LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kolega, a zašto bih vam ja dao kolac? Jer ih i sebi dajem isto? pogledajte kako mene ocjenjuju, pa šta? Pustite djecu nek se vesele, kad već nisu kupili na vrijeme. Živio!

I'LL BE BACK

Dunlope, ma ja sam prestao pisat i iznositi činjenice na topicu. Moram priznati da mi paše Ledo na 5.toj strani foruma. Danas je blokada pa ga Šef vratio na prvu, ajde neka.

Ekipa ne kuži da je ovo dionica sa Tehnički najjačim potencijalom rasta na ZSE. Pri tom ne mislim na TA grafove nego na Kostolanyjevu tehničku analizu. Sve si reko. Betončina.

A sektorski gledano, Ledo je pao isključivo zato jer je bio skup, ali je pao previše.

Fundamentalno… Ne može Ledo biti jeftiniji od građevinara. NIKAD. NITI OD JEDNOG. Ovo je jedina dionica koju bi kupili Buffet i Kostolany. Svaki iz svojih poptuno različitih razloga. Znači double buy.

Ledo je BOMBA!!

hm zar nije malo preopasno govorit u ovo surovo doba za neku dionicu da je bomba?????
pofuk
[/quote]

ne mislim ništa kratkoročno.kratkoročno Ledo može pasti na nulu, jer samo nula je dno. zadovoljan?

I'LL BE BACK

kolega, a zašto bih vam ja dao kolac? Jer ih i sebi dajem isto? pogledajte kako mene ocjenjuju, pa šta? Pustite djecu nek se vesele, kad već nisu kupili na vrijeme. Živio!

Ma samo nisam htio da me se krivo shvati ko da nešto podj.. inače sve 5, vidim da netko ovdje šakom i kapom kolce dijeli, ne kužim smisao, al imaš pravo koga briga..

Drago mi je da su došli LEDO dani [thumbsup]

Dunlope, ma ja sam prestao pisat i iznositi činjenice na topicu. Moram priznati da mi paše Ledo na 5.toj strani foruma. Danas je blokada pa ga Šef vratio na prvu, ajde neka.

Ekipa ne kuži da je ovo dionica sa Tehnički najjačim potencijalom rasta na ZSE. Pri tom ne mislim na TA grafove nego na Kostolanyjevu tehničku analizu. Sve si reko. Betončina.

A sektorski gledano, Ledo je pao isključivo zato jer je bio skup, ali je pao previše.

Fundamentalno… Ne može Ledo biti jeftiniji od građevinara. NIKAD. NITI OD JEDNOG. Ovo je jedina dionica koju bi kupili Buffet i Kostolany. Svaki iz svojih poptuno različitih razloga. Znači double buy.

Ledo je BOMBA!!

hm zar nije malo preopasno govorit u ovo surovo doba za neku dionicu da je bomba?????
pofuk
[/quote]

ne mislim ništa kratkoročno.kratkoročno Ledo može pasti na nulu, jer samo nula je dno. zadovoljan?
[/quote]
pa mislio sam u ovo doba suvremenog terorizma
pofuk
zadovoljan?

pofuk
zadovoljan?

s tobom uvijek [kiss]

kako ti prijateljica Ivana7? [tongue]

I'LL BE BACK

pofuk
zadovoljan?

s tobom uvijek [kiss]

kako ti prijateljica Ivana7? [tongue]
[/quote]
ah fala
za nju neznam ,valda je u gorem bankrotu nego ja
pofuk

ha ha, jel još uvijek rebuy-aš il si cash out na final table? [lol]

I'LL BE BACK

Evo da citiram sam sebe i ispravim, doduše. Ne da nisu kupili na vrijeme, nego su prodali nekima po smiješnim cijenama koji im neće prodati nazad niti po skuplje, a za kupit još uvijek nije kasno, dapače…. Samo dijelite kuljagere, a što ću vam ja [bye]

I'LL BE BACK

Ledo ja najbolja tvrtka u Todexu,uz možda Jamnicu koja je trenutno nešto skuplja, a zasigurno i jedna od ponajboljih na zse, a u prilog joj ide i kriza svih sektora van prehrambene industrije.
Samo čudna je ova naša mala klinika (burza).

Ledo ja najbolja tvrtka u Todexu,uz možda Jamnicu koja je trenutno nešto skuplja

Jamnica je jeftinija, ali Jamnica ima i konkurenciju, kakvu takvu.

I'LL BE BACK

Najsnažnije skokove će napraviti ATPL, DLKV, LKPC, VIRO, TISAK, LEDO,…

Targeti za 12.01.2009 prema DMC metodi.
DLKV – 150 kn
ATPL – 300 kn
HT – 150 kn
VIRO – 150 kn
LEDO – 2500 kn
DDJH – 27 kn

Zanimljivost s tehničke analize…..imamo dva oprečna vidjenja budućih dogadjanja…..
pa me zanima konkretno za LEDO, koje je izglednije….

LEDO se napokon odledio.. pa sad malo prisilno zaledio… ke lijepo… [wink]

New Report

Close