da me tržište jednom iznenadi pa odemo u + blokadu ….
Gledam i Azija dobro stoji , Eu smanjuje minus ….

strpi se još samo mrvu, kada futuresi krenu prema zelenom udarat će se ko pijano, na svim blue chipovima se skuplja bid debelo, imat ćemo bull pred kraj radnog vremena žestok ako maknu ovaj minus

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Ma nemislim prodavat Ledo ….prije 10k….
Al mi je krivo , što nije iskorištemo FI …..

smanjuje se minus.......

ma ovo ne možeš fulat s ovakvim nekonsolidiranim izvješćem, a gdje su još ledove bosanske i srpske pare, samo da se on pojavi sutra, ne znam jel radi još ona stranica virtualne burze http://www.burza.softmedia.hr, možda da tamo dođem da ga nađem? [smiley]

Joj, kad se sjetim Vlada i Leda konsolidiranog na PE 7 (a bio je tada na 20.000), samo se mogu nasmijati na ovaj pokusaj KONSOLIDIRANOG DRUKA….daj, pa sto stvarno mislis da se nitko ne sjeca konsolidiranog navlacenja? [lol]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Ove godine sam odustao od kupnje novog auta. Odustao sam i od gradnje garaže za auto. Ali usprkos svemu djeci i dalje kupujem sladoled, jer 5-10 kuna se uvijek nađe u džepu (a tko još ne voli djecu, ma dao bi im i zadnju kunu, kada oni ne kuže tu spiku "recesija", nego samo zure u škrinjicu sa MEDO-LEDO likom i slatko viču: Tata sladoled!). Osim toga dragi su mi i smrznuti proizvodi Leda, jer žena mi ne voli kuhati (nažalost sve je više takvih), pa moram nešto "spržiti" na brzinu. Najdraži mi je punjeni pureći Cordon blue, a i pohani pileći bataci nisu mi mrski.
A moj braco. ribu nikada nisam baš naročito volio, ali neki dan kupih pakovanje Ledovih smrznutih odrezaka od morskog psa, (istina malo poskupo, ali kontam kada se već toliko gubi na burzi, neka se barem dobro jede), bacih to na tavu i cijela kuća zamirisa. Kažu da to nema kolesterola. A baš me briga i da ima, kada se topi u ustima. Kupujmo Hrvatsko! – Kupujmo Ledo! Evo već poznatog linka, čisto da i ja doprinesem sveopćem "druku"! http://seebiz.eu/hr/tvrtke/industrija/dobar-dan-za-ivicu-todorica-ledo-lani-povecalo-neto-dobit-28,8%25,41574.html
[cool]

ma ovo ne možeš fulat s ovakvim nekonsolidiranim izvješćem, a gdje su još ledove bosanske i srpske pare, samo da se on pojavi sutra, ne znam jel radi još ona stranica virtualne burze http://www.burza.softmedia.hr, možda da tamo dođem da ga nađem? [smiley]

Joj, kad se sjetim Vlada i Leda konsolidiranog na PE 7 (a bio je tada na 20.000), samo se mogu nasmijati na ovaj pokusaj KONSOLIDIRANOG DRUKA….daj, pa sto stvarno mislis da se nitko ne sjeca konsolidiranog navlacenja? [lol]
[/quote]

Saki, nije isto. Ne može nešto biti navlačenje ako Ledo košta 3600 na PE 8,8. Osim toga, činjenica je da kupac dionice ima ibera. Samo je Bosna zaradila preko 30 milja (službeni podatak iz medija, a sad kolko je točan ne znam). E sad.. tih brojki nema u nekonsolidiranom izvješću na ZSE, niti vrijednost tog kapitala koji generira tu dobit. Osobno se ne oslanjam na to jer se te brojke(svih ostalih "podružnica") _ne znaju_ i nikad nisam računao s time. Za mene vrijedi ono što piše na papiru. Ali lijepo je znati da postoji i nešto više na vrijednost koju kupuješ na ZSE. Slažem se da je onih Vladovih "konsolidiranih" PE 7 na 20K bio smijeh od druka. Ono je ipak legendarno. Ja bih reko da kolega Rekvijem niti ne zna o čemu mi sad pričamo.

I'LL BE BACK

To je vec drugi par rukava. Pazi, ja nisam tvrdio da ledo vrijedi 1000, 3000 ili 7000. U stvari to je tesko ustanoviti upravo zbog pomanjkanja konsolidacije. I slazem se da

E sad.. tih brojki nema u nekonsolidiranom izvješću na ZSE, niti vrijednost tog kapitala koji generira tu dobit. Osobno se ne oslanjam na to jer se te brojke(svih ostalih "podružnica") _ne znaju_ i nikad nisam računao s time. Za mene vrijedi ono što piše na papiru.

Medjutim, vrlo je maglovito znati da kupujes nesto sto ima vecu vrijednost od one koje kupujes na ZSE jer brojki nema (pogotovo zbog same prirode ZSE). Jesu li ti podatci o dobiti iz Bosne tocni? Kako im stoji bilanca? Zasto Ledo ne konsolidira (sto bi Biffe rekao o takvoj upravi?)….Previse je tu upitnika da bi se prodavala magla i pokusavalo ljudima prodati muda pod bubrege – to postoji, ali ga nitko nikada nije vidio (kao i vilenjake [lol] ). Zato i velim da je to konsolidirani druk jer se ne bazira na cinjenicama vec pretpostavkama…

Da skratim pricu, sve ovisi o tome sto ce odluciti glavni igrac na ovoj dionici i koliko ce ga i kada lansirati. U svakom slucaju zelim dobru zaradu svima no reagirah na ovaj urbani, konsolidirani mit [smiley]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

ti si jednostavno ljubomoran jer nisi upecao ledo kada ga je bilo na kamione po 3k [tongue] a na priču zašto jedna ugledna kompanija ne objavljuje revidirano i konsolidirano izvješće, a zašto se izvješće predaje do 31.03.?! to je samo Q1 kasnije nego u civiliziranim zemljama. [lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

ti si jednostavno ljubomoran jer nisi upecao ledo kada ga je bilo na kamione po 3k [tongue] a na priču zašto jedna ugledna kompanija ne objavljuje revidirano i konsolidirano izvješće, a zašto se izvješće predaje do 31.03.?! to je samo Q1 kasnije nego u civiliziranim zemljama. [lol]

Može te li zamislit kolka će dobit biti ove godine Gorivo 30 do 40 posto jeftinije mlijeko isto šećer

Ja bih reko da kolega Rekvijem niti ne zna o čemu mi sad pričamo.

Bio si u pravu. [smiley]

Ajme strke na bidu hahahaha [lol]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

malo puno skrivenih na prodaji [lol] [lol]

nekih 100 kom do 3870 na prodaji

New Report

Close