LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Članak u businessu.hr najbolja je preporuka zašto kupiti baš Todorićeve dionice Ledo,Zvijezdu Konzum i ostale. Link na članak :Vaš link

Znači jedino Todorić i crkva su na vrhu.

Kakav li će samo biti izviještaj da mi je znati? [lol]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Odličan normalno drugo lažnom vijeti novinari su srušili Ledo sa oko 5.500 kuna mada je Todorić odmah demantirao da je izjavio išta o povlačenju dionica sa burze dionice se nisu vratile na staru cijenu. I sada su totalno podcijenjene i pred njima tek stoji pravi rast dok su recimo građevinari rast odradili.Svakako dionica poželjna za imati u portfelju i dionica koja će najviše porast.

Ledo u BiH zaradio čistih 9.2KM ili ti oko 35m KN a kod nas sigurno duplo više s obzirom na veći promet a i cijene sladoleda koja je u BiH 50%jeftinija

Ledo u BiH zaradio čistih 9.2KM ili ti oko 35m KN a kod nas sigurno duplo više s obzirom na veći promet a i cijene sladoleda koja je u BiH 50%jeftinija
[/quote]
Nadajmo se da će ta vijest podići solidno cijenu dionice Leda.

19. ožujak 2009.| Milan Šutalo

Ledo u BiH lani povećao dobit 46%, Sarajevski kiseljak ulaže 15 milijuna eura

Hrvatske tvrtke koje posluju u Bosni i Hercegovini zasad uspješno izbjegle posljedice recesije

Hrvatske tvrtke su u Bosnu u Hercegovinu od kraja rata do danas investirale oko 680 milijuna eura i sve uspješnije posluju unatoč činjenici da je BiH po uvjetima poslovanja na dnu europske pa i svjetske ljestvice. "Zahvaljujući hrvatskim ulaganjima otvoreno je oko 40.000 radnih mjesta u ovoj zemlji, a posebno je značajno to da je svaka od investicija iz Hrvatske donosila nova zaposlenja i modernizaciju poslovanja", kaže voditelj predstavništva Hrvatske gospodarske komore u Mostaru Zulfo Robović.
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [wink]
***obrisano***

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Po 3000 prolazi bez problema po asku. Netko tuče iz "zasjede" svu prodaju do 3000 što se pojavi.
"I tata bi sine" – ali nema više municije! [cool]

a kada će biti objavljen

a kada će biti izvještaj

Korkyra

35 mil kn potcijenjen jer ne konsolidiraju.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

[/quote]

Tako je. Ledo ne konsolidira. Bik mamicu, rekla bi kolegica Brankica. [lol]

I'LL BE BACK

[/quote]

[/quote]

osjeća se ovdje bik itekako, ispod 3000 nitko ne daje više niti pijan. ovo će bogami eksplodirati

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

[/quote]

[/quote]

osjeća se ovdje bik itekako, ispod 3000 nitko ne daje više niti pijan. ovo će bogami eksplodirati
[/quote]
"Bik koji sjedi"
Samo još nitko nije odgovorio kada će izvještaj ?

Korkyra

New Report

Close