LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hehe najjači su mi ovi kraljevi na bidu. Ja dajem 2705. ne, ja dajem 2705,15. Ne ne dečki, ja dajem 2708… a ameri u rallyju a ask na 2900 a ostatak šupalj da šuplji nemre bit. hehe, za popizdit. Dečki najte zamerit, nemam ja ništ protiv, dapače.. razumijem oprez jer smo havariju prošli, al mi ipak malo smiješno [lol]

Europske burze grabe preko +2 % ameri krenuli kao ludi do kraja će opet biti + 5 % a kupci strašljivi i razmišljaju.Opet će im veliki pokupit ispod nosa i onda skuplje prodati.

hehe najjači su mi ovi kraljevi na bidu. Ja dajem 2705. ne, ja dajem 2705,15. Ne ne dečki, ja dajem 2708… a ameri u rallyju a ask na 2900 a ostatak šupalj da šuplji nemre bit. hehe, za popizdit. Dečki najte zamerit, nemam ja ništ protiv, dapače.. razumijem oprez jer smo havariju prošli, al mi ipak malo smiješno [lol]

prošli havariju? hahaha…tek je počela…imam par pitanja za tebe možeš mi i na priv. odgovorit – jer ti zbaš osnove ekonomije i da li si svjestan kaj se događa globalno mislim ili sam navlačiš ekipu?

prošli havariju? hahaha…tek je počela…imam par pitanja za tebe možeš mi i na priv. odgovorit – jer ti zbaš osnove ekonomije i da li si svjestan kaj se događa globalno mislim ili sam navlačiš ekipu?
[/quote]

Lanice nisam mislio na makroekonomiju nego ovo rušenje unazad par dana. ne kažem da se ne može opet dogoditi, al mi smiješno, šta mogu… oprez prije svega, evo istresanje po skrivenom bidu. opet kombinacije, vidljivo iz aviona. jesi kupio tiska?

I'LL BE BACK

e da … i poduči nas malo tim osnovama ekonomije… globalno, ak nije problem. baš ti hvala.

i koja je tvoja projekcija za ledo, tj. "target pada" [cool]

I'LL BE BACK

Trenutno je cijena ispod Zvijezde što do sada nije bio slučaj..a nije ni čudno uz ovakvo iskrcavanje bez ozbiljne podrške i jačeg zalogaja po asku. Uskoro bi mogli doznati prave razloge!

Trenutno je cijena ispod Zvijezde što do sada nije bio slučaj..a nije ni čudno uz ovakvo iskrcavanje bez ozbiljne podrške i jačeg zalogaja po asku. Uskoro bi mogli doznati prave razloge!

razlozi su pogodavanje. Jasno ko dan. Ledo se ruši jer ima subjekata kojima je u interesu nekome pogodovati tuđim dionicama. Na Zvijezdi takvih subjekata nema pa se to ne radi, a interes velikog baje je očit, a Tisak se ne prodaje iz istog razloga, a nije bilo nikada akumulacije niže od ovih razina. Todex rula, jasno ko dan, a Ledo je BOMBA!

I'LL BE BACK

Ja to kupio neki dan i jučer prodao…nije da sam puno zaradio ali bit će dovoljno za
jedan dobar ručak:

1 kg Ledovih smrznutih škampi (jer su nabolji)
0,5 dcl domačeg maslinovog ulja
3 češnja češnjaka
2 dcl bijelog vina (najbolje malvazija)
2 žlice prezli
lovorov list
malo ružmarina
malo peršina
malo soli
malo papra u zrnu

U slast svima! [thumbsup] [tongue]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Ja to kupio neki dan i jučer prodao…nije da sam puno zaradio ali bit će dovoljno za
jedan dobar ručak:

1 kg Ledovih smrznutih škampi (jer su nabolji)
0,5 dcl domačeg maslinovog ulja
3 češnja češnjaka
2 dcl bijelog vina (najbolje malvazija)
2 žlice prezli
lovorov list
malo ružmarina
malo peršina
malo soli
malo papra u zrnu

U slast svima! [thumbsup] [tongue]

Savjetovao bi ti smrznute škarpine( od LEDA naravno) pa juhica od njih!
Recept-
-šufigavanje kapule i mrkve( naravno na maslinovom ulju)
-dodaš nalo češnjaka (posoliš dok se šufigava da se prije šufiga)
-staviš dvije tri pome(šljivovke)
-uliješ vodice i ubaciš malo peršina i selena
-kasnije uvališ par krompirčeka
-dodaš malo peperonćina ili papra po želji
-uliješ malo vina
-10 min prije kraja ubaciš škarpine

To sve zaliješ sa pola litre Plavca malog ( nemoj puno jer tuče u glavu kako gornju tako i donju-možeš više jedino ako nisi sam).
I poslije svega kupiš jednu dvije dionice Leda.
Ja to napravio jučer i mogu reći da budem i danas.
Pozdrav ledolisci.

@ febo
kupi koju leda ne samo za trejdanje dok je vrijeme.
Ubrzo će biti preskupa.
Veliki pozdrav svima.

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

razlozi su pogodavanje. Jasno ko dan. Ledo se ruši jer ima subjekata kojima je u interesu nekome pogodovati tuđim dionicama. Na Zvijezdi takvih subjekata nema pa se to ne radi, a interes velikog baje je očit, a Tisak se ne prodaje iz istog razloga, a nije bilo nikada akumulacije niže od ovih razina. Todex rula, jasno ko dan, a Ledo je BOMBA!
[/quote]
Sve likvidnije dionice su odradile skokove preko 20 % jedino je Ledo ostao na dnu gdje je srušen lažnim glasinama koje je demantirao sam Todorić.Što mislite gdje je veća zarada na dionicama koje su već porasle preko 20 % ili na Ledu koji tek treba rasti.

Evo prekršio pravilo i dokupio još.
Šta ću kad je đabe.

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Evo prekršio pravilo i dokupio još.
Šta ću kad je đabe.

Normalno da je Ledo tek pred dobitkom građevinari i brodari su u par dana porasli od 20 % do 30 % a Ledo još nije niti krenuo.Znači burza se oporavlja i sve dionice se lagano vraćaju na staru cijenu. Ledo ima veliki skok da se barem djelomično vrati na stara razine cijene dionica.

S obzirom kako se kupnja spušta i rodaja također nebi imao ništa protiv nadokupiti opet po 2500 što mi se čini vrlo izglednim i nažalost i na sreću.

New Report

Close