LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.poslovni.hr/112437.aspx

A zašto Fi nije dato negdje oko 14.00h već ovako poslije radnog vremena
burze?’
Pa ako sutra okolo po svij. bude minusa – ode i Ledo u min….
Trebalo je ovo danas iskoristit za dobar odbačaj pa ako do pada cijene radi EU i USA i dođe da se vratimo na ovo danas …

Mislim da jedini Todex nije postigao stare vrijednosti svi drugi već se vratili od HT,INE ,građevinara ERNT ,brodari nisu zadnji val niti osjetili …
Sve zbog one nespretne (nesretne) izjave o delistiranju …. ili izmišljotine , kako se uzme ….

smanjuje se minus.......

kolega drago mi je i ja sam tu, jucer poceo danas zavrsio :), sutra prodajem sve al malo ups puno vise :)))

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

kolega drago mi je i ja sam tu, jucer poceo danas zavrsio :), sutra prodajem sve al malo ups puno vise :)))

[/quote]

Kolega ZG, drago mi je da ćeš prodavati jer ima mnogih koji žele Ledo, a Leda je tako malo.. pa unaprijed zahvaljujem na likvidnosti. Ja svoje ne prodajem. Na long sam u ovom BMW-u od firme i dionice. Al ću rado sutra prodati IGH jer ide Jurenaslikavanje [thumbsup]

I'LL BE BACK

ja sam rješio IGH danas pred kraj, malo preuranjeno možda, ali očekivao sam Amere oko nule na kraju što se eto niej desilo. Kolega ZG molim vas da se sutra u 10:00 pojavite na asku jer ću trebati upravo veću količinu kakvu vi imate. hvala

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

ja sam rješio IGH danas pred kraj, malo preuranjeno možda, ali očekivao sam Amere oko nule na kraju što se eto niej desilo. Kolega ZG molim vas da se sutra u 10:00 pojavite na asku jer ću trebati upravo veću količinu kakvu vi imate. hvala

eto već imamo dogovorenu transakciju [smiley]

I'LL BE BACK

ma ovo ne možeš fulat s ovakvim nekonsolidiranim izvješćem, a gdje su još ledove bosanske i srpske pare, samo da se on pojavi sutra, ne znam jel radi još ona stranica virtualne burze http://www.burza.softmedia.hr, možda da tamo dođem da ga nađem? [smiley]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Badava nam Fi u 17.00.h jučer ,ako EU i futuresi budu padali …

Naš Todo se prvo žali i plače radi slabe tržišne kap. a kad je jučer imao asa – nije ga iskoristio
baš pametno …Nažalost …..

Nitko sretniji od mene da me tržište jednom iznenadi pa odemo u + blokadu ….
Gledam i Azija dobro stoji , Eu smanjuje minus ….

smanjuje se minus.......

KONCERN U RASTU
Dobar dan za Todorića: Dobit Leda porasla 28,8%
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – Ledo je protekle godine ostvario neto dobit od 89,3 milijuna kuna, 28,8 posto više nego 2007. kad je dobit iznosila 69,4 milijuna kuna.

Ukupni su prihodi iznosili 1,198 milijardi kuna i bili su 16,8 posto veći nego prošle godine. Znatno su brže rasli prihodi ostvareni u inozemstvu koji su prošle godine porasli 28,3 posto, na 170,2 milijuna kuna. Domaći prihodi porasli su istodobno 13,2 posto i iznose 969,3 milijuna kuna. Ukupni su rashodi iznosili iznosili 1,089 milijardi kuna i bili su 15,8 posto veći nego 2007.

Dionice Leda (ZSE:LEDO-R-A) danas su uzletjele 7,9 posto, uz mršavih 28 tisuća kuna vrijedne trgovine. To je ujedno i najviša zaključna cijena u osam dana. Od početka su mjeseca dionice porasle 14,7 posto.

Bio je to, dakle, dobar dan za koncern Agrokor i Ivicu Todorića jer su prije Leda izvrsne rezultate objavili i Jamnica (ZSE:JMNC-R-A) i Konzum (ZSE:KNZM-R-A) dok je jedino razočaralo Belje (ZSE:BLJE-R-A) koje je smanjilo dobit četiri puta.Da je Ledo IGH sad bi skočio 60 %.

Bolje da ovo o smanjenju minusa u Eu nisam spominjao ….
Krenuli za Amerima u još dublji minus …..

Ostalo stoji …..

smanjuje se minus.......

Ledo ostvario rast 28,8 posto
Business.hr/Hina
01.04.2009 09:56
Proizvođač sladoleda i smrznute hrane, tvrtka Ledo, lani je ostvarila neto dobit od 89,4 milijuna kuna, što je porast za 28,8 posto u odnosu na godinu ranije, podaci su izvješća objavljenog na Zagrebačkoj burzi.
Vezane vijesti

ZSE uživo: Crobex opet u crvenom

Ukupni su prihodi Leda iznosili 1,19 milijarde kuna i povećani su 16,7 posto u odnosu na 2007.

Glavninu prihoda čine prihodi od prodaje u zemlji koji su povećani 13,2 posto, na 969,3 milijuna kuna. Brži rast, za 28,3 posto, bilježe prihodi od prodaje u inozemstvu koji su iznosili 170,2 milijuna kuna. Financijski su prihodi povećani 79,6 posto, na 34,3 milijuna kuna.

U tvrtki napominju kako su prihodi na domaćem i stranom tržištu porasli u skladu s planom.

Ledo je u prošloj godini u odnosu na godinu ranije povećao ukupne rashode za 15,8 posto, na 1,08 milijardi kuna.

Materijalni i troškovi prodane robe su povećani 22,4 posto, na 658,5 milijuna kuna, a troškovi osoblja za 14,1 posto, na 140,7 milijuna kuna.

Rast bilježe i troškovi amortizacije, za 13,68 posto, na 35,6 milijuna kuna, a financijski su rashodi povećani 2,4 posto, na 24,25 milijuna kuna.
Poslije ovakovih rezultata Ledo + 1 % sada se vidi da veliki koče Ledo dionice taman da je dobit bila 100 % dionica bi mirovala. Nema ništa od buđenja našeg tržišta dok na njega ne uđu strani fondovi i za vrlo malo keša pukupuju sve naše dionice.

U jedno sam siguran ova dionica više nikad neće biti ispod 3000.
Tko je kupovao ispod [lol] ?
Po menii ne vidim čak ni neke prepreke do 4000. Samo da se indijanci zazelene 2-3 dana i evo nas i više.
Ja Ledo ne prodajem niti trejdam na njemu On mi je namjenjen isključivo kao ostavština dijeci.
Za trejd ima drugih dionica.
Pozdrav ljudi i pametno. [wink]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

New Report

Close