Sinoć sam pročitao da LEDO na ovim razinama nije jeftin.
Na kojim je ? [undecid]
moze link na izvor informacije?
hvala
pretpostavljam da analiticar smatra ledo opcenito skupom dionicom (iznad par tisuca kuna), bez obzira sto je cijena dosta pala, a ne da dionica toliko ne vrijedi (sto je visljivo iz komentara o modernizaciji).
U tom članku Vilim Klemen, portfolio manager Momentum brokera savjetuje kupnju dionica Leda
"I Klemen savjetuje ulaganje u defenzivne sektore, izdvajajući hranu i s njom povezanu proizvodnju gnojiva. Njemu se zbog jake modernizacije posebno sviđa Belje (ZSE:BLJE-R-A), ali i još jedna tvrtka iz Todorićevog koncerna – Ledo (ZSE:LEDO-R-A). "
LEDO-R-A 7.777,77 7.621,11 7.799,00 7.777,77 7.777,77 -0,92% 7.777,77 1
Šest sedmica. Šta to ima biti? Neka sreća velika.
Jako puno prometa danas…bit će da se nešto kuha..ili je pak dionica postala svakome malom dioničaru lako dostupna…veseli me činjenica što je pak netko kupio ovih 359 kom i valjda to znači da bar ti neće doskora prodavati!!!
Baš fino, LEDO se vratio u neke normalnije okvire, baš kako je bilo i za očekivati. Istina bog mislio sam da ćemo tu biti za jedno dva tri mjeseca, ali evo medo je odradio svoje. Mora da poprilično boli kada se baloni ispuhuju. Sa 21 000 na 4800.
Moj target za početak ulaza je tamo negdje oko 3500 kuna, gdje pe postaje 10. Mislim da je u bear marketu to neka ulazna točka za ovakvu firmu.
Kako je krenulo i kako stvari stoje, ova korekcija bi mogla potrajati još koji dan, pa bi i te razine mogle postat dostupne. A ako ne, nakon odbijanca slijedit će još jedan pad u kojem će to biti realizirano.
U svakom slučaju do sredine 2009 kupit ću ledo po 3500. [rolleyes]
Baš fino, LEDO se vratio u neke normalnije okvire, baš kako je bilo i za očekivati. Istina bog mislio sam da ćemo tu biti za jedno dva tri mjeseca, ali evo medo je odradio svoje. Mora da poprilično boli kada se baloni ispuhuju. Sa 21 000 na 4800.
Moj target za početak ulaza je tamo negdje oko 3500 kuna, gdje pe postaje 10. Mislim da je u bear marketu to neka ulazna točka za ovakvu firmu.
Kako je krenulo i kako stvari stoje, ova korekcija bi mogla potrajati još koji dan, pa bi i te razine mogle postat dostupne. A ako ne, nakon odbijanca slijedit će još jedan pad u kojem će to biti realizirano.
i u 2009 će ti vrijediti 1600 🙁 , baci oko na Bloomberg news
Ferengi postaješ naporan sa kupovinom Leda,kad je bio 13-14k rekao si da ga čekaš na 10k,kad je pao na 10 onda si rekao da ga čekaš na 7-8k,i ako se dobro sječam onda si bio i ušao u Ledo,pa pretpostavljam da si ga i prodao sa gubitkom,a to šta se tiče da ako se korekcija nastavi da će i Ledo padat to stoji,ali mislim da će se sigurno od slijedečeg petka dosta love od Ine vračati na burzu,a i nevjerujem da veliki neče kupovati jer su i danas bila dva naloga na kupnji po 200kom. ,pa ko je mislio prodat mogao je,pa se nadam da su nas paničari i napustili u ovih zadnjih par dana
ne kolega baš obrnuto…kupiti ćete ledo po 3500 ove godine a slijedeće sigurno ne..
možda ne po 3500 ali možda i da…teška su vremena…samo nemojte se previše nadati da nebi bilo nismo znali…da se ukrcate na 3500 pa onda još padnemo na 1k