LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zašto LEDO nitko neće… [sad]

zato jer in nitko ne da za ove sitne pare. [bye]

I'LL BE BACK

Eppur si muove… [wink]

[thumbsup] Počeo se i Ledo buditi malo jače još malo i u pozitivnoj blokadi [thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Pa čuj, ako su neki prezaduženi građevinari preko 1,5 BV, onda LEDO nema šta tražiti ispod 2,5.

I'LL BE BACK

Evo mace [smiley]

I'LL BE BACK

a kad pogledam kolko je malo dionica na prodaji srce mi se ozari..130 na prodaji, 476 na kupnji..kad se pogledaju druge dionice ovo zvuci nestvarno..izgleda da ih je jako malo ostalo kod malih dionicara..

i inace mi nije bilo jasno zasto defanzivne dionice ovako jako padaju u ovoj recesiji…jasno mi je za gradjevinare, automobilsku industriju ali prehrambene nikako…
jos samo da je promet malo veci..

Dunlope, ma ja sam prestao pisat i iznositi činjenice na topicu. Moram priznati da mi paše Ledo na 5.toj strani foruma. Danas je blokada pa ga Šef vratio na prvu, ajde neka.

Ekipa ne kuži da je ovo dionica sa Tehnički najjačim potencijalom rasta na ZSE. Pri tom ne mislim na TA grafove nego na Kostolanyjevu tehničku analizu. Sve si reko. Betončina.

A sektorski gledano, Ledo je pao isključivo zato jer je bio skup, ali je pao previše.

Fundamentalno… Ne može Ledo biti jeftiniji od građevinara. NIKAD. NITI OD JEDNOG. Ovo je jedina dionica koju bi kupili Buffet i Kostolany. Svaki iz svojih poptuno različitih razloga. Znači double buy.

Ledo je BOMBA!!

I'LL BE BACK

I još nešto Dunlope. Kako da budu prometi kad nema prodaje? Tko hoće promete eto mu Dalekovoda i Atlantske… [cool]

I'LL BE BACK

Dunlope, ma ja sam prestao pisat i iznositi činjenice na topicu. Moram priznati da mi paše Ledo na 5.toj strani foruma. Danas je blokada pa ga Šef vratio na prvu, ajde neka.

Ekipa ne kuži da je ovo dionica sa Tehnički najjačim potencijalom rasta na ZSE. Pri tom ne mislim na TA grafove nego na Kostolanyjevu tehničku analizu. Sve si reko. Betončina.

A sektorski gledano, Ledo je pao isključivo zato jer je bio skup, ali je pao previše.

Fundamentalno… Ne može Ledo biti jeftiniji od građevinara. NIKAD. NITI OD JEDNOG. Ovo je jedina dionica koju bi kupili Buffet i Kostolany. Svaki iz svojih poptuno različitih razloga. Znači double buy.

Ledo je BOMBA!!

hm zar nije malo preopasno govorit u ovo surovo doba za neku dionicu da je bomba?????
pofuk

ide ledo ap ap

Eppur si muove… [wink]
[/quote]

Hm.. vidim da ste mi dali kolac za ovaj moj post , pa eto, ne znam jel netko ne kuži latinski, ali to napisah jer mi bilo drago šta se ipak kreće prema gore… [smiley]

New Report

Close