LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sumnjam da su neki dogovori.
a i Dinkec je dosta bahat sa askom, cudim se..
izgleda da mu je stalo do toga, nije beg cicija
[lol]

misliš sa bidom?

I'LL BE BACK

@guverner

evo malo statistike, dakle u 2006.

-potrosnja u HR 4,5 l
-N.zeland i SAD preko 20l
-u EU najvise svedska, norveska i finska preko 10l

-ledov MS 76,8%

izvor:slobodna dalmacija [embarass]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

[lol]

misliš sa bidom?

[/quote]

da,da..krivo sam se odrazio.
na JNAFu je isto mangup
[tongue]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

[lol]

misliš sa bidom?

[/quote]

da,da..krivo sam se odrazio.
na JNAFu je isto mangup
[tongue]
[/quote]

Šta će mu to? [lol]

I'LL BE BACK

gledajući ostatak burze, i ovo mora na 2000 da bude na 1/10 ATH kako i priliči..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

je kak da ne, pa nije ti to HDEL

I'LL BE BACK

Ili TISK [smiley]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

mrš [tongue]

I'LL BE BACK

target na pm.
prijateljima starijim od 01.08.2008.

te tvoje targete (kakvi god da jesu) na Ledo odredit će netko drugi. Netko sa 300 +komada na kupnji. Ali i ne samo on…

I'LL BE BACK

moze se sirit, jedino ako nesto proda, slavina zavrnuta[thumbsup]
ali nema veze, moze Ledo i bez toga, itekako, moze [wink]

ma sad ni ne ocekujem da iko ista prodaje ili kupuje i siri se…ja to vise gledam dugorocno a posto burza ostvari stvar unapred mozda nece proci dugo vremena nakon zavrsetka krize da se dionica dobro oporavi nakon neke nove najave akvizicije..

slazem se s tobom da je strpljenje sad najveca vrlina ali ga nekako nemam..imam nesto kesa, i imam strpljenja cekati dugorocno da naraste ali tesko gledam ove razine leda kad sam kupovao po 17000…barem da smanjim ulaz da ne izgleda tako brutalno..
ali ne bi se cudio da se to jos prepolovi..iako se prodaja vec dosta iscjedila…
ali mozda valja pricekati jos gore trenutke kada ce banke MORATI prodavati jer im firme majke potrazuju lovu nazad. ko zna sta se desava sa zagrebackom bankom. vec sam svasta cuo o njoj, pitanje sta je istina..ako oni budu primorani prodavat bit ce leda i po dosta manjim cjenama..

[/quote]

Dunlop, kakve veze ima poslovanje ZABE sa prodajeom dionica Leda? Ako misliš za one količine pod skrbnjacima, upitno je što je to zapravo, tj. da li su to dionice banke ili nekog Zabinog fonda ili nekog subjekta koji samo koristi usluge skrbništva kod Zabe. Ja mislim da je ovo treće, moguće da sam u krivu.

Druga stvar. Ako ti je ulaz na 17K, onda je tebi brate mili poprilično svejedno da li režeš ulaz sa 3500 ili 1500. Stavi na papir ako mi ne vjeruješ. Slično sam objašnjavao kolegi pupovcu na Tisku.

I još nešto. Čuo sam i ja svašta nešto o Zabi (priča se po selu), al sve da je to i istina (što ja ne vjerujem) i sve da one količine i jesu Zabine, misliš da bu ZABU spasilo tih 30-ak milja od Leda? hehe, ne bu [tongue]

I'LL BE BACK

Druga stvar. Ako ti je ulaz na 17K, onda je tebi brate mili poprilično svejedno da li režeš ulaz sa 3500 ili 1500. Stavi na papir ako mi ne vjeruješ. Slično sam objašnjavao kolegi pupovcu na Tisku.

pa to je jasno. cista matematika.zbroji sveukpne novce koje si dao i podjeli sa brojem dionica i eto ti. cak nije ni aritmeticki.
samo zasto bi usao na 3000 ako mogu na 500. mozda..kakva je situacija nista nije nemoguce. ima i vecih nelogicnosti na burzi trenutno..

a ovo za zabu je cista spekulacija. pricalo se da je to bas zabin fond a u povjesti kapitalizma se nije desilo da je propala tvrtka majka a tvrtka kcer da je opstala. tako da ako ce vlasnik zabe htjeti novce on ce ih i uzeti po cijenu raspada zabe…to se vise cini kao SF ali nikad ne znas..mislim puno je tu sad pretpostavki i vjerovatno nista tocno ali poveznice postoje..

od jednog jako dobrog poznavatelja sam slusao razno razne scenarije ove krize i jedan od njih je naravno i taj, da ce sve te strane banke vrlo lako poceti traziti lovu nazad iz nasih banaka..mislim da se tad nece razmisljati u stilu "a kaj ce vam sad tih nasih 30 milijonceka"..

pa to je jasno. cista matematika.zbroji sveukpne novce koje si dao i podjeli sa brojem dionica i eto ti. cak nije ni aritmeticki.
samo zasto bi usao na 3000 ako mogu na 500.
[/quote]

Dunlop mislim da ideš iz krajnosti u krajnost. Ako ti je ulaz na 17K u očekivanju nekih viših cifri tipa 20 ili 30K (na 17K je 6,5 BV i PE preko 50) to ne znači da sad možeš očekivati Ledo na 500 ( 0,19BV i PE 1,3). Ledo ne može biti 500 kuna ni u teoriji. Ponavljam, ni u teoriji. Neke renomirane kompanije izlistane na ZSE sa dugoljetnom tradicijom mogu u teoriji koštati 0(nula) kroz neko izvjesno vrijeme, tj. prijeti im mogućnost bankrota. Ali za Ledo ta mogućnost ne postoji ni u teoriji. Ljudi vole i žele sladoled da jebe rak raka i protiv toga ne mogu, a samo jedan brand imaju za kupiti. To je tako… a to zna i AZ mirovinski, koji danas nije uspio skupiti skoro ništa. A zna i Waren Buffet. Ne bih se čudio da je i on na bidu. Čuo sam da najviše voli ovakve firme. [cool]

I'LL BE BACK

New Report

Close