LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[thumbsup]Ledo izašao iz blokade mali broj dionica na putu do 6.000 kuna
nadam se da će mo to danas i doseći.
[thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Šefe nemoj tako naglo, bilo bi previše, ali zato do kraja god. bi mogao biti 6.000 [lol]

14.04.2008.

Šefe nemoj tako naglo, bilo bi previše, ali zato do kraja god. bi mogao biti 6.000 [lol]

[thumbsup] Danas to neće biti previše promet se povećava iz dana u dan ali pametno da svi ne skuže.Danas već do sada oko 360.000,00 tisuća prometa što je prošlih dana bilo nezamisljivo .Sutra idemo sa puno više keša i to će se morati osjetiti.Do kraja godine minimalno 7.500,00 kuna a to je za 2 dana. [thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Ledo vrati se skuvo sam ti paštašutu [bye]

mora da je neka greska kod mog brokera..tamo pise da je na kupnji 5056 a na prodaji 136 komada..prije je na kupnji bilo 450. mora da je neka greska..ili cemo opet dosanjati najljepsi san :)..
i uz jos ovako dobar promet na burzi kao danas to sve izgleda puuno puuuno ljepse

a jel se zna neka vijest ovom rastu
ili je to opet neki druk a ne zna se ni tko ni zbog čega

my 10 cents

Postanite Eu-robovi

my 10 cents

ma koji druk..kad si vidio da je neka dionica rasla na osnovu nekog druka?

my 10 cents

Oni koji trebaju znat već sve znaju [bye]
U čemu je tvoj problem? postavljaš glupa pitanja, ako ti se dionica svidja kupi, ako ne nemoj i gotova priča. Pun si teorija zavjere i urote, ulaži u znanje pa ćeš na vrijeme prepoznati kad se koja dionica sprema za rast [yawn]

znači ipak je samo druk
a dobro tako sam i mislio

ja postavljam konkretna pitanja i tražim odgovor al mi se onda šalju pp

pitam se ja samo kako će vama pomoći božić

Postanite Eu-robovi

znači ipak je samo druk
a dobro tako sam i mislio

ja postavljam konkretna pitanja i tražim odgovor al mi se onda šalju pp

pitam se ja samo kako će vama pomoći božić

pa daj se malo educiraj..koji bozji drukovi..vidis da po informacijama od prije koji tjedan mali uopce ne sudjeluju na burzi. ne prodaju. i ti sad kao "postavljas konkretna pitanja". pa nisi na aktualnom satu na saboru da imas pravo dobiti odgovor na "konkretno postavljeno pitanje".
kupuje neki fond vjerovatno iz njemu znanih razloga a ti odmah vidis neku teoriju zavjere. ajd ga onda ti nadrukaj da kupi neku dionicu koju ti imas ako mislis da je to moguce..

raste vec nekoliko dana u ljepim postocima i samo neka raste

a taj fond je vec znan
khm khm

ma dobro ljudi kaj se odmah žestite ide to apapap
ledo je super firma

hvala na čestitkama na pp

Postanite Eu-robovi

Tebi i takvima kao ti ćemo prodavati opet po 18-19
pa morat ćemo prodati nekome [bye]

New Report

Close