LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

19. ožujak 2009.| Milan Šutalo

Ledo u BiH lani povećao dobit 46%, Sarajevski kiseljak ulaže 15 milijuna eura

Hrvatske tvrtke koje posluju u Bosni i Hercegovini zasad uspješno izbjegle posljedice recesije

Hrvatske tvrtke su u Bosnu u Hercegovinu od kraja rata do danas investirale oko 680 milijuna eura i sve uspješnije posluju unatoč činjenici da je BiH po uvjetima poslovanja na dnu europske pa i svjetske ljestvice. "Zahvaljujući hrvatskim ulaganjima otvoreno je oko 40.000 radnih mjesta u ovoj zemlji, a posebno je značajno to da je svaka od investicija iz Hrvatske donosila nova zaposlenja i modernizaciju poslovanja", kaže voditelj predstavništva Hrvatske gospodarske komore u Mostaru Zulfo Robović.
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [wink]
***obrisano***

Ledo + 6,52 % još malo i u pozitivnoj blokadi.

Samo još nitko nije odgovorio kada će izvještaj ?

u prvoj polovici travnja obično bude, ako se ne varam.

I'LL BE BACK

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/predsjednik-unilevera-posjetio-ivicu-todorica,40586.html
evo buba u uho. [thumbsup]

Đemso frkni im to na zvijezdu. To mi je izglednije. Bi ti prodavo Tvrđavu u recesiji?

I'LL BE BACK

Iako… sve i da se varam, sigurno ne bu išlo po 3K [lol] [lol]

I'LL BE BACK

Čujte deca, mislim da se operacija Talosto zahuktava. Unilever vam više neće Talosto jer gradiju tvornicu u Tuli di buju proizvodili sladolede za celu Rusiju a iz frozenfud biznisa su praktički već izašli tak da ih ni taj segment ne dira,tu bi uključila i Ledo ak smem.
Al vam mogu reć,bik mamicu, da bi ih mogla zanimati Zvezda,kak i gospon guverner veli.
Tak da buju pustili Agrokoru Talosto a sebi buju uzeli Zvezdu.
Evo malo se špekuliram,NTO

ZAŠTO BI NEKE HRVATSKE DIONICE USKORO MOGLE PORASTI 50 – 100%
Zanimljiva analiza koja škaklja maštu!
http://eclectica.blog.hr/

ZAŠTO BI NEKE HRVATSKE DIONICE USKORO MOGLE PORASTI 50 – 100%
Zanimljiva analiza koja škaklja maštu!
http://eclectica.blog.hr/

Prvi dio texta je OK, drugi dio je blesavi druk na dionice koje ima u portfelju i to one koje su mu vjerojatno kolateral na marginu. smijeh od argumenata zašto baš te dionice [lol]

I'LL BE BACK

Čujte deca, mislim da se operacija Talosto zahuktava. Unilever vam više neće Talosto jer gradiju tvornicu u Tuli di buju proizvodili sladolede za celu Rusiju a iz frozenfud biznisa su praktički već izašli tak da ih ni taj segment ne dira,tu bi uključila i Ledo ak smem.
Al vam mogu reć,bik mamicu, da bi ih mogla zanimati Zvezda,kak i gospon guverner veli.

Brankica, zanima njih Ledo i te kako bez brige, on im je doslovce uništio ovdje Algidu (Magnum). Pokušavaju stalno nešto na tržištu, dosta se trude, al nema tu sreće. Samo porazi. Samo kaj im Toda to nebu prodo, pa nije blesav.

I'LL BE BACK

Brankica, zanima njih Ledo i te kako bez brige, on im je doslovce uništio ovdje Algidu (Magnum). Pokušavaju stalno nešto na tržištu, dosta se trude, al nema tu sreće. Samo porazi. Samo kaj im Toda to nebu prodo, pa nije blesav.
[/quote]

Znate kaj, mislim da vam Unilever još nije uopće pokazal sve kaj može.Nije baš da se previše trude,verujte mi. Ne velim da Unilever nije zainteresiran za Ledo, kajgod, pa to im je apsolutno broj jedan biznis u kojeg najviše ulažeju,govorim o sladolekima, a cilj im je zavladati ovom regijom,ak se sećate prije par tjedni dana su kupili Napoca u Rumunjskoj tak da bi oni kupili Ledo vrlo rado.
Ali deca, mislim da bi to bilo bedasto prodati osim ak Todorić nije do grla u nekakvim problemima ili ide u penziju

[/quote]

Znate kaj, mislim da vam Unilever još nije uopće pokazal sve kaj može.Nije baš da se previše trude,verujte mi. Ne velim da Unilever nije zainteresiran za Ledo, kajgod, pa to im je apsolutno broj jedan biznis u kojeg najviše ulažeju,govorim o sladolekima, a cilj im je zavladati ovom regijom,ak se sećate prije par tjedni dana su kupili Napoca u Rumunjskoj tak da bi oni kupili Ledo vrlo rado.
Ali deca, mislim da bi to bilo bedasto prodati osim ak Todorić nije do grla u nekakvim problemima ili ide u penziju

[/quote]

hehe, Brankice, trude, se oni trude… morat ćete ipak vi vjerovati meni (ovaj put), al im ne prolazi baš. Isfurali su one nove fancy škrinje na Tifonovim crpkama prije koju godinu i tak.. grizu oni i to jako, čak i povečavaju sales unutar tog mizernog MSH di mogu penetrirat, al sve je to šaka jada. Nema ovdje bez akvizicije ništa, uzalud im trud svirači [bye]. Sa ostalim se slažem.

I'LL BE BACK

Zna li se zašto je CEO Unilevera boravio u Agrokoru?

New Report

Close