LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@borism

vidjet cemo kolega..Ja kupovao na 22???? pa nisam lud, tad se prodavalo drugima.
Oprostite, a o kakvom byberu pricate? Netko vam je stavio biber u nos pa ste nanjušili sve krive dionice? Jadni vi..

A ovo što vi radite je svakako posao za hanfu, iznosite podatke za koje nemate činjenice, u svrhu manipulacije dionicom i malim ulagacima.
Kolega pa nisu svi ako ste vi naivni kao sobarice [bye]

čemu onda forum služi
ja sam tako čuo a koga zanima neka ode u ledo pa neka pita

pozdrav knele

Postanite Eu-robovi

Borism

Svašta si ti vidim čuo, krivoga..

NISI ti ništa čuo nego izmišljaš.
Forum služi za iznošenje tocnih informacija u svrhu informiranja korisnika, a NIKAKO NE za plasiranje dezinformacije koja služi u svrhu manipuliranja cijena dionica, što je i bio vaš cilj.
Kazna uvijek stigne takve, stoga ulažite u znanje , ali i oprez, jer tko zna što nosi sutra..

je je istina je. Ledo je pun problema. U Mađarskoj… i izgleda da će propast. Ako budu niske sladoledarine u 2009 i ako se nastavi u 2010 morat će prodavat supstancu da bi preživjeli. Jadne studentice… ići će na prodaju.. a tako vjerno umaču na traci… [bye]

I'LL BE BACK

borism
navedi od koga si čuo???
Za ovakve insajde bi hanfa mogla imat posla
Uvijek kontra tebe, ja sam jucer prodavao, mozda sami tebi prodao, ne bi bilo prvi put, ionako si nevinost izgubio kad si kupio od mene po 20k [bye]

svasta
hanfa radi posta na forumu?
znas li ti uopce di zivis?naravno da znas
i dobro ti je covjek rekao biberu,pod hitno digni stil druka na visu razinu,jer je ovo tragikomicno

Ledo je i danas jedno od najboljih ulaganja.Zadnja cijana je 5.570,00 kuna ili porast od + 5,01 %.Svakim danom stabilno raste to je najbitnije.

Ledo je i danas jedno od najboljih ulaganja.Zadnja cijana je 5.570,00 kuna ili porast od + 5,01 %.Svakim danom stabilno raste to je najbitnije.

Nevjerojatno da ovakva navlakuša ima ocjenu 59%. Pa očito je da Vi i Vaš kompanjon prodajete dionicu sami sebi, u nadi da će se neka budala uhvatiti.

Ups…. LEDO na 5.110kn !

al nije to sumnjivo ovima iz hanfe
ovakvo trgovanje nije špekulama u vrtiću

ma znam oni se sad tamo bore da one aukcije završe u granicama normale pa nemaju vremena pratiti ovo silovanje na dionicama

sramota sramota ako tko ovo čita

Postanite Eu-robovi

ma znam oni se sad tamo bore da one aukcije završe u granicama normale pa nemaju vremena pratiti ovo silovanje na dionicama

opet si popušio..ko ti kriv kad neznaš..kupi božjakovine još malo tamo si siguran, bar nema trgovanja [bye] [lol]

borism
navedi od koga si čuo???
Za ovakve insajde bi hanfa mogla imat posla
Uvijek kontra tebe, ja sam jucer prodavao, mozda sami tebi prodao, ne bi bilo prvi put, ionako si nevinost izgubio kad si kupio od mene po 20k [bye]

svasta
hanfa radi posta na forumu?
znas li ti uopce di zivis?naravno da znas
i dobro ti je covjek rekao biberu,pod hitno digni stil druka na visu razinu,jer je ovo tragikomicno
[/quote]

Za tebe je dovoljno i ovako, bueš opet dobio ledo u usta po 15-20k, pa će jedno vrijeme bit zatvorena

Nevjerojatno da ovakva navlakuša ima ocjenu 59%. Pa očito je da Vi i Vaš kompanjon prodajete dionicu sami sebi, u nadi da će se neka budala uhvatiti.

Ups…. LEDO na 5.110kn !
[/quote]

Dobro vam kaže kolega Alexandar kupite Božjakovinu pa bar znate da se s njom ne trguje. Ledo prepustite iskusnijima nije to dionica za vas do sada promet od 106.667,06 kuna no vas dvojica zajedno nemate niti toliko pa o kakovom to namještanju cijene govorite na Ledu ? K tome do kraja radnog vremena promet će biti i veći naivci koji slušaju vas ostat će bez svojih dionica. No vi i tako nećete kupiti ne Ledo nego nijednu dionicu jer je vama i sve po 0 kuna skupo i sumjivo.Najbolje idite na Hrelić to je za Vas.

Dobro vam kaže kolega Alexandar kupite Božjakovinu pa bar znate da se s njom ne trguje. Ledo prepustite iskusnijima nije to dionica za vas do sada promet od 106.667,06 kuna no vas dvojica zajedno nemate niti toliko pa o kakovom to namještanju cijene govorite na Ledu ? K tome do kraja radnog vremena promet će biti i veći naivci koji slušaju vas ostat će bez svojih dionica. No vi i tako nećete kupiti ne Ledo nego nijednu dionicu jer je vama i sve po 0 kuna skupo i sumjivo.Najbolje idite na Hrelić to je za Vas.

Pusti pusti, Mr.Wiseguy je kupovao po petnaestak, a sad mu ne valja [lol]

New Report

Close