LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

skriveni na 3430 80 kom.
komentari

ja skino par komada. Kvarim prosjek, hehe.

I'LL BE BACK

@ inverter

ja prodao 10-ak komada

mislim da polako klizimo dole, a i ak ne 20% mi dosta

sve je moguće. Ja sam gricno par komada po 3430 ovog velkog iako nisam imo u planu ništa kupovati al kad se već spustio tak nisko reko daj. Interes za Ledo je sve veći iako imamo sellera. Onog istog koji je prije 3 mjeseca kupovao po skuplje. Koliko misli štopati ili mu je zaista cilj izlazak vidjet ćemo. Može biti svašta. Prema Buffetu ovo je čisti buy na long i to baš Ledo. Ako krene klizati nazad čekam na cca 3K.

I'LL BE BACK

šteta što ih nije bilo 80 nego samo 32 na skrivaču …

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Skupo ga je stajala ova neukusna zajebancija a da je bilo i 500 komada nebi ništa duže trajalo jer kad su ga otkrili navala je bila ko na kavu 80. [lol]

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

@ inverter

ja prodao 10-ak komada

mislim da polako klizimo dole, a i ak ne 20% mi dosta

sve je moguće. Ja sam gricno par komada po 3430 ovog velkog iako nisam imo u planu ništa kupovati al kad se već spustio tak nisko reko daj. Interes za Ledo je sve veći iako imamo sellera. Onog istog koji je prije 3 mjeseca kupovao po skuplje. Koliko misli štopati ili mu je zaista cilj izlazak vidjet ćemo. Može biti svašta. Prema Buffetu ovo je čisti buy na long i to baš Ledo. Ako krene klizati nazad čekam na cca 3K.
[/quote]

Prika slažem se da je ledo dobar šoping ali isto mislim da će biti jeftinije j@biga!

Ovi na prodaji od 3600 – 3700 su ovi što su jučer grickali onog skrivača po 3430.Strašno.
Pa već sve iskrcajete a slijedeći tjedan bute kupovali po 4000.
Važan je burek ali zašto ne zaraditi za dva tri janjca.

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Nisam pratio – ovo zadnje po 3700, jel to bilo po bidu ili po asku? [cool]

ask-naravno…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

a jel netko vidi koliko ima ovoga skrivenoga na 3702

Korkyra

Nisam pratio – ovo zadnje po 3700, jel to bilo po bidu ili po asku? [cool]

fill’n kill šamarčina do 3700.

IMHO ako se građevina ne korigira pretjerano, sljedeći tjedan skyrocketing. Ledo i građevina isti po BV? Ne bi išlo…
Ako mi pak zaba skrb usliša molitve i sruši nazad na 3, još bolje [thumbsup]

I'LL BE BACK

Ovo nije dobro .Netko se konstantno iskrcava.Pa vi pričajte priče.

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Ovo nije dobro .Netko se konstantno iskrcava.Pa vi pričajte priče.

Mislim da ste 100% u pravu

New Report

Close