LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a taj fond je vec znan
khm khm

ma dobro ljudi kaj se odmah žestite ide to apapap
ledo je super firma

hvala na čestitkama na pp

ti mislis da mene uzbudjuje kad netko pise ide to apap?
iskreno, zaboli me ona stvar. napisi ako imas najgoru vijest vezanu za ledo samo da je tocna. ionako ce to biti vec puno poslje nego sta su je saznali oni koji su trebali.
koda je to bitno bilo sta od toga..sve dionice crobexa su na tako smjesnim cjenama i ti se sada cudis zasto je jedna rasla…pa bilo bi normalno da crobex par dana za redom od 10% u plus. pali smo duplo jace nego zemlje u kojima ce se puno vise osjetiti kriza. i sad nekakav mali rastic leda na bijednih 5000kn treba nekog razveseliti..daj molim te

02.12.2008. gosin Vrač u svom stilu:

target na pm.
prijateljima starijim od 01.08.2008.

Jel ti to taj target? Čini mi se da je tvoj počinjao sa 2. Hvala što si mi omogućio jeftino ukrcavanje

Ajde ajde, bildaj još [tongue]

I'LL BE BACK

target na pm.

Jel ti to taj target? Čini mi se da je tvoj počinjao sa 2. Hvala što si mi omogućio jeftino ukrcavanje

[/quote]

tako je, u tišini se krcaj/krcamo. a oni neka halabuče.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

target na pm.

[/quote]

Da, stvarno gdje je sad Vrač? Pricao je o nekom ukrcavanju… da se nije ukrcao u vlak za Budimpestu?

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

target na pm.

[/quote]

Da, stvarno gdje je sad Vrač? Pricao je o nekom ukrcavanju… da se nije ukrcao u vlak za Budimpestu?
[/quote]

Ne znam gdje je al znam gdje nije. U Ledu. Osim ako je zloćko [lol]

I'LL BE BACK

jel ima ko kakav info sta se desava s ledom..jedini raste vec nekoliko trgovinskih dana.
naravno da veseli, ali sta je tome razlog, jel ima neko?

Joj Dunlope ti ko da si s Marsa pao, pa nadruko sam ga pa raste. [thumbsup]

I'LL BE BACK

Joj Dunlope ti ko da si s Marsa pao, pa nadruko sam ga pa raste. [thumbsup]

svaka cast..drukaj samo i neka i dalje raste [smiley]

jel ostalo sta "magije" i za dalje 🙂

ima ima, al moramo malo predahnut… ne može baš svaki dan [smiley]

I'LL BE BACK

kaj je sad bilo danas
ja taman jučer kupio na 5200 a ono danas palo

tko ce meni sad vratiti pare koje sam ostavio na ledu

sram vas moze biti

šefa i ostale drukere

baš ste mi fino pripremili ulazak u 2007. godinu

ja i dalje čekam da mi netko kaže jel istina kaj se priča da ima ledo neke probleme u mađarskoj il sam ja to krivo dočuo

Postanite Eu-robovi

borism
navedi od koga si čuo???
Za ovakve insajde bi hanfa mogla imat posla
Uvijek kontra tebe, ja sam jucer prodavao, mozda sami tebi prodao, ne bi bilo prvi put, ionako si nevinost izgubio kad si kupio od mene po 20k [bye]

byber ja ne znam zakaj bi mogla imati hanfa sa mnom posla ako kazem da sam čuo da ledo ima probleme u mađarskoj
znači nisi ti kupovao na 22k

ajoj majko mila

Postanite Eu-robovi

New Report

Close