Važeći podaci za uredovni dan 01.12.2008 .
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 974 0,44 Skrb. račun +300
hehe znao sam da je Dinkec. to je ono od srijede po 3800. A petak i jučer još 300 komada, sutra još vjerojatno 300. I tako to…. [cool]
treba biti fer i reći da su i neki iz top 10 otpuštali, manje količine doduše, a ne samo mali. Možda je kombinacija, a možda su u šumi…
dobro, ali nitko da spomene moguce akvizicije todorica..ne znam kolko je realno ili ne (mislim da bi bilo pretenciozno reci da bilo tko zna kolke su sanse za to) ali ako se dogodi pa di ces bolje varijante za debelo sirenje…jedina briga ce mu biti kako prosiriti pogone
dobro, ali nitko da spomene moguce akvizicije todorica..ne znam kolko je realno ili ne (mislim da bi bilo pretenciozno reci da bilo tko zna kolke su sanse za to) ali ako se dogodi pa di ces bolje varijante za debelo sirenje…jedina briga ce mu biti kako prosiriti pogone
moze se sirit, jedino ako nesto proda, slavina zavrnuta[thumbsup]
ali nema veze, moze Ledo i bez toga, itekako, moze [wink]
al jesi uračuno da te od dva sladoleda odma glava zaboli, a od čak 7,8 piva tek sutra [tongue]
jel ima kakav podatak kolko sladoleda naspram eu jedemo…kolko tu još prostora ima za povećanje,
s pivom nema, u samom smo vrhu.
[/quote]
mene ne zaboli glava, Jedan King ti je količinski ko dve i pol snjeguljice pa nikog ne boli glava od Kinga. A od ove ožujske… tu si u pravu. Probat ću naći ovo za konzumaciju sladoleda per capita i usporedba sa EU, iako se sjećam da sam to negdje čitao i da ima dosta prostora vs EU, ali nisam 100%. Možda Mig zna, on je nekad brijao na Ledo. Mig?
[/quote]
uvijek ja brijem na Ledo!
samo bojim se da moze nize, pa ne kupujem..strah..strah veliki..
ne znam tocno[embarass]
sad znam za konditore, eno pisao sam o tome na Krasu [lol]
ali se sjecam da je bilo lufta, (doduse, tako je u svemu, osim u salamama, pivu i mobitelima) kako vec napisah prije i kako si ti objasnio u svom postu, a đemso nam ne vjeruje. [tongue]
u smrznutoj hrani smo bili na dnu u EU, sa ribom takodjer.
tu ima prostora ohohooo.
ne znam kako je sad.ako je netko bio na skupstini, pa ima izvjesce za dioničare, tamo obicno napisu svakakvih korisnih podataka.
ma Ledo je brutala, meni je to najbolja firma na ZSE, vec sam ponavljao.
nego..zanimljivo je kako Dinkec ne stedi na ovoj dionici, decko se pravo isprsio.
brijem da samo na JNAFu ima slican bid [undecid]
a jel zna neko zasto Investico prodaje?
koji je njima qurac, nisam vidio da su todorićevca prodali 2 god [shocked] [shocked]
koji je njima qurac, nisam vidio da su todorićevca prodali 2 god [shocked] [shocked]
AZ je kupio sigurno 600 komada u zadnjih par dana, a ovo je njegov bid od 300 komada i to će sutra dobit najvjerojatnije. Investico je prodo cca 100 komada u zadnjih par dana, ne bih se čudio da je i kombinacija neka da otfuraju cijenu malo, ali to je u sferi indicija i ne mora biti. dosta šuplji je ask. Kad vidim građevinare muka mi dođe…
moze se sirit, jedino ako nesto proda, slavina zavrnuta[thumbsup]
ali nema veze, moze Ledo i bez toga, itekako, moze [wink]
ma sad ni ne ocekujem da iko ista prodaje ili kupuje i siri se…ja to vise gledam dugorocno a posto burza ostvari stvar unapred mozda nece proci dugo vremena nakon zavrsetka krize da se dionica dobro oporavi nakon neke nove najave akvizicije..
slazem se s tobom da je strpljenje sad najveca vrlina ali ga nekako nemam..imam nesto kesa, i imam strpljenja cekati dugorocno da naraste ali tesko gledam ove razine leda kad sam kupovao po 17000…barem da smanjim ulaz da ne izgleda tako brutalno..
ali ne bi se cudio da se to jos prepolovi..iako se prodaja vec dosta iscjedila…
ali mozda valja pricekati jos gore trenutke kada ce banke MORATI prodavati jer im firme majke potrazuju lovu nazad. ko zna sta se desava sa zagrebackom bankom. vec sam svasta cuo o njoj, pitanje sta je istina..ako oni budu primorani prodavat bit ce leda i po dosta manjim cjenama..
AZ je kupio sigurno 600 komada u zadnjih par dana, a ovo je njegov bid od 300 komada i to će sutra dobit najvjerojatnije. Investico je prodo cca 100 komada u zadnjih par dana, ne bih se čudio da je i kombinacija neka da otfuraju cijenu malo, ali to je u sferi indicija i ne mora biti. dosta šuplji je ask. Kad vidim građevinare muka mi dođe…
[/quote]
sumnjam da su neki dogovori.
a i Dinkec je dosta bahat sa askom, cudim se..
izgleda da mu je stalo do toga, nije beg cicija
[lol]