Čuj Brankice, ja ti mislim, al ti nisam ziher, da je to jedan zločesti čiko kaj drži ovu slatku dionicu u skladu s tržištem jel da nema njega bog te pita di bi nam Ledolinko bil danes. Tam negdje oko 5K. Ja volim da je on tu s nama i da si trguje malo i tak.. A mislim da ima prijatela tam negde ispod top 10. Pa znaš ko i ovi na igehaju kaj su vmali, bik im mamicu. A čuj.. to ti je samo moje mišlenije i nemora bit prav. Može bit kajgod, ne? [thumbsup] pusač [kiss]
Čujte gospon guverner,tak ste obavijeni velom tajne da sam se mam prepala o tom opće govorit.
Il je petrač ili zagorec, nema ko treći biti
Skriveni na bidu 70 kom na 3350
Sad se pomakao na 3300
Evo ga sad na 3352
Bez zajebancije a evo ima i skriveni 20 kom po 3450 na asku.
Pogledati transakcije.
Ivano7 – jel to stvarno il zahebavaš ,
može li se to stvarno vidjet …???
Da bi se vidio skriveni nalog moraš pratiti bid i ask i transakcije.
Ledo, ledo, da mi je te se "dogrebati" još po 3000, ali od ovih skrivača na bidu to mi zvuči kao naučna fantastika! Ljeto je naš najbolji prijatelj! Kupujte Hrvatsko – Kupujte LEDO! [lol]
[/quote]
To samo znači da ga možeš vidjet kad prođe ….
A ti znaš unaprijed i to baš koliki je npr. kažeš 70 kom ….ako to možeš pojasnit …
Inače i meni je drago ako je skrivač na bidu , i da mogu dao bi ti ješ 5x 100% …..
dajte ekipa relax. ne znači da je x 10. Pa moj svaki nalog je skriven, pa makar 2 komada ukupno.
[/quote]
To samo znači da ga možeš vidjet kad prođe ….
A ti znaš unaprijed i to baš koliki je npr. kažeš 70 kom ….ako to možeš pojasnit …
Inače i meni je drago ako je skrivač na bidu , i da mogu dao bi ti ješ 5x 100% …..
[/quote]
Da možeš ga vidjeti kad prođe 1-2 transakcije ali isto tako možeš ga vidjeti recimo.
Jutro je bilo 7 na asku po 3350. Prvo je prošlo 7, Ostalo je opet 7 na ask. Pa 6+1 ostalo opet 7.
Pa se nalog od 7 kom pojavio na 3300.Velika vjerojatnost da je taj isti.
Pa se ponovo pomaknuo i sada je na 3356.
Ovaj prvi po 3350 je dokazano bio skriveni a apošto se povuklaista količina na određenu cijenu pratim i dalje taj nalog od 7.
Ko nevjeruje neka udre po bidu.
Pozdrav i sretno. Čekamo izviješće.
dajte ekipa relax. ne znači da je x 10. Pa moj svaki nalog je skriven, pa makar 2 komada ukupno.
Znači ti si bio na 3450. [lol]